Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

3 минута раније, miloshb said:

Tvoje misljenje.

A jesu pre sve zbog:

- Ne daj boze da se povredi jedan od dvojca Vildoza/Nedovic. Nadam se da se ne uzdas u npr. sutersko ludilo Pefijevo ili u rovitog Ivanovica.

- Ni jedan ni drugi ne mogu celu sezonu da igraju u ovom ritmu, Dakle, treba nam jedan rezervni suter. S tim sto bi mozda trebalo da se pojacamo i na centarskoj poziciji.

- Prekoputasi su igrali u krnjem sastavu. Smailagic rovit, Avramovic van terena, plus ce se sigurno pojacati.

- Suma sumarum - Vildozu i Nedovica nema ko da odmeni, bilo u liderstvu na terenu bilo u tome sto njih nema ko ce sigurno da odmeni u poenima.

Bato Dusko Ivanovic ne razmislja da je neko favorit protiv njega. On veruje da svakog moze da pobedi, usadio je igracima mentalitet takav da su u svakom trentku svesni svojih kvaliteta i da mogu sa svakim. Zato nisu poklekli ni pred Franjevcima dva puta, ni pred Albom,Makabijem,Asvelom ni Virtusom.Mi moramo da razmisljamo kao i on. Osvajamo Abu, Evroligu, domacu, kup i Nba. 

• Палац горе 1

Posted (измењено)

Ја не знам зашто партизан у домаће играче рачуна Алена, Тристана и Балшу, са тим именима можда њима и јесу домаћи али нама сигурно нису.

Edited by Дуке
  • Хаха 1

5 минута раније, Дуке said:

Ја не знам зашто партизан у домаће играче рачуна Алена, Тристана и Балшу, са тим именима можда њима и јесу домаћи али нама сигурно нису.

Brate, Balsa je srpsko ime, bio jedan Crnojevic  😀 ne moze u isti kos sa ovima nikako

• Палац горе 1

1 hour ago, Kao_kap said:

Mi moramo da razmisljamo kao i on. Osvajamo Abu, Evroligu, domacu, kup i Nba. 

Mozemo do sutra tako da razmisljamo, ali je dzaba kad nemas igrace za sve to.

Razumem ja euforiju, ali od nje se ne zivi. Ponelo vas, ali bogu hvala pa u klubu tako ne razmisljaju, vec rade na pojacanju.

Da se ne ponavljam, ne daj boze da se jedan od dvojca Vildoza/Nedovic povredi. Plus pasce forma u jednom trenutku, odnosno oborice je Ivanovic.

• Палац горе 4

2 hours ago, mikimaus said:

Mozda se vaga izmedju te dvije pozicije pa u tom smislu 2 opcija, a svakako istu  ne igraju nikako. 

To za pozicije sam samo onako pomenuo, mize se tu pretumbavati izmedju Vildoze i Nedovica na 1 pa Dorsi da dodje, ili da gro minuts bude Kampaco plej a da ovi vise budu od lopte. 

Mislio sam na drugu stvar, otkud to da nam je Dorsi meta, ne samo nama nego bilo kome? Pa Real sad da ga trazi dzabe je, covjek je blizu ulaska u Dalasa i garantovanog ugovora, zasto bi dolazio u Evropu, na to sam mislio. San svakog Amerikanca je NBA, i Evropljana a ne Amerikanaca, prema tome ne znam otkud price da on uopste razmatra ikakve ponude, a ne da nam je rezervna opcija 😀

• Палац горе 1

Naravno da mora da se ima kvalitet. I minimum sto Zvezdi treba je jos jedan suter, koji moze da razbije ove prazne periode igre, koje tim jos uvek ima, iako su od kada je dosao Dusko ivanovic osetno smanjeni. A to tehnicki dobri timovi iz vrha tabele, znace brzo da iskoriste. A i sa njima Zvezda mora da se ,,bije". I ne samo u Evroligi, i u Aba ligi ce biti jos velikih i teskih bitaka. 

