Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

3 hours ago, Gorcilo said:

Шта све човек овде може прочитат ,Звезда треба да прави екипу гледајући ко игра у партизану о Боже 

Pa e, ne treba uopšte pogledati šta je doveo najveći konkurent za titulu i ako već imaš manje para probati da mu poništis očigledne prednosti ...treba ne gledati uopšte, potjerati jedinom odbrambenog igrača koji bi se nosio sa njihovim najvećim oružjem i dovesti injuri prone midzete bez ikakve odbrane u obrisima. 

Ti sigurno obozavas kad se Čović igra menadžera kao 2017...sigurno si i ovim prelaznim rokom oduševljen...no ko ne uči na prvoj grešci ,neće ni na drugoj jbga

3 hours ago, Gorcilo said:

Шта све човек овде може прочитат ,Звезда треба да прави екипу гледајући ко игра у партизану о Боже 

Pa e, ne treba uopšte pogledati šta je doveo najveći konkurent za titulu i ako već imaš manje para probati da mu poništis očigledne prednosti ...treba ne gledati uopšte, potjerati jedinom odbrambenog igrača koji bi se nosio sa njihovim najvećim oružjem i dovesti injuri prone midzete bez ikakve odbrane u obrisima. 

Ti sigurno obozavas kad se Čović igra menadžera kao 2017...sigurno si i ovim prelaznim rokom oduševljen...no ko ne uči na prvoj grešci ,neće ni na drugoj jbga

Mi prvo nemamo zamenu za Kalinica ja ne znam ko ce igrati tu poziciju. Dobric nije konstantan česte povrede plus nije taj tip igrača. Trojka ako se ne dovede kvalitetna džaba sva pojačanja. Ko će da igra startera tu sada da bude opasan i u napadu i u odbrani.

• Хаха 1

9 hours ago, Raspućin said:

Naravno da niko njihov ne može biti draži od bilo kog našeg. Samo primjecujem da je trebalo malo više logike prilikom pravljena spoljne linije, pogotovo ako su se oni odlučili da prilično brzo dovedu Exuma i tako nam otvore karte na osnovu kojih bi mi imali vremena da anticipiramo takvu njihovu prednost...mi na sve to dovedemo čovjeka od 183cm na pleju, na najvažnijoj poziciji u timu.  

Makar se zvao Lazarević...pa taj isti će vrlo vjerovatno biti i zadužen za Exuma, paradoksalno 

Sto bas hvatas ovu informaciju, koja potice samo iz australijskih izvora, sve sto sam nasao vezano za NBA pise 188? I na NBA2k igrici je 188cm.
Ni da nam je ekipa s pocetka prosle decenije jbt, bas mracenje na maks. 

12 hours ago, Mili said:

Ako Vajt ode trazice se igrac na 3/4 stranac

Неће, нико неће доћи...

1. Адамс,  Пефика

1/2  Џони

2. Недара

2/3 Кобра, Холанд

3. Лаза Батлер, Звер

4. Бентил, Илић,

5. Петрушев, Мартин, Митар

Мали Топ и Гачић

Вајт ?   Куз ?

45 минута раније, RedHart said:

Неће, нико неће доћи...

1. Адамс,  Пефика

1/2  Џони

2. Недара

2/3 Кобра, Холанд

3. Лаза Батлер, Звер

4. Бентил, Илић,

5. Петрушев, Мартин, Митар

Мали Топ и Гачић

Вајт ?   Куз ?

Da niko nece doci,stavljeno bi bilo na sajtu da je roster kompletiran...

Takodje insajderi ovo leto nisu pogodili ni jedno pojacanje...tako da verujem samo zvanicnom sajtu KK i ubedjen sam da ce doci jos jedan igrac.

• Палац горе 2
  • Лајк 1

A ja vjerujem i Redu, malo je upuceniji od nas. Kad su svi pisali da je Nejpijer done deal i da je potpisao, on je jedini rekao da nista nije gotovo, tako da mislim da je ovo konacni sastav, a i Gazda Covke nece iz inata dovesti jos jednog stranca, makar Lebron to bio, samo da imamo manje stranaca od ovih prekoputasa.

Receno je 4 stranca + Dzoni i necemo vise imati, doce stranac jedino ako nekog od ovih otpustimo. 

Realno gledajuci, ovaj tim nije mnogo skuplji od proslogodisnjeg, tako da su ona najavljivanja da cemo imati 10-12 miliona budzet smijesna. Nemamo ni blizu budzet ko vajldkardsi, a usudicu se reci da je ovaj tim i jeftiniji od onog Obradovicevog i onog iz 19/20.

• Палац горе 2

On 7/31/2022 at 3:58 PM, Otac Trpotije said:

Sve sa stručnim štabom, cca 6.8m. 

Manje od 6 smo trenutno i to blize 5.5, ako ne racunamo Vajta i Kuzmica. To je malo vise nego prethodne sezone. Mozda odemo na 6.5 u doselekciji ako se dovede jos jedno ozbiljno pojacanje.

29 минута раније, Otac Trpotije said:

Po informacijama koje imam, za 3 igrača se traži izlaznica (White, Kuzmić i Marković). Da li neko od upućenijih može da mi kaže da li je to tačno ? 

Za Markovica nemam, a za Vajta i Kuzmica nije tajna da im se traze novi klubovi.

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...