Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Сада, keyser_soze said:

Verovatno iz navijackog razloga 

Ne samo to. Nesto mi se javlja da ce biti to ok sa Raduljicom  I Jovicem... Ili sam samo nostalgican za kosarkom iz perioda 2014-2018 sto se tice repke I Zvezde.

51 minutes ago, Деееккки said:

Људи дај да не брзамо са закључцима, да видимо пар утакмица како изгледамо на терену па онда да доносимо закључке. Лично мислим да би Човић са својом сујетом пре дао оставку позивајући се на здравствене проблеме него пристао да буде икебана.

Kad se počne s vađenjem dokumentacije iz fioka, tu te ne pitaju da li pristaješ...😁

• Палац горе 3

Onog trenutka kada je dozvoljeno da Davidovcu istekne ugovor znalo se da nesto nije u redu.Odlazak Radonjica je to potvrdio,a ovo je samo pecat...

Ako je Covic pristao da bude ikebana rumenom,zar to nije mogao da radi tako sto bi vratio neke igrace tipa Ristic,rebic,Apic,malog Miskovica da je iskopao,Radanov,Simanic i da je istupio iz evrolige i evrokupa i presao u fiba takmicenje zbog finansijskog odnosa drzave prema nama?Em bi dobio naklonost publike,em bi pljunuo na vlast i ove preko koji se razbacuju kao da su Real,em bi omogucio osvajanje bar jednog trofeja cime bi produzio kontinuitet trofejnih sezona...

Ne vidim razlog da "glumi ikebanu" sa Nedovicem i ovim strancima...nekako mi to ne ide u isti kos...ali opet to je moje misljenje...

Ja imam jednu teoriju zavere...

svi se secamo prodaje Kaline i Gudure feneru i po milion od obojice plus 20 posto kad je Gudura otisao u Memfis...sta ako je to tada rumeni Covicu ucinio uslugu pa mu ovaj nakon prosle sezone rekao da je vreme da se ista vrati ?

Neko je ovde rekao da je Raduljica bio jedino kosarkas kada je pored sebe imao Tea...to znaci ako ne poptisemo Jovica dzaba smo krecili jer je on iedini takav plej u evropi...bukvalno jedini koji gleda organizaciju ,a ne poene...cak i Kalates ume da zatrpa svake prestupne,ali kod Jovica se zna sta je primarno...

U svakom slucaju ajd da vidimo sta ce biti,vreme ce nam dati odgovor na sve kao i uvek...

Nema sile da ovog penzosa nismo morali da uzmemo kao kusur za Petruševa mora da je zalizani umešao prste. Jer niko ko je čist u glavi nebi ovoga potpisao pa i kao petog centra jer za petog centra mora klinac da služi a ne neki penzos koji hoće na turneju pa ipak malo da pika basket. Ja sam mislio da smo u košarci makar veći profesionalci no u fudbalskom klubu ali izgleda je to mrtva trka ko će više da zasere prelazni rok. 

• Палац горе 1

2 hours ago, ЦИГАНИН 74 said:

Да решимо и ово.,кад је неко уцењен,кад се бори за своје дупе,за главу изнад површине пристаће на све,икебана у баскету је нешто најминималније.Још кад имаш 20+ трофеја иза себе може ти се.

Не би било подељених мишљења да је морао из “здравствених разлога “да се повуче  него би сви били јединствени да нам је пресуђено са врха што се тиче кк и ове сезоне.

Овако,Човић је ту и онда се мисли да је то само по себи довољно да се не посумња ништа ..а кад је тако онда се поред очију и два и два не жели да се види,сабере на шта личимо и куда ово све води.

Дакле да закључимо,да је газда дао оставку радиле би ко зна какве фасцикле кад је он у питању..а та режија видимо да је била мишн ипосибл јер газда више воли себе,своје улоге него клуб што је потпуно разумљиво кад је он у питању.

Не знам дал би се неко други сам повукао у оваквој ситуацији али видим да Човић није и да са лакоћом,негде и безобразлуком одрађује задато.

2 hours ago, Punkerstein said:

Kad se počne s vađenjem dokumentacije iz fioka, tu te ne pitaju da li pristaješ...😁

Циго, ти од теоретичара завере у политици постаде теоретичар завере и у спорту.😀

Момци, ко вам је рекао да Н.Човић може бити уцењен од било које домаће власти дебело вас је слагао.

• Палац горе 1

8 минута раније, Деееккки said:

Циго, ти од теоретичара завере у политици постаде теоретичар завере и у спорту.😀

Момци, ко вам је рекао да Н.Човић може бити уцењен од било које домаће власти дебело вас је слагао.

Jedno pitanje ko je bolji kicanovic Covke ili Terza ? :) 

28 minutes ago, Деееккки said:

Срећа по многе па је тема пољитик&све уз њу забрањена,ту би тек било весело а што се НЧ тиче не би био толике деценије на разним позицијама да не може да буде уцењен(бар за црвено на пешачком)..то што добро плива у сваком режиму не значи да се нема за шта једног дана ухватити.

Оно што се нас директно тиче да је све тако како мислиш не би данас имали то што имамо у КК него нешто много боље,здравије,паметније.

