Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Mislim da dok je Covic u klubu, stranac nece biti trener zbog jezicke barijere.

Mitrovica bih otpisao jer je Radonjin kum, a od nekih realnih imena ostaju Alimpije, Tomic, eventualno grobar Lukic.

13 минута раније, keyser_soze said:

A sta ako "drzava " kaze - Ok moze da se sune lova ali onda mi vodimo igranku sa nasim ljudima?

Nemam ništa protiv. Ne smeta mi ni u fudbalu što je takva situacija, ne bi mi smetalo ni u košarci. Volio bih da je drugačije, da je generalno sport postavljen na drugačijim osnovama, ali nije, ne vidim razlog zašto bi klub ispaštao i ispravljao krive Drine. Čović ako više nije u dobrim odnosima sa "državom", a nije sposoban da na drugi način obezbijedi pare, onda ne vidim njegovu funkciju. 

• Палац горе 2

Odu li Radonja i Kalina,jedino što može da nas spasi je da se probudi neki ciganluk u Bobiju,Bjelici,Nedoviću...U šta čisto sumnjam. Tomića i Alimpijevića neko kad pomene plače mi se...Ne znam ,djeluje zajebano,baš ne vidim neko srećno rješenje.

• Палац горе 1

I taj navodni 'sistem' je precenjena kategorija. Lomilo se na jedan posed u petoj utakmici sa potpuno novom ekipom partizana. 

Svim silama bih pojurio Karija da se ja pitam. Da se nasali sa Obrom. 

Alimpijevic i Tomic, nikako... 

• Палац горе 3

Odlazak Radonjica slavi i groblje,tako da niko ne moze da me ubedi da cemo u narednoj sezoni biti u liniji sa timovima iz aba,prvenstveno mislim na groblje pa Cedevitu-Olimpiju,jednostavno gledacemo im u ledja ko god da dodje od trenera i pojaca nas.

Jako los trenutku odlazak trenera i pojedinih igraca.

• Палац горе 1

2 minutes ago, SHERIFF said:

I taj navodni 'sistem' je precenjena kategorija. Lomilo se na jedan posed u petoj utakmici sa potpuno novom ekipom partizana. 

Da je bilo pravde na terenu ne bi igrali ni četvrtu ni petu.

• Палац горе 2

1 minute ago, Dark22 said:

I oni smatraju npr. da su osteceni u drugoj. Tako da ono... Vodili smo desetak razlike u poslednjoj cetvrtini i stali, kao mnogo puta prosle sezone. Zadrzavali vreme i cekali da se utakmica dobije sama.

• Палац горе 1

1 minute ago, Dark22 said:

I oni smatraju npr. da su osteceni u drugoj. Tako da ono... Vodili smo desetak razlike u poslednjoj cetvrtini i stali, kao mnogo puta prosle sezone. Zadrzavali vreme i cekali da se utakmica dobije sama.

• Палац горе 1

Sto se mene tice mi i ne moramo da igramo tu EL, ionako je igramo onako uz ***** godinama, samo da odigramo, mozda je vreme za restart, napraviti neki trogodisnji plan, adaptirati mlade domace igrace i polako.

• Палац горе 2

11 минута раније, Јури said:

Slušao sam Alimpijevića na Areni, oduševljen je Bursom i vlasnicima kluba i stekao sam utisak kroz intervju kao da ima neku vrstu moralne obaveze da ugovor ispoštuje do kraja. 

Odlicno. Neka tako i ostane.

• Палац горе 1

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...