Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

1 минут раније, keyser_soze said:

Kako stvari stoje a to znaci gledajuci prosogodisnje finale i uzimajuci u obzir sudjenje u ABA ligi kao i to da im je sad moranje i da ce sve vankosarjaske igre da iskoriste tesko cemo bi uraditi brejk u finalu osim ako bas ne nabacimo jos kvaliteta u ekipu... S te strane su oni favoriti a ne u kosarkaskom smislu ..Znaci moramo biti bolji za 10 do 15 razlike da bi pobedili u gostima sa pola kosa 

Polako, Franjevci sledece 4 u ABA ligi imaju Cedevitu,Fmp,Igokeu i Zadar. To su i najbolje rangirane ekipe u Aba osim vecitih. Atmosfera im je narusena maksimalno i Arena ce biti sve praznija. Prvo da pobede sve njih pa cemo da pricamo. Sto se tice nabacivanja kvaliteta u ekipu, nadam se da cemo vrlo brzo dovesti pleja ili kombo beka.

• Палац горе 2

Posted (измењено)
30 минута раније, czbp said:

To za pozicije sam samo onako pomenuo, mize se tu pretumbavati izmedju Vildoze i Nedovica na 1 pa Dorsi da dodje, ili da gro minuts bude Kampaco plej a da ovi vise budu od lopte. 

Mislio sam na drugu stvar, otkud to da nam je Dorsi meta, ne samo nama nego bilo kome? Pa Real sad da ga trazi dzabe je, covjek je blizu ulaska u Dalasa i garantovanog ugovora, zasto bi dolazio u Evropu, na to sam mislio. San svakog Amerikanca je NBA, i Evropljana a ne Amerikanaca, prema tome ne znam otkud price da on uopste razmatra ikakve ponude, a ne da nam je rezervna opcija 😀

Pa pravo da ti kazem bez obzira na sve ove kombinatorike, poreze, sve, meni i dalje nije jasno kako smo mi. ako smo uopste, u borbi za Kampaca? :D  ajde, nece u real zbog poreske stope i topljenja plate prouzrokovano time, generalno zbog novca koji bi izgubio. Al mi ne ide u glavu kako to da niko od el nema prostora za vrhunskog igraca kao sto je on, mi imamo, mislim realno gledano, neko bi i oslobodio prostor njega da dovede i izvrsio milion i jednu kombinaciju za to, jer je jasno sta covjek donosi. 

S druge strane Dorsi se spominje nekako stidljivo, i bez obzira na sve gore navedeno, po meni je podjednako tesko da dodjemo kako do njega tako i do Kampaca, jasno ovaj dobio pedalu u nba a Dorsi kida u gej ligi. pa i nije ista polazna tacka. 

Sad ulazim na teren koji ne pratim nesto previse pa mozda i onako laicki lupam, al mozda covjek zna da nece dobit minute tamo, mislim ne bih ocekivao od njega sad da spusti gas kad vec moze bez obzira na to sto zna da nece biti prebacen u prvi tim. Shodno tome, logicna opcija je el, e tu opet dolazimo do problematike kako do njega jer i to djeluje nerealno.

Moram reci i to da, se ne bih iznenadi da prije dodje Dorsi koji se i ne spominje toliko a da Kampaco izvisi, sta vise ako ne moze paket njih dvojice iz ociglednih razloga, vise bih volio ovakav rasplet nego li argentinski duo na terenu, na kraju krajeva nek dodje jedan od njih pa sta bude bude  :D 

Nevezano za tvoj upis, kakav centar ljudi? Martin dize formu i za ocekivat je da bude sve bolji i spremniji kako vrijeme prolazi. Za Mitra se zna sta donosi i bice on na nivou u to ne sumnjam, Kuz da odigra svojih 5/10min u zavisnosti od potreba i to je puna kapa sto se centarske linije tice. I ne treba zaboravit da Petrusev bez obzira sto igra 4 sad, moze ukoliko zatreba da uskoci na 5. To bi bilo gomilanje samo takvo.

Edited by mikimaus
  • Палац горе 2

1 минут раније, Punkerstein said:

Miriše na izuzetak jer ciganima malo treba 😁

preuzecu na sebe obavezu odgovora u ime vjerujem citavof foruma

Odgovor bi bio> paket zapakovan sa masnicom u vidu Dorsija i Kampaca. 

Za ng ne trazim nista vise. Skroman prije svega 

• Лајк 3

Dusko Ivanovic nece da dozvoli da mu novi igrac pokvari hemiju u ekipi. To kod ovakvog trenera ne moze, sve i da dodje Stef Kari.

Sezona je pocela kao jedna od losijih u zadnjih 10 godina, ali sada to izgleda odlicno i na dobrom je putu da na pola sezone bude sa najboljim rezultatom u zadnjih 10 godina. Moze da se desi da, doslo pojacanje ili ne...Zvezda bude u top8 zoni Evrolige za Novu godinu i sa samo jednim porazom u Aba ligi i prvim mestom, kada se odigra zaostala utakmica. A to ce biti najbolji polusezonski rezultat.

• Палац горе 1

On 12/7/2022 at 3:24 PM, czbp said:

https://www.pianetabasket.com/nba/mercato-nba-facundo-campazzo-congela-l-europa-in-attesa-del-10-gennaio-264079

U prevodu odbio nas je Campazzo sacekace NBA ponudu u narednih mjesec dana, u svemu tome ceka i Milano koji mu zeli ponuditi trogodisnji ugovor u vrijednosti 6 miliona dolara tako da mislim da nema potrebe da se vise razgovara i pise o njemu.

Glupost je ovo za čekanje NBA , nema od toga ništa ,svjestan je i on inače ne bi ni kretao u ovu priču oko dolaska u Evropu.  

Sa druge strane imamo ovo ,njegov trener izjavljuje želje i čestitke oko angažmana u Evropi tako da se može reći da smo NBA opciju otrsili. 

Mi ili Real...prelak izbor ♥️

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...