‘Извођач радова” познат термин као и “теоретичар завере”😉

5 hours ago, ЦИГАНИН 74 said:

Под један што је на овом месту и најважније идеалан си пример како треба водити  дискусију и да је већина таква ово место би се обогатило квалитетом а и омасовило. 

Takodje.

И ја имам неке инфо које нису наравно од Човића јер њему ни Филип ни Весна не знају а не неко други/трећи.Ти извори су ми још пред крај сезоне наговестили да ће морати да се намири 25% становништа,да се и њима нешто да..знамо сви одлично ко чини те % и сведоци смо јел им се дало/даје и јел им се крчи пут за тако нешто.Са одласком Радоње ти извори су само зацементирали инфо што су ми пренели са "видеће се шта ће бити сл.сезоне",значи ова је у фазону решена.

Ne bih mogao da se slozim sa ovim. Mislim da cemo biti dostojan protivnik Partizanu i da ce detalji odlucivati u finalu plej ofa. Videcemo.

У вези понуда..Радоња први зна да не може нигде да ради што због језика што због система који фура осим код нас и у региону.

Radio je u Bajernu i sada radi u Panatinaikosu, znaci nije da ne moze nigde da radi.

Пао је све само не клуб за њега и само из тог разлога може се поставити питање дал је био приморан на њега..о другим разлозима ћу касније

Ja sve nesto mislim da ce Pao da mu legne. Ima izuzetno dobar tim i mislim da ce ozbiljno da ugrozi Olimpijakos za titulu kao i da ima bolji rezultat u Evroligi nego sto je Panata imala prethodnih sezona. Ja mislim da ce biti zadovoljni sa njim i da ce ga produziti. Videcemo.

Зар нисмо имали јачу понуду од Барсе за Калину?Зар није могао тај један милионски да се истрпи а главни конкурент има таквих 4 и зашто није?

Nismo imali jaci imali smo ponudu blizu njihovoj ali nesto manju, ali je Kalina izabrao Barsu. Vise puta su ga ubedjivali da ostane. Razlog mu je bio da proba da osvoji Evroligu a ja mislim i da se previse istrosio emotivno ovde i da ga boli uvi da opet igra ono ludilo od finala gde ga vredjaju, kace zastave kad ga je bacao, gadjaju vibratorima i kace mu lutku tranvestita (za sta je sam on kriv. Ove sezone bi dozivljavao te scene na novih izmedju 7 i 9 derbija kada bi oni bili domacini ukoliko ne bi zapalili opet iz Kls-a, a svakako na minimum 6-7-8. (aba, kup, el, plej of abe 2 ili 3 derbija gde su domacini kao i kls 1 ili 2).

Kakve veze mi imamo sa tim koliko para ima Partizan? Oni mogu da dovodu 4 milionska pojacanja a mi ocigledno nazalost ne. To je vec neka druga tema na koju ne mozemo da uticemo pa bi najradije da je preskocimo jer ne vodi nicemu.

Зар није могао тај један милионски да се истрпи а главни конкурент има таквих 4 и зашто није?

Mogao je da je Kalina hteo da ostane a to je pitanje za njega, naveo sam ti razlog iznad sta je njegov razlog kao i jos jedan razlog koji je moje nagadjanje.

Холинс којег смо и за пасош могли средити оде за 100/200сома више а давао је сигнале да је презадовољан са клубом,градом,љубав је била обострана и ти је као такву раскидаш због весељака из тути фрутија ??!

Otisao je za 200k vise, sto je jedna polovina plate koliko je imao kod nas, 400k. Dakle dobio je jednu trecinu plate vise. Ja mogu da se kladim da bi 99% forumasa ako rade za recimo 60 000din dobili isti posao na drugom mestu za 90 000din da bi presli tamo a kamoli ako pricamo o trecini koja se radi o 200k eura. Znas li sta je 200k eura? Pa nije on multimilioner niti velika vecina El igraca. Svi gledaju da zaradr sto vise dok igraju, a imamo i vise primera koji nas batuju za nekoliko desetina hiljada eura iako su zaradili mnogo vise. Na primer SO za kup ili Kvinsi Miler koji se takodje vezao za ovaj grad i klub i dan danas to pokazuje.

Daleko je to od neke ljubavi Holinsove tipa Dzenkins, Cirbes itd. da ne preterujemo. On je samo dobar lik koji ce uvek maksimalno ispostovati svaki klub gde je i postovati navijace i biti korektan, to je sve. Mogu i da se kladim da nece imati objave o Zvezdi nikad vise kao stu si imali godinama kasnije i Markus, Kinzi, Beron i mnogi drugi.

Kada je on otisao tek onda se trazilo resenje i potpisan je Holand. Ja licno nisam zadovoljan Holandom ali ajde ostavicu prostora da me razuveri. To uglavnom sad nije tema.

Sto se tice ostalog nesto se slazem nesto ne. Ono sto tvrdim je da sigurno necemo biti ikebana nikome a teren ce to da pokaze. Dakle ne mogu da garantujem da cemo da osvojimo titulu ili budemo iznad recimo 14. mesta u El ali sigurno se necemo nikome skloniti i igracemo vecinu egal meceva da Partizanom, u to bi cak smeo i da se kladim.

• Палац горе 2

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...