Niti Zvezda ima A licencu, niti ce dobiti specijalnu pozivnicu sledece godine, ni zbog kog razloga.

Zvezdu u Evroligi moze da zadrzi osvajanje Aba lige ili Evrolige. Pa se vi ciganijo u tome nadjite.

• Палац горе 2

Сада, Blade said:

Naravno da mora da se ima kvalitet. I minimum sto Zvezdi treba je jos jedan suter, koji moze da razbije ove prazne periode igre, koje tim jos uvek ima, iako su od kada je dosao Dusko ivanovic osetno smanjeni. A to tehnicki dobri timovi iz vrha tabele, znace brzo da iskoriste. A i sa njima Zvezda mora da se ,,bije". I ne samo u Evroligi, i u Aba ligi ce biti jos velikih i teskih bitaka. 

Niti Zvezda ima A licencu, niti ce dobiti specijalnu pozivnicu sledece godine, ni zbog kog razloga.

Zvezdu u Evroligi moze da zadrzi osvajanje Aba lige ili Evrolige. Pa se vi ciganijo u tome nadjite.

Pa dobro ima ovde logike ..Ali ja bih onda centra jer su nam bas dosta lopti pokupili iz njihovih promasaja a i ne svidja mi se nikako kako majmuncina orgija u nasem reketu 

• Палац горе 1

Lesora moze da brani Martin u formi, jer je fizicki jak. Ili da dodje drugi klasican, visok i fizicki snazan centar( tipa Kumandje iz Albe), onda verovatno nece biti problema. Taj centar ne mora da bude poenterski mnogo iskoriscen, ali za obranu od protivnickih skakaca mora da bude dobar.

29 минута раније, miloshb said:

Mozemo do sutra tako da razmisljamo, ali je dzaba kad nemas igrace za sve to.

Razumem ja euforiju, ali od nje se ne zivi. Ponelo vas, ali bogu hvala pa u klubu tako ne razmisljaju, vec rade na pojacanju.

Da se ne ponavljam, ne daj boze da se jedan od dvojca Vildoza/Nedovic povredi. Plus pasce forma u jednom trenutku, odnosno oborice je Ivanovic.

Bato, nisi me skapirao. Ja se molim za pojacanja, i pojacanja nam trebaju. Cak i na vise pozicija. Na iglama sam sto se tice transfera jos od prvog spominjanja Kampaca u Zurnalu.

Pojacanja su nam bitna za Evroligu pa i za Abu, ali ono sto negodujem je da se kaze da je Partizan favorit za krunu, a nije. Po imenima jeste ali po svim drugim parametrima smo u ovom momentu bolji, sto smo i dokazali, dva puta.

• Лајк 1

2 минута раније, Kao_kap said:

Bato, nisi me skapirao. Ja se molim za pojacanja, i pojacanja nam trebaju. Cak i na vise pozicija. Na iglama sam sto se tice transfera jos od prvog spominjanja Kampaca u Zurnalu.

Pojacanja su nam bitna za Evroligu pa i za Abu, ali ono sto negodujem je da se kaze da je Partizan favorit za krunu, a nije. Po imenima jeste ali po svim drugim parametrima smo u ovom momentu bolji, sto smo i dokazali, dva puta.

Kako stvari stoje a to znaci gledajuci prosogodisnje finale i uzimajuci u obzir sudjenje u ABA ligi kao i to da im je sad moranje i da ce sve vankosarjaske igre da iskoriste tesko cemo bi uraditi brejk u finalu osim ako bas ne nabacimo jos kvaliteta u ekipu... S te strane su oni favoriti a ne u kosarkaskom smislu ..Znaci moramo biti bolji za 10 do 15 razlike da bi pobedili u gostima sa pola kosa 

• Палац горе 1
  • Лајк 1

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...