Jump to content

Кошарка : Медијске спекулације и инсајдери

dragan wien

Recommended Posts

Ljudi, mene iskreno tacno zabole koga je Partizan doveo, sto je jedan kolega sa foruma napisao, taj Exum koga se sada “plasimo” nas je dobio sa sve tom granitnom Radonjinom odbranom prosle sezone.

Setite se da je Partizan prosle sezone pravio tim koji ZVEZDI nece odgovarati, a znamo kako su prosli, ocigledno je da nas ne zanima kako ce oni izgledati i ko ce za njih igrati vec da samo gledamo sebe sto je jedino ispravno.

Prezadovoljan sam prelaznim rokom, kukali ste za igrace ispod radara, vracali Tomica zbog toga i sad kad smo nasli bombu i MVP Australijske lige ispod radara, ni to ne valja. 

• Палац горе 4

1 hour ago, Raspućin said:

Uh, tek sad postaje jasno koliko će Exum da eksplodira sa pozicije pleja pored ovakve naše odbrambene spoljne linije. Vrhunski potez koji tek sad dobija na značaju nakon ovog Covicevog igranja menadžera. Obradović bukvalno nije mogao dobiti ljepsi poklon od ovoga nažalost. 

Ako nisi primetio, prosle sezone ga nisu zaustavili Holins, Dobroc i Kalinic. Jednostavno je jak na lopti i tesko ga je cuvati, posebno na 45 stepeni. Po meni klasicno krilo. Bas me interesuje kako ce izgledati partizanova igra sa njim na pleju. Ne sumnjam da ce ga biti tesko cuvati. Ali ni ne ocekujem da ga cuvaji Adams, Nedovic ili Ivanovic. Ocekujem znacajne minute za Lazarevica kada je on na parketu. Protiv Barse Despit mu je najbolje parirao...

• Палац горе 2

22 minutes ago, Bijelopoljac said:

Kad već spominjete Lazarevića ja se nadam da je ovo leto iskoristio da popravi šut a i ball handling mu nebi škodio da vežba.

Dobar je Laki i da nista ne popravi... 

• Администратори
12 hours ago, MannyCalavera said:

Pazi nama fali size na bekovima. Adams, Dzoni, Neda su sve niski bekovi. Tako da mislim da ne mora igrac na 2, jer moze Holland da bude tu rezerva Nedi i sl. A da mi dovedemo pravog fizikalca paklenog da on i Shegi prze na 3. 

Lazic? :D

11 hours ago, MannyCalavera said:

Bacon bi bio kidalica, jer bi onda imali 3 igraca koji vrhunski prze 1 na 1, Adams, Bacon i Neda. Uz to Bacon ima odlicnu atletiku i moze da pegla defanzivu dobru. 

Ne volimo slaninu. 

• Хаха 2

• Администратори
16 минута раније, MannyCalavera said:

A shta volimo? Kelj i goji bobice?

Nisam ga nesto dublje pratio prosle sezone osim protiv nas (mada se zaista fokusiram na nase i ne obracam toliko paznju na protivnicke igrace), ali mi se u NBA bas bas nije svidjao. Obicna jedan dobar mec pet losih slanina.

Bacon se nije bas sjajno pokazao u Orlandu iako je imao prilike zahvaljujuci povredama i tankovanju.Gomila sutnutih i promasenih trojki,a opet sam ocekivao jer je zavrsio cetvrtu sezonu da negde drugde dobije sansu.Moj sok kad sam ga video u Monaku je bio ogroman,a jos i veci kad sam video kako se prilagodio bukvalno u prvoj utakmici da sam trljao oci i pitao se da li je to isti igrac.

Meni je on kao stvoren za evropsku kosarku,bio je blago receno odlican kao druga opcija.Nije se toliko ispucavao koliko sam ja video,a i odluke su mu bile dosta pametne.Deluje mi nerealno da ga potpisemo,da su Rusi tu on bi lagano zabo neki CSKA bez problema.

• Палац горе 1

Mislim da je @MannyCalavera već ovde pisao ili pričao na spejsu, ali nama bi i Džef Tejlor rešio dosta toga defanzivno. Nije kvalitet Bejkona, Ponitke i Hange, ali je opet neko ko je godinama bio defanzivni specijalac Pabla Lasa. Nama u spoljnoj liniji baš duva i ja iskreno nisam za to da idemo iz krajnosti u krajnost od "mirno spavaj nano sve je zaključano" do "sve je otključano" i da sa tim igračem na 3 treba da dobijemo neki balans, ima ko i da trpa, ali pored Lazića koji je i dalje dobar, ali naravno više nije defanzivac kao svom prajmu i Lazarevića, treba nam još neko ko će da šljaka i krpi.

• Палац горе 3
  • Хвала 1

4 минута раније, Bora said:

Mislim da je @MannyCalavera već ovde pisao ili pričao na spejsu, ali nama bi i Džef Tejlor rešio dosta toga defanzivno. Nije kvalitet Bejkona, Ponitke i Hange, ali je opet neko ko je godinama