Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Bice zanimljivo vidjeti koga ce DI odskartati.

Holand, Markovic, Kuzmić, Lazarević, Martin...

Za Martina mi se cini da je dobio povjerenje od DI tako da mi je najblizi sut karti Holand. Takodje ako je tacno da smo kontaktirali Kampaca onda je po meni uz oporavljenog Ivanovica višak Markovic ...

Nije mi se svidjelo kako je Papapetru iskoristavao visinski nedostatak nasih bekova ... Kampaco mi je tu opet nizak ali dobro ima on previse dobrih "mana" kojim sve kompenzuje ...

Ma braco, mogu da dovedu koga god hoce, ostace upamceno da je Nebojsa Covic naterao navijace Partizana da teraju svoju legendu i najtrofejnijeg trenera Evrope Obradovica. 

A to da li ce dovesti Dorsija ili ne me stvarno ne zanima, mi smo za njih Golden Stejt u ovom trenutku. Hemija, timska igra, odbrana, muda, sve ono sto oni nemaju

A sad Rede prekini cutanje i reci nam jel dolazi Kampaco vise 😂

26 минута раније, ромибрат said:

Bice zanimljivo vidjeti koga ce DI odskartati.

Holand, Markovic, Kuzmić, Lazarević, Martin...

Za Martina mi se cini da je dobio povjerenje od DI tako da mi je najblizi sut karti Holand. Takodje ako je tacno da smo kontaktirali Kampaca onda je po meni uz oporavljenog Ivanovica višak Markovic ...

Nije mi se svidjelo kako je Papapetru iskoristavao visinski nedostatak nasih bekova ... Kampaco mi je tu opet nizak ali dobro ima on previse dobrih "mana" kojim sve kompenzuje ...

Nema sanse kako zbog raninih partija tako sad zbog sinocne da se i razmislja milisekunde o Martinu. 

Lazarevic se opet sinoc pokazao kao neko izuzetno koristan u el sa odbranom, normalno limitirani minuti u zavisnosti od potrebe tako da ne ocekujem ni njega. 

Kuzmic tesko da ce ici dje jer realno guzva je u reketu i tu ne ocekujem da cemo se pojacavati makar ne na 5. a da neko dodje i preuzme njegove minute... Tesko da ce ici. 

Slovo pada na Holanda vjerovatno. 

Zbog ovog sa Dorsijem, i neogranicenim budzetom za vadjenje sranja koja se desavaju: 

Covicu, raspituj se za zdravlje Carmela Entonija da imaju zbog cega da kukaju jos vise kad ih budemo punili. Razmislja covjek o evropi, dje mu moze bit bolje no u ovom timu sa ovakvim navijacima, toliko.

I daj tog Kampaca, ima se moze se.

• Палац горе 2
  • Лајк 1

20 minutes ago, RedHart said:

Ovo je samo moja projekcija razmisljanja oko Kampaca, mislim da ce se MOZDA(ako bude) uraditi neka kombinacija sa Realom kao najtrofejnijim i najuticajnijim klubom Evrope, cilj je da se maksimalno smanji iznos poreza(Realu) za one krvopije iz Poreske Uprave Spanije.

U zamenu za to, Real bi nas podrzao za A licencu u futuru.

Mozda gresim, mozda nisam u pravu, al' u tom smeru mi se cini da ide kombinatorika...

Koliko smo ih puta osamarili kroz istoriju i vreme je bilo da nam stanu iza ledja...

Pod uslovom da si u pravu naravno...

1 hour ago, RedHart said:

Ovo je samo moja projekcija razmisljanja oko Kampaca, mislim da ce se MOZDA(ako bude) uraditi neka kombinacija sa Realom kao najtrofejnijim i najuticajnijim klubom Evrope, cilj je da se maksimalno smanji iznos poreza(Realu) za one krvopije iz Poreske Uprave Spanije.

U zamenu za to, Real bi nas podrzao za A licencu u futuru.

Mozda gresim, mozda nisam u pravu, al' u tom smeru mi se cini da ide kombinatorika...

Zvižde njima jajca za nas i za porez i za licencu i za kampaca

• Палац горе 1

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Чланови на теми

• No registered users viewing this page.
  • Recent Achievements

• pedja789 went up a rank
      Кадет
    • Stifmeister went up a rank
      Омладинац
    • Zvezdaš iz Zemuna went up a rank
      Петлић
    • Vaske8990 went up a rank
      Првотимац
    • Prikolica12 went up a rank
      Петлић
  • Poslednje