Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

4 минута раније, Duci14 said:

Svih ovih godina smo bili uspesni sa jednako losim domacim igracima kao sad. Samo sto partizan nije bio jak kao ove godine. Sta vise, prosle godine su bili duplo slabi pa smo se provukli kroz iglene usi.

Lazic nije isti igrac kao na primer 4,5 godina nemas Davidovca na primer koji je uzimao i suteve preko ruke a sad imas Lazarevica koji sam kao duh nece da sutne ili sutne i jedva pogodi obruc o tome se radi. Ja prostituciju i ne spominjem ja gledam u nase dvoriste i to bi trebali i ovi u KK valjda ali nisu ovog leta odradili kako su trebali.

• Палац горе 1

Свака вама част кад ви вјерујете да можемо парирати државном пројекту. 

Имају прилично квалитетан ростер за ЕЛ ниво, не као ми два топ ЕЛ играча него читаву петорку, а ускоро им стижу и центар и плеј, сумњам да ће бити мањег квалитета него сва љетошња појачања. + огромна предност на клупи. 

• Палац горе 1

Ako je suter u pitanju, kontam da ce onda kod nas, jer toga groblje ima (Panter, Andjusic, Naneli, pa i jos par njih mogu da pripale tipa Madar, Egzum...). 

A mi od sutera imamo fazon Dobrica. Ta prica o klupiranju i silbovanju Holanda tek dodatno pije vodu.

6 минута раније, Dzoni said:

Ako je suter u pitanju, kontam da ce onda kod nas, jer toga groblje ima (Panter, Andjusic, Naneli, pa i jos par njih mogu da pripale tipa Madar, Egzum...). 

A mi od sutera imamo fazon Dobrica. Ta prica o klupiranju i silbovanju Holanda tek dodatno pije vodu.

Dobric je ove sezone sve, samo ne suter. Neverovatno na sta decko lici. Kad ga vidim kako vodi onu loptu kad udje u dribling, place mi se. O sutu da ne govorim, kao da baca kamen. 

• Палац горе 1

Ma nama trebaju 2 igraca da ovo lici na nesto. I masi njih uruciti zahvalnice. Dakle, igrac na 2-3, nesto slicno KC Riversu i startna trojka (eh da nam je sada onaj Perperoglu od pre par sezona). 

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...