Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

4 hours ago, kusha said:

Nadam se da je uprava uspela da se izbori za priblizno jednake uslove i slican budzet koji je omogucen alijenima - sto znaci da i nas budzet treba biti oko 17 miliona .... u tom slucaju , sa tih nekih 7 miliona dodatnog priliva mozemo dovesti 2-3 igraca visoke klase za preostalih 6 meseci sezone .... medju njima i Kampaca ... 

Ako pak nismo uspeli da se izborimo za jednak tretman , a to je mnogo realnija prica , makar cemo znati ko je nas najljuci sportski neprijatelj ove sezone ( bio i prosle )...

Cude me upisi da nam Kampaco ne treba , on je igrac koji unosi ogromnu energiju u igru , bio 6-7 igrac Denvera , reprezentativac Argentine ..... cuj nije dovoljno dobar za Zvezdu ??? ... 

U citavu tu pricu ne verujem , nismo mi miloneri preko puta .... 

Брате Кушо не 7 него 3 милке да нам додају ми би играли Ф4 ЕЛ

• Палац горе 2

U slucaju da je ovo spinovanje, Zvezda moze sa jednom recenicom da ove glasine rascisti, “ne jurimo Kampaca” i to je to. Covic nije lud i ne bi pustio do derbija da se spekulise. Medjutim ako saopstenje izostane, moguce je da smo poslali ponudu. U tom slucaju je posao idalje daleko od realizacije zbog Reala mada necu da vas lazem ja sam nalozen maksimalno.

• Палац горе 1

3 минута раније, ЦИГАНИН 74 said:

Од 2.децембра је та вест а пр.рок је жива ствар..То са реалом може испод стола,Арманију баш треба,видећемо..до фебруара је рок за преласке из нба

Evo mozzart je preveo ovu zbrku oko poreza, zasto bi placao manje kad bi do ljeta igrao nedje drugo.

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/real-koce-obestecenje-i-porez-fakundo-kampaco-ima-jednu-ponudu-zvezdinu/437968

3 минута раније, ЦИГАНИН 74 said:

Од 2.децембра је та вест а пр.рок је жива ствар..То са реалом може испод стола,Арманију баш треба,видећемо..до фебруара је рок за преласке из нба

U Armaniju su se iz kluba oglasili da ga ne jure. I Fener isto. Tako da tamo ne ide sigurno.

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...