Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Adams ce biti dvojka svakako, sve i da proradi bice dvojka. Mislim te pozicije su danas svakako glupost ali eto, nece biti jedini "organizator igre" na terenu to je sigurno sve i da proigra. Ako ne proigra svejedno je, ako proigra sigurno je da nece biti nikad sam na terenu bez barem Nedovica uz sebe.

Npr sta god da se desi necemo vise nijednom vidjeti petorku Adams, Dobric na 1 i 2, kao sto se desavalo na pripremama. Ovo je moje zakljucivanje, nemam nikakav info, ali logika mi ovo govori.

• Палац горе 2

Posted (измењено)

Adams nije plej, mozemo da ga cekamo i pola godine on nece biti organizator igre niti mu je to pozicija. Omanuli smo u skautingu.

Moramo dovesti pravog pleja ako zelimo neki rezultat.  Neozbiljno je da nam pravi plejmejker bude igrac od 36 god, i Ivanovic je 1/2 i  nije EL nivo, videli  smo kako se muci protiv jacih timova. Ni Vildoza nije plej, i nece nam resiti probleme. Prava jedinica i ovaj tim ce biti 30/40%  bolji. Ne treba zaliti para .

Setite se kakav smo jadan tim bili kad nas je cele sezone vukao veliki Omar Kuk, da ne pricam o Mwilu, Jovicu, Loencu, pa i Volters je radio veliki posao iako ga ne mirise dobar deo navjaca. Plej, plej, plej

Edited by rudy87
  • Палац горе 1

Adams jeste plej i to izraziti bio i u Australiji i u G ligi. Veoma dobrih razigravackih sposobnosti.

Moze neko jos 100 puta da napise da Adams nije plej ali Adams jeste plej.

To sto mu mozda trenutno vise odgovara pozicija 2 zbog prilagodjavanja to je drugo. To sto ce on mozda ostati na dvojci to je trece. To sto se on MOZDA nece snaci ni na 1 ni na 2 u Evroligi to je cetvrto. Sustina je da je ceo zivot bio i da je doveden kao plej.

Primera radi Mitrovic je bio cetvorka pa je postao petica. Evo Petrusev je doveden kao petica pa ce mozda postati cetvorka kako stvari stoje.

Moje misljenje je da Adamsu fali samopouzdanje. Da li ce ga steci uskoro videcemo. Da li ce biti silbovan, videcemo. Svakako ce dobiti sansu jos neki broj meceva i ne bi mu nikako sudio ni narednih 5 meceva dal treba da ide da dal da ostane, koja je pozicicija, to je sve prerano za sud.

Danas bi trebalo da igra pleja jer nema ko drugi osim njega i Dzonija, Topica ne racunam jer kapiram da ako i bude u 12 da ce igrati par minuta. Pa da vidimo novu sansu.

• Палац горе 1

6 hours ago, rudy87 said:

Adams nije plej, mozemo da ga cekamo i pola godine on nece biti organizator igre niti mu je to pozicija. Omanuli smo u skautingu.

Moramo dovesti pravog pleja ako zelimo neki rezultat.  Neozbiljno je da nam pravi plejmejker bude igrac od 36 god, i Ivanovic je 1/2 i  nije EL nivo, videli  smo kako se muci protiv jacih timova. Ni Vildoza nije plej, i nece nam resiti probleme. Prava jedinica i ovaj tim ce biti 30/40%  bolji. Ne treba zaliti para .

Setite se kakav smo jadan tim bili kad nas je cele sezone vukao veliki Omar Kuk, da ne pricam o Mwilu, Jovicu, Loencu, pa i Volters je radio veliki posao iako ga ne mirise dobar deo navjaca. Plej, plej, plej

Koji nas plej ima 36 godina? Pefi je najstariji sa 34, lako se proveri. 

• Палац горе 2

Dobrodoslica Vildozi,trebalo bi da nam donese mirnocu i organizaciju napada.Koliko se secam ume da pogodi trojku,a ni defanzivno nije los.Svakako nam trebaju poeni sa spoljasnjih pozicija,a ovo mozda govori i da oporavak nekog od bekova ne ide po planu...

Videcemo kako ce se snaci jer ovo sto Adams i Ivanovic rade ne trpi evropa nikako...a i pitanje je kada cemo u aba biti kaznjeni zbog pasivnosti bekova.Protiv Buducnosti smo se izvukli uprkos onim lopovima sto su sudili...

• Палац горе 1

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...