-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
113
30.коло ЕЛ:Црвена звезда-Басконија
Samo jedna cinjenica. Nama treba pobeda valensije, tj da upadnu u krug sa 17-17 jer cemo imati duplu pobedu koja moze da znaci prolaz.- 1
-
-
3,665
-
860
ФК Графичар (филијала)
Napravio je dobar skok u razvoju u zadnje vreme. Mislim da možemo da očekujemo tek dobre partije od njega. Vukićević takodje veoma interesantan prospekt na poziciji štopera. Verujem da će sve češće igrati zajedno sa Djuricem da uci malo od njegovog iskustva. Kod Nikolaševića su nastali slični problemi kao kod Sljivica sto se potpisivanje novog ugovora tiče. Moguće da ga čeka ista sudbina neigranja do leta. Bubanj me je malo razočarao jer sam imao velike nade u tog momka. Nije on loš, dao i gol juče, ali trenutno ne izgleda kao kapacitet za prvi tim Zvezde. -
113
Dobro zapažanje. I ja bih izdvojio malu Vanju. Pičkicu i istovremeno džukelu. Iz dva razloga. Razlog prvi. Bodiček i podvlačenje ispod Nedovića. Nedović iz skoka pada na ledja svom težinom, a ja molim Boga da Nedović ustane i da nema posledica. Razlog drugi. Situacija koju si ti izdvojio. Mala Vanja, pičkica i džukela, laktom u glavu Kampaca. Na svu sreću, Faku nije bio u intenzivnom pokretu ka njemu inače bi bilo krvavo. Zašto izdvajam ova dva detalja? Za celo vreme utakmice, sve je prštalo. Igralo se muški i korektno. No, bez i jednog nesportskog ispada. Osim pomenute dve situacije. Kako i zašto pičkica Vanja? Šta je to da svakog sadašnjeg ili bivšeg igrača kksnsjsdp goni ka divljaštvu i žedji za krvlju, čim na drugom kraju terenu vide igrače Zvezde? Da ne nabrajam šta sve rade i šta su radili u prošlosti. Potrajalo bi... -
113
Hajlajt veceri je po meni faul u napadu Marinkovica nad Kampacom u 2/4, prije toga su zbog njegove osbrane vec imali jednom preko pola, dvije ukradene i faul u napadu. Tribine vec u delirijumu, Marinkovic pravi faul, Ana Panter svira, i samo njih dvojica su stali, jer ostali ispod kosa i u ravni kosa nisu culi zvizduk, i svi se i dalje krecu, nasi u odbrani njihovi prave blokove... Bas je u tim trenucima bilo ludilo u hali. Kampaco definitivno igrac meca i pored loseg suta i samo 3pt- 3
-
-
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови