Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

9 минута раније, LeMeGeToN said:

ne bi me cudilo da je dzefonja poenterski najbolju utakmicu odigrao protiv nas u pionir, mozda kvinsi sezona, ne sjecam se tacno.

trpao je za 3 iz coska samo tako.

Tacno.

Secam se i ja tog meca i cini mi se da je u sezoni sa Kvinsijem ili naredne to bilo.

6-7 trojki je ubacio.

• Палац горе 1

10 минута раније, Punkerstein said:

Nije Kvinsi sezona nego Jović-Kuz sezona. Utrpao nam je 7 trojki iz ćoška jer smo ga žrtvovali i sa njega se pomagalo...

cini mi se da su serhio i serhio slabije odigrali tu utakmicu.

• Палац горе 1

Jeff je igrac kojeg nikad ne bih pozeleo u sastavljanju tima pre pocetka sezone, ali na ovaj nas sastav bi bas legao. Cak i to sto je bio vecita rezreva meni nije minus. Ne bi se trudio da izlazi iz opanaka, jer nama i ne treba vise od njegove odbrane, sporadicne trojke i da pokupi neki skok. Moze da pokrije i brani vise pozicija i moze da parira visokim trojkama, znate vec cijim

41 minutes ago, Punkerstein said:

Nije Kvinsi sezona nego Jović-Kuz sezona. Utrpao nam je 7 trojki iz ćoška jer smo ga žrtvovali i sa njega se pomagalo...

To je jedan od detalja koji mi je ostao bas urezan u secanje. Kao i redovne dobre partije Ulanovasa i Grigonisa protiv nas...

• Палац горе 1

Ako se ne varam Adams je bio opcija takodje par puta prethondih godina.

I meni je malo cudno i tesko da razdvojim da ce se igrati drugacija kosarka ove godine tako da za to sto se spremamo da igramo Adams vrv dodje ko budali samar.

Meni se dopada on, iako ce defanzivno biti problem imati njega i Nedu u istom trenutku u petorci, verujem da ce protivnicima biti jos mnogo veci problem da ih sacuvaju.

Dobrodoslica Adamsu, bice zanimljivo ove godine, sigurno!

• Палац горе 3

Rekao je Covic da nece biti vise od 5 stranaca.Debilno pravilo o kosarkaskom drzavljanstvu Ivanovica klasifikuje kao stranca za domaca takmicenja.A opet mozda Vajt nadje formu od pre povrede i bude koristan,pogotovo u evroligi i aba gde nema ogranicenja.Ako mu se nadje klub,treba nam domaci igrac na poziciji 4,a osim par povratnika ne znam ko bi mogao da ga zameni.

• Палац горе 1

Pa ko je u planu onda da se dovede?

Posto je receno da prelazni rok nije zavrsen.

Od domacih opcija samo Teo ostaje..ne vidim ko bi drugi mogao..

Ako je u pitanju Mihailovic iz Mornara..to je za streljanje.

26 минута раније, Duci14 said:

To je jedan od detalja koji mi je ostao bas urezan u secanje. Kao i redovne dobre partije Ulanovasa i Grigonisa protiv nas...

i keni gebrijel nas je zatrpao u pionir, u pao bio tad. moguce da je bila ona utakmica koju smo otvorili sa 20:0 ili nesto slicno.

markus isto u lokomotivu dok je bio 13te, u arenu na otvaranje el.

bas ih je masu bilo sto polude protiv nas, ne mogu se sjetit sad.

Ali od svih njih to mozes i da ocekujes, od Tejlora se to nije ocekivalo.

Ulanovasa bi uporedio sa Kalinom i koliko god ruzno izgledala njegova igra, moze se ocekivati da bude ozbiljna pretnja u napadu...

Nema Vajt sta da trazi formu. Njegov glavni adut u napadu, pre povrede je bio ofanzivni skok i prikucavanje, sto sada ima ko da radi, a pritom je i znacajno cvrsci i bolji defanzivac. Nema tu Vajt sta da trazi.

Ja se slazem sa tim da je za sada dovoljno stranaca. A u slucaju konkurentne igre u Evroligi pojurio bi nekoga u doselekciji ko bi mogao da nam donese jos mogucnosti u napadu. Ne moslim da cemo mi u doselekciji dovesti Klajburna ili Pjera i tako dodatno podici kvalitet tima. Nego da probamo da nadjemo nekoga ko ce u godinama koje dolaze biti trazena roba u samom vrhu Evrolige.

Meni totalno ocekivano da vise ne dolazi niko.

Verujem da su Kuz i Vajt bivsi, te bi izgledali ovako.

Adams, Dzoni, Markovic

Neda, Lazic

Dobric, Holand, Lazarevic

Bentil, Ilic

Martin, Petrusev i Mitrovic

Plus Gacic i Topic.

Ono sto je sigurno je da ce se za prvih 12 vagati izmedju Markovica i Lazarevica.

Opste je poznato da VJ gotivi Lazarevica i zato se nadam da ce ipak on biti pre Markovica.

Lazic i Lazarevic bi doneli kakav takav balans u odnosu napad/odbrana, a pored te odbrane na drugoj strani terena donose razlucite stvari, sto je po meni ok.

Videcemo kako ce sve izgledati, ali za pocetak je ovo ok, makar do te famozne doselekcije na zimu.

1 hour ago, Urke17 said:

Ako se ne varam Adams je bio opcija takodje par puta prethondih godina.

I meni je malo cudno i tesko da razdvojim da ce se igrati drugacija kosarka ove godine tako da za to sto se spremamo da igramo Adams vrv dodje ko budali samar.

Meni se dopada on, iako ce defanzivno biti problem imati njega i Nedu u istom trenutku u petorci, verujem da ce protivnicima biti jos mnogo veci problem da ih sacuvaju.

Dobrodoslica Adamsu, bice zanimljivo ove godine, sigurno!

Pogresan Adams. Ovaj Adams je Jaylen, taj je bio Jalen Adams. Ovaj drugi je slabiji mnogo igrac, i sada je u Hapoel Jerusalimu. 

• Палац горе 3

2 hours ago, Duci14 said:

Aj za Tejlora mi nije krivo. Kvalitetna njuška koja je sebe podredila kolektivu i prihvatila takvu ulogu. To što je bio rezervista tamo, ništa ne znači..Legao bi nam u svakom trenutku..

Ali litvanski kvazimodo..Svaki njegov poen je harpun u moje srce. Gadan mi je do bola i dan danas s onom odvratnom mehanikom 😁

• Хаха 2

20 hours ago, PRAVI A NE PLACENI said:

Pa sam nas je dobio u Barseloni sa sve Radonjinim krvavo kolenasima koji zid prave na perimetru pa nema gde muva da proleti?
Mnogo se bavimo njima, svakome je jasno njihov budzet i nas, njihove kupovine i nase, ali isto tako imaju 9 stranaca, a mi cemo ostati na 4, I nijedan Exum ili bilo koji njihov suprestar mi ne moze biti drazi od bilo kog naseg pa makar se zvao i Lazarevic. 

Naravno da niko njihov ne može biti draži od bilo kog našeg. Samo primjecujem da je trebalo malo više logike prilikom pravljena spoljne linije, pogotovo ako su se oni odlučili da prilično brzo dovedu Exuma i tako nam otvore karte na osnovu kojih bi mi imali vremena da anticipiramo takvu njihovu prednost...mi na sve to dovedemo čovjeka od 183cm na pleju, na najvažnijoj poziciji u timu.  

Makar se zvao Lazarević...pa taj isti će vrlo vjerovatno biti i zadužen za Exuma, paradoksalno 

16 минута раније, Raspućin said:

Naravno da niko njihov ne može biti draži od bilo kog našeg. Samo primjecujem da je trebalo malo više logike prilikom pravljena spoljne linije, pogotovo ako su se oni odlučili da prilično brzo dovedu Exuma i tako nam otvore karte na osnovu kojih bi mi imali vremena da anticipiramo takvu njihovu prednost...mi na sve to dovedemo čovjeka od 183cm na pleju, na najvažnijoj poziciji u timu.  

Makar se zvao Lazarević...pa taj isti će vrlo vjerovatno biti i zadužen za Exuma, paradoksalno 

Moras da shvatis da Zvezda ne dovodi igrace jer gleda sta drugi rade i koga dovode, nego tim prave onako kako treneru odgovara zbog njegove filozofije kosarke. Tako na kraju krajeva i treba da bude, sto bi se mi Partizana plasili i gledali u njihovo dvoriste? Jer imaju legiju stranaca? Zeljka na klupi? Pa prosle godine mu je ekipa toliko divljala kad su imali samo Pantera i Ledeja, mogu misliti sta ce biti ove sezone. Skockali smo sasvim dobar tim, nemamo koga i cega da se plasimo, a garantujem ti da ce biti plakanja sa one strane a mi cemo na Kalemegdan u junu

• Палац горе 1

Шта све човек овде може прочитат ,Звезда треба да прави екипу гледајући ко игра у партизану о Боже 

• Палац горе 3

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...