Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

19 minutes ago, stefan1997 said:

Kakve su ovo glasine da ipak Dorsija hocemo? Sta je ovo ljudi, da vidite na kraju kad ne dovedemo nikog 

Nole je uzeo 5 miliona u Torinu, to je dosta za obojicu.😁

• Хаха 4

Ima logike i za Kampaca i za Dorsija kod nas, naravno. To su igraci koji su krem evropske kosarke, ako mozes da ga dovedes onda ga dovodis, jednostavno.

Medjutim ne znam koliko je Dorsi zeljan Evrope pored ovakve statistike u G ligi. Ima sansu koja se daje jednom u zivotu, da izbori neko mjesto u NBA Dalasu, bar do kraja sezone i da se pokaze... svim Amerikancima je to jedina kosarka, preko okeana kad odu to je neuspjeh. Dalas je doveo sad Kembu kao slobodnog igraca a Kampaca isplatili do kraja i urucili otkaz, medjutim Kemba ima problem sto su mu koljena gotova... imaju probleme na PG sa klupe, a bgm i na SG prilicno lose, gledao sam Buloka kako coskari kad su on i Doncic na terenu i to ne lici ni na sta... sve mi ovo govori da ce Dorsi da ceka sansu jer nece biti nikako blize od ovoga dje je sad.

Nema vam od Dorsija nista, 99% sam siguran, dok je sa Kampacom sve zavrseno, isto tako mislim oko 99%. 

Da elaboriram, slucaj Kampaco su prenele sve velike kosarkaske kuce a i imena u Srbiji (Zurnal ne sluzi za spin, a pogotovo ne Djordje Matic iz Mocarta koji je licno obavio intervju sa Nebojsom Covicem), tako i u Evropi (Sportando, Eurohoops, Urbonas, Carchia) a i van Evrope (Argentinci koji sanjaju o duu Kampaco - Vildoza).

Dok sa druge strane, kada je SK danas oko 15:00 objavio da Dorsija trazi Partizan, stigao je demant iz Partizanovog, citaj Ostojinog medija, Telesporta, da bi Dorsi ipak mogao da dodje u Zvezdu. Osim Grka Haripidisa ili kako se vec zove, tu vest niko ziv od uglednijih kosarkaskih novinara niti medija nije preneo. Ostaje jedino ako je zaista Vucic resio da kazni Partizan i grobare skandiranjem protiv njega na mecevima Partizana, a mozda je po sredi i Djokovic kojem ce brat Marko mozda od sledece godine biti potpredsednik naseg kluba.

Mnogo je tu ako, ovo gore je nekako moje misljenje, a sta ce biti, videcemo, znamo da sigurno kontakta postoji izmedju Kampaca i Zvezde, dok za Dorsija bas nisam siguran.

Posted (измењено)

Bez ozbira na odlicne partije koje pruza nasa ekipa od kada je dosao Dusko Ivanovic, toliko dobre da cu da ih nazovem idealnim, mora da se posegne za suterskim pojacanjem, to sa dnevnog reda ne sme da se skloni. 

Edited by Blade
  • Палац горе 2

6 минута раније, stefan1997 said:

Nema vam od Dorsija nista, 99% sam siguran, dok je sa Kampacom sve zavrseno, isto tako mislim oko 99%. 

Da elaboriram, slucaj Kampaco su prenele sve velike kosarkaske kuce a i imena u Srbiji (Zurnal ne sluzi za spin, a pogotovo ne Djordje Matic iz Mocarta koji je licno obavio intervju sa Nebojsom Covicem), tako i u Evropi (Sportando, Eurohoops, Urbonas, Carchia) a i van Evrope (Argentinci koji sanjaju o duu Kampaco - Vildoza).

Dok sa druge strane, kada je SK danas oko 15:00 objavio da Dorsija trazi Partizan, stigao je demant iz Partizanovog, citaj Ostojinog medija, Telesporta, da bi Dorsi ipak mogao da dodje u Zvezdu. Osim Grka Haripidisa ili kako se vec zove, tu vest niko ziv od uglednijih kosarkaskih novinara niti medija nije preneo. Ostaje jedino ako je zaista Vucic resio da kazni Partizan i grobare skandiranjem protiv njega na mecevima Partizana, a mozda je po sredi i Djokovic kojem ce brat Marko mozda od sledece godine biti potpredsednik naseg kluba.

Mnogo je tu ako, ovo gore je nekako moje misljenje, a sta ce biti, videcemo, znamo da sigurno kontakta postoji izmedju Kampaca i Zvezde, dok za Dorsija bas nisam siguran.

Stoji sve sto si rekao, ali racunaj da ako je Dorsi backup opcija Zvezdi, nema tu sta mnogo da se siri i prica dok se ne resi ovo s Kampacom. Takodje s Kampacom je kontakt uspostavljen mnogo pre, tako sa se i prica vise rasilirila. Nemam pojma, sve je otvoreno. Rekao bih ovako:

Dolazi Kampaco: 40% sansi

Dolazi Dorsi: 20% sansi

Ne dolazi niko: 15% sansi

Dolaze obojica:10% sansi

Dolazi Stefan Jovic:10% sansi

Dolazi Filip Covic 5%sansi 😆😆😆

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Чланови на теми

• No registered users viewing this page.
  • Recent Achievements

• pedja789 went up a rank
      Кадет
    • Stifmeister went up a rank
      Омладинац
    • Zvezdaš iz Zemuna went up a rank
      Петлић
    • Vaske8990 went up a rank
      Првотимац
    • Prikolica12 went up a rank
      Петлић
  • Poslednje