Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

9 hours ago, Bosko Kajganic said:

Otisao je za 200k vise, sto je jedna polovina plate koliko je imao kod nas, 400k. Dakle dobio je jednu trecinu plate vise. Ja mogu da se kladim da bi 99% forumasa ako rade za recimo 60 000din dobili isti posao na drugom mestu za 90 000din da bi presli tamo a kamoli ako pricamo o trecini koja se radi o 200k eura. Znas li sta je 200k eura? Pa nije on multimilioner niti velika vecina El igraca. 

Daleko je to od neke ljubavi Holinsove tipa Dzenkins, Cirbes itd. da ne preterujemo. 

Ono sto tvrdim je da sigurno necemo biti ikebana nikome a teren ce to da pokaze. Dakle ne mogu da garantujem da cemo da osvojimo titulu ili budemo iznad recimo 14. mesta u El ali sigurno se necemo nikome skloniti i igracemo vecinu egal meceva da Partizanom, u to bi cak smeo i da se kladim.

На тих 200 сома разлике из перспективе клуба сам мислио,да је он требао да изједначи понуду и задржи провереног странца који би сутра уз пасош био домаћи а не да се Холинс те разлике одриче.

За прву годину од њега је било доста изражене лојалности,љубави према клубу,граду..да је остао дуже било би то  сигурно све у рангу Цирбоње па и Ђенке.Због 200 сома остати без сигурице а бацати на разне весељаке,знакове питања,ево сад и бивше кошаркаше је бићу благ глупо.

Само то што спомињеш 14 место(моје мишљење грчевита борба за фењер) и ту око њега даје одговор да ово нема везе са искораком у ЕЛ,да је тај топ8 никад даљи за ових 6,7год а требао је и могао је бити никад ближи.По први пут ја крећем у ЕЛ сезону са очекивањем фењера а до сада небитно дал реално или не ложио сам се на осам,стидљиво и на Ф4,гледао градове,летове итд итд ..Дође сад време да се поставља по први пут питање ,тачније ја себи чему онда ЕЛ ове године?

Мечеви са стоком биће као и увек специфични,већ сад се види да у серијама немамо шта да тражимо а у Нишу ако будемо типа 60% за три из 30 и кусур покушаја можда добацимо до тог једног трофеја.

Само логично поставити ствари,носиоци им остали, решили се три крша,довели три бомбе+домаћи,ми остали без тренера гаранта успеха,не само носиоца него и петорке/довели видимо и сами шта.Како то да буде близу егала кад знамо колико је зноја&крви било потребно за 3:2 прошле сезоне са НејтомКалиномДекијемХолинсом са Радоњом.

Нема те математике,логике,било какве реалне основе да се надамо нечему и улога икебана је та која нам не гине.

• Палац горе 2

Pokušavam uvek da gledam pozitivno, ali ovde nema ništa pozitivno u vezi dolaska Raduljice. 

Pod jedan, nikako nam ne treba još jedan centar. Martin, Mitrović, Petrušev, Kuzmić - je dovoljno, sve i da Mitrović/Petrušev povremeno budu na 4 (a sumnjam da će). 

Pod dva, Raduljica jbt... Poslednju EL utakmicu odigrao 7. aprila 2017. u dresu Armanija. Te sezone Armani završio poslednji u EL sa skorom 8-22. Od tada 4 sezone u Kini i polusezonu u Južnoj Koreji, gde je otpušten u decembru prošle godine. Bez kluba skoro godinu dana. 

• Палац горе 1

Hoce li se otvoriti tema Zvezda u Aba ligi, ili za Mzt posebna? Pitam po drugi put? Za manje od 24h se igra utakmica.

Veci optimizam bio 2008-09-10 kad smo se bar lozili da cemo biti prvaci svake naredne sezone iako nismo bili, pa smo verovali, cekali i docekali.

Kao i Partizanovci sto su cekali tu Evroligu godinama, isli na utakmice sve ove godine, nisu odustajali, namestilo im se i evo prodali 10k sezonskih sto je nama misaona imenica.

Mogu da zamislim sad u ovim modernijim vremenima koliko bi se tek mracilo kada godinama ne bi osvajali titule i koliko se tek onda ne bi pisalo nista a kamoli islo u halu.

Sampioni smo vec godinama, igramo Evroligu, imamo solidan kosarkaski tim za koji sam siguran da ce da daje sve od sebe i to je meni dovoljnk. Imamo pun tim Zvezdasa rekao bih nikad vise Nedovic, Dobric, Pefi, Lazarevic, Mitrovic, Lazic. Strucni stab ceo Zvezdasi do koske, iako je to po meni manje vazno od igraca. Meni dovoljno, jer znam da ce svi davati svoj maksimum a to mi je najvaznije pa sta uradimo u Aba i El uradimo, a posto sam optimista bas mislim sad kad bukvalno niko ne veruje da cemo da iznenadimo ili u jednom ili u drugom takmicenju a zasto da ne i u oba.

Zivela Zvezda. Svi na Mzt.

• Палац горе 3

Meni je apsolutno najveca zelja bio Tobi(znam da je veoma skup), Tarcevskog(bio dogovoren u Korona sezoni, Mesina je stopirao transfer u poslednjem trenutku maltene) je hteo Radonja, i to se bas palio na njega. Da je ostao Radonja siguran sam da bi dosao...

• Палац горе 1
  • Хвала 1

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...