Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Jbg, sve upucuje na to da ce ovo biti kraj jedne ere, a pocetak druge. Zao mi je ako tako bude.

Sada je sve crno, a samo potpisi Radonje i Kalinica bi vratili optimizam.Ovako, ni sam ne znam, ne mirise na dobro nazalost.

Svakako, kako god da bude, drugi klub nemam, pa cu ih gledam makar igrali ponovo Luka Drca i Vujadin Subotic.

• Палац горе 1
  • Лајк 2

Ko zna za sta je sve ovo dobro. I ako se desi da ostanemo bez Radonje. Mozda napravimo neku lepu pricu. Mozda se konacno malo podmladimo i ispratimo moderne kosarkaske trendove. Mozda nam se desi neki novi Miler, mozda nadjemo nekog mladog Vilijamsa. Mozda iskopamo nekog naseg talentovanog igraca, koji ce biti buducnost nase kosarke. A mozda i ne. Kako god bude, igracemo valjda i tu EL dogodine. Kao i svih ovih godina verovatno necemo biti neki konkurent za 8 najboljih. Ali opet cemo gledati najbolje timove protiv nas...

• Палац горе 4

Тај Радоњић ће морати да оде некад, ако не сада за коју годину, исто важи и за Човића и све у клубу. Живела је Звезда и пре њих, живеће и после њих. Кад тад ће смена морати да се деси, можда сад није најбољи тренутак за то али нас то чека кроз коју годину сигурно. Доћи ће неко млађи, модернији, жељан успеха и доказивања, на нама је да све то подржимо и истрпимо јер ништа неће моћи преко ноћи као што ни Човић и Радоњић нису ништа преко ноћи направили.

• Палац горе 4

Posted (измењено)

Nece Covic nigde da ide, svako ko ga poznaje zna da teorije nema da tek tako napusti nesto sto je gradio 10 sezona. Makar igrao i sa znatno slabijim timom, ali otici sada nece. Osim ako sam to ne zeli i svega mu je dosta, ali da ode jer na njega vrse pritisak, to se nece desiti. 

Ako ostane Radonja, to ce biti dovoljno da se posibamo muski , par odlazaka nije nesto sto se ne moze nadoknaditi, Kalina najteze, ali ne i nemoguce. 

Edited by Užljevača

Не знам шта се дешава и како су текли преговори, ко је коме ту шта обећавао...али за мене баш није испао коректан Радоњић. Кад год је густо он на неки начин бежи. После распада у Бајерну једино где је могао да дође да поврати каријеру је Звезда, после Цибоне 2014. да му није Звезде сад би тренирао Дечић из Котора. Мислим, вратио је он Звезди на неки начин то трофејим али ако између нас и ПАО он изабере Грке где сигурно неће имати много оље услове него у Звезди онда срећан му пут и да се никад више не враћа.

А сигуран сам, дајем му 7-8 месеци да добије отказ тамо.

• Палац горе 2

Jedinu prednost koju smo imali u odnosu na Partizan smo/ćemo izgubiti. A to je trener + domaća osnova. To je nešto što se teže kupuje, za šta su potrebne godine da se izgradi, što je Partizan osjetio prošle godine. Na papiru skuplji tim, veća imena, sa uspješnijim trenerom, ali smo mi imali to nešto više od njih što oni nisu imali, a to je kontinuitet. Radonja koji je toliko godina u Zvezdi, sa igračima koji su toliko godina u Zvezdi, uključujući i tog Simona i tog Cirbesa na kraju klupe. Sada nakon odlazaka gubimo tu prednost i izjednačavamo se sa Partizanom po tom pitanju (pa čak su oni korak ispred jer će sačuvati kompletnu ekipu i nadograditi je). To je poklon koji je Partizan dobio od države. Sada će nam već trebati mnoooogo sreće, znanja, para itd.. Žao mi je što Čović nije obezbijedio ekipi šansu da brani svoje pehare nego ćemo sa potpuno novom ekipom ići u narednu sezonu. Ne mora nužno da bude loše ali istorija nas je učila da će biti jako teško. Prošlog puta smo odmah posle Radonje izgubili ABA od ne tako jake Budućnosti, a sada imamo daleko jačeg i skupljeg izazivača. 

Dok se dijete ne zaplaka ni majka ga ne pogleda.
Jedini lijek je da se na državu izvrši pritisak. Ako Čović nastavi da hvali predsjednika, njegove ideje o Open Balkanu itd, moći će država da radi šta hoće, da dijeli pare kako hoće.. 

• Палац горе 2

1 минут раније, Јури said:

Jedinu prednost koju smo imali u odnosu na Partizan smo/ćemo izgubiti. A to je trener + domaća osnova. To je nešto što se teže kupuje, za šta su potrebne godine da se izgradi, što je Partizan osjetio prošle godine. Na papiru skuplji tim, veća imena, sa uspješnijim trenerom, ali smo mi imali to nešto više od njih što oni nisu imali, a to je kontinuitet. Radonja koji je toliko godina u Zvezdi, sa igračima koji su toliko godina u Zvezdi, uključujući i tog Simona i tog Cirbesa na kraju klupe. Sada nakon odlazaka gubimo tu prednost i izjednačavamo se sa Partizanom po tom pitanju (pa čak su oni korak ispred jer će sačuvati kompletnu ekipu i nadograditi je). To je poklon koji je Partizan dobio od države. Sada će nam već trebati mnoooogo sreće, znanja, para itd.. Žao mi je što Čović nije obezbijedio ekipi šansu da brani svoje pehare nego ćemo sa potpuno novom ekipom ići u narednu sezonu. Ne mora nužno da bude loše ali istorija nas je učila da će biti jako teško. Prošlog puta smo odmah posle Radonje izgubili ABA od ne tako jake Budućnosti, a sada imamo daleko jačeg i skupljeg izazivača. 

Dok se dijete ne zaplaka ni majka ga ne pogleda.
Jedini lijek je da se na državu izvrši pritisak. Ako Čović nastavi da hvali predsjednika, njegove ideje o Open Balkanu itd, moći će država da radi šta hoće, da dijeli pare kako hoće.. 

A sta ako "drzava " kaze - Ok moze da se sune lova ali onda mi vodimo igranku sa nasim ljudima?

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...