Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

35 minutes ago, Kao_kap said:

Stvar sa Dorsijem je sto je njega spomenula neka decija stranica na instagramu “citajsport”.

Nemam instagram, a jos manje mi je poznato da postoji takva stranica.

O konkretno tom slucaju sam saznao na sasvim deseti nacin.

Posted (измењено)

Mi smo trenutno na nekih 7 do 10 miliona manji budzet u odnosu na ove preko puta. Znaci, ako bi dosli jedno 3 Kampaza, e onda bi mogli da budemo u istu ravan sa njima. Oni su lani doveli dvojcu sa final 4 ekipa, a ove sezone jos pojacali ulaganja. Ako neko treba da se pita okle' pare, to su oni, a onda i cela Srbija. Da se ja pitam, stegao bih kais i njima i nama, pa da se radi kao i uvek, sa onim sto se ima, skromno, domacinski, sa par stranaca " u skladu sa normalnim budzetima" za ovo podneblje, pa kako bude na terenu. Naravno, oni beze od toga ko' Tika Spic od moTIku. 

I naravno, KKCZ je u zesce podredjenom polozaju jer se nekom diglo nesto da eto igra malo basket menadzer igricu i da dovodi i odvodi pojacanja. Znaci, u zemlji Srbiji gde je prosecna plata smejurija, cela ova prica je lakrdija po vise osnova, a pre svega od strane ovih preko puta, koji su i zapoceli sve ovo. 

Edited by Užljevača
  • Палац горе 1
  • Лајк 1

47 минута раније, Јури said:

Samo da upozorim na sledeće:

1. Ne dođe Kampaco, Grobari imaju alibi i priču Vučić vam daje pare 2 miliona za igrača itd itd 
2. Ne dođe Kampaco, a njima dođe neki prebrutalan centar, pa opet ide priča, imate i vi 2 miliona za Kampaca ali vas odjebao, i mi isto tako imamo pare ali svi dolaze kod nas zbog Rumenigea. 

A mi bez igrača.. 

Nek dođe prvo pa da se pecamo na ove priče, al nemoj da se pecamo a igrač još daleko. 

Само да не буде трећа опција. 

Гробари исфорсирали ову причу за нас и Кампаца по страним медијима, а у ствари прича нема смисла...и на крају оде код њих јер хоће да ради са Руменим. И они траже играча споља...

• Палац горе 1

23 minutes ago, czbp said:

Od Dorsija i Evrope nema nista...

...Ako ti tako kazes...

11 minutes ago, Гио94 said:

Само да не буде трећа опција. 

Гробари исфорсирали ову причу за нас и Кампаца по страним медијима, а у ствари прича нема смисла...и на крају оде код њих јер хоће да ради са Руменим. И они траже играча споља...

Previse im dajete na znacaju. Pricu su potvrdili i Barkas i Karcija i eurohoops... Boli njih djoka za rumenoglua.

Posted (измењено)
52 минута раније, czbp said:

Od Dorsija i Evrope nema nista, on nije otpusten(vejvovan) kao Kampaco, uz isplatu ugovora. 

On je na 2way ugovoru, sinoc je za Dalasovu ekipu u G-ligi ubacio 47 poena, ovosezonski rekord, 8 od 17 trojke.

Mozda one sarmice prevagnu, grki su tamo zalogaji hljeba, nikad se ne zna  :D 

Edited by mikimaus
  • Палац горе 1
  • Лајк 1

54 минута раније, SHERIFF said:

Previse im dajete na znacaju. Pricu su potvrdili i Barkas i Karcija i eurohoops... Boli njih djoka za rumenoglua.

Ceo svet je potvrdio pricu da je Ronaldo prihvatio 200 milki u Al Nasriju, pa je uz osmeh bas sve demantovao. Takvo je novinarstvo.

• Палац горе 1

47 minutes ago, Kao_kap said:

Ceo svet je potvrdio pricu da je Ronaldo prihvatio 200 milki u Al Nasriju, pa je uz osmeh bas sve demantovao. Takvo je novinarstvo.

Samo što ovu priču baš niko ne demantuje. Ni mi, ni Kampaco/menadžer, a ni Real.

Poenta jeste u tome kako bi na ovaj tim legao neko poput Dorsija. Moje misljenje je da je Kampaco zajedno sa Vildozom i Nedovicem taj sraf koji nam fali da igramo Top 8 jer je Faku najbolji razigravac u Evropi(koji je dostupan Evropi). 

Ako vec mozemo da ga dovedemo glupo bi bilo da to ne iskoristimo, imacemo dubinu na klupi takodje, mozda cemo utakmice pocinjati sa Faku - Neda, ili Faku - Vildoza ili mozda Vildoza - Neda. Mislim da malo koji klub u Evropi moze imati tako jake i dobre igrace na 1 i 2, jos kada se vrati Ivanovic, onda i on ulazi u taj kos, sto je opet po meni neverovatno i izgleda kao san.

18 минута раније, SHERIFF said:

Po ovom postu bi se reklo da Dorsija gledao nisi, a tvrdim, vise bi ti se svideo da jesi... 

U pravu su ...Kad cujem atletika i kad cujem odbrana nije mi dobro ....To je kao kad cujem pasulj...Jeste zanimljvo na kratke staze ako je super ali svaki dan nikako

On 11/12/2022 at 11:51 AM, RedHart said:

Шушка се шушка...

Aло бре keyser_ soze, ево corpus delicti(пост доказа) да видиш датум кад сам га најавио...

On 12/6/2022 at 3:07 PM, keyser_soze said:

Bolje da je demantovao, tad bi sigurno dosao :) ...kao Ivanovica :) 

Znaci forum u iscekivanju da Red demantuje :) pa da otvaramo sampanjac

@Keyser _Soze, aјде види датум најаве.

Aј да поновим, Звездан Митровић је био прва жеља.

Душко је онако изокола питан и одбио нас, други пут кад смо загризли и појачали понуду прихватио је.

У интерегнуму добио сам инфо за кога сам и написао да су ми неки људи рекли да не долази, где сам се оградио да сумњам у тај инфо.

Веома важан фактор је била и смрт његовог брата Драгана од Corone, будући да су били изузетно блиски није му било ни до чега, па је направио паузу...

P.S. Oko Kampaca nije vise nikakva tajna, Gazda Covke je vec javno rekao da ga zelimo...

• Палац горе 2
  • Хвала 1

Posted (измењено)

Sa zvezdanom sam se jutros upoznao, kolega mu komsija.

Svaki dan je u isti lokal na trg vektre (pg), dje i dejo kafenise kad je u pg.

Odmara coek, nece on skorije preuzimat nekoga.

Edited by LeMeGeToN
  • Палац горе 4

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...