Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Ako smo stvarno u poziciji da jurimo Kampaca, i ukoliko ga, iako djeluje izuzetno nerealno pored svih upisa, portala, insajdera,  dovedemo, onda samo jedno mogu da kazem: 

drijesi kesu za Dorsija ili nekog slicnog pa da guramo koliko mozemo. 

Samo da ne bude, svi junaci(insajderi) nikom ponikose i u crnu zemlju propadose.  Jovic potpise. 

• Палац горе 4

Pokusacu da obrazlozim svoj stav oko (ne)cekanja Kampaca, posto vidim da sarkazma ne nedostaje, naravno i lik(ovi) su isti...

U isto vreme kad se pojavila info za njega, pocelo se pisati i o Tajleru Dorsiju kao opciji.

Nisu ista pozicija, ali kada bih mogao da biram pre bih izabrao ovog drugog, bez da cekam 9 dana (kako sam u tom trenutku mislio da ce biti). 

• Палац горе 4

1 minute ago, SHERIFF said:

Pokusacu da obrazlozim svoj stav oko (ne)cekanja Kampaca, posto vidim da sarkazma ne nedostaje, naravno i lik(ovi) su isti...

U isto vreme kad se pojavila info za njega, pocelo se pisati i o Tajleru Dorsiju kao opciji.

Nisu ista pozicija, ali kada bih mogao da biram pre bih izabrao ovog drugog, bez da cekam 9 dana (kako sam u tom trenutku mislio da ce biti). 

I ja bi iz nekog razloga pre dorsija. Pre svega sto volim da imamo sto visu i atletski dominantnu ekipu.

Kampaco jeste najbolja varijanta niskih igraca. Cak je tako limitiran visinom dobio NBA ugovor. Sto govori da je vanserijski. 

Tih 9 dana mi nije toliki problem. Ako za 9 dana mozemo nesto da izgubimo.

1 minute ago, Duci14 said:

I ja bi iz nekog razloga pre dorsija. Pre svega sto volim da imamo sto visu i atletski dominantnu ekipu.

Volim kada naidjem na razumevanje ljudi koji poznaju kosarku bolje od sarkazma i cinizma.

Posted (измењено)

Iako smo urpistojili skor u EL ja sam se posle 1-6 od nje oprostio. . .i mislim da sve sto radimo od promene trenera pa na dalje je u svrhu toga da budemo pravi kada dodju borbe za trofeje u ABA ligi,  i iz tog nekog ugla meni je sve jedno da li dolazi sutra ili za 9 dana. Samo nek bude pravi igrac za nas. Sve i da sutra dodje neko nzm kada bi imao pravo da bude registrovan i da krene da igra EL.
Posto izgleda da ima dima a bogami i vatre oko Kampaca. . .ja bih bio zadovoljan da ga vidim u nasem timu.  Jeste nizak, ali je osica u odbrani, brz, probojan, deli paseve. . . Odavno ne bi imali vise igraca na jednom mestu koji prvoklasno napadaju obruc.

Edited by IBRS
  • Палац горе 1

Stvar sa Dorsijem je sto je njega spomenula neka decija stranica na instagramu “citajsport”, posle su obrisali to, covek koliko znam uopste ne planira da se vraca u Evropu, vec pokusava da dominira u G Ligi da bi ga potpisao neki klub iz NBA. Ljudi moraju da skapiraju da u sred sezone u ponudi nema 150 opcija, vec par free agenata, Dallas je otpustio Kampaca i on je sad na vrhu liste, zato je i Efes hteo da uzme Jovica jer tu nema veliki izbor.

Sto se tice ovoga da bi ljudi pre Berona, Holinsa itd. oni uopste nisu opcija jer imaju ugovore od 1-2 miliona evra koje klub mora da im raskine i da im otplati bar pola, to je cist gubitak novca, a neki igraci nece sporazumno da raskinu vec traze celu sumu. 

Posted (измењено)

Nije mi jasno sto se prica o odustajanju od evrolige. Desava se to da su se neke ekipe izdvojile, a da je od 6 do 12 pozicije je jedna pobeda razlike. A itekako je nadoknadiva i veca razlika.

U slucaju da se dodatno pojacano, ne vidim zasto nebi bili konkurenti za top8. Sto bi naravno bio uspeh.

Mi mozemo da zalimo za porazom protiv Panatenajkosa i za tim sto smo imali Virtus zamalo na 20 razlike, a zavrili smo sa 9. Bilo bi steta da nam to na kraju nesto odlucuje.

Edited by Duci14

Samo sto se ne pitamo samo mi, nego i igrac...

Ako je nama EL u drugom planu, igracima iz te klase nije i pre ce doci u ekipu koja je na pobedu od top 8, nego u neku ekipu koju samo neka luda Zalgirisova teorija drzi u igri (sto teoretski za desetak dana moze da se desi).

O tome se radi... 

A da ne pisem da nekome od velikana moze da se povredi neki bek u medjuvremenu i da se okolnosti totalno promene sa njihovim izlaskom na trziste.

• Палац горе 1

Dorsi itekako igra u G ligi i ne postoje naznake da će se vraćati uskoro u Evropu. Tako da on sigurno nije opcija.

Na kraju krajeva, čak i da ne dodje FC, dobra stvar je što se interesujemo za igrače te klase.  To govori da smo spremni da napravimo iskorak, kako rezultatski tako i finansijski.

• Палац горе 1

Samo da upozorim na sledeće:

1. Ne dođe Kampaco, Grobari imaju alibi i priču Vučić vam daje pare 2 miliona za igrača itd itd 
2. Ne dođe Kampaco, a njima dođe neki prebrutalan centar, pa opet ide priča, imate i vi 2 miliona za Kampaca ali vas odjebao, i mi isto tako imamo pare ali svi dolaze kod nas zbog Rumenigea. 

A mi bez igrača.. 

Nek dođe prvo pa da se pecamo na ove priče, al nemoj da se pecamo a igrač još daleko. 

• Палац горе 3

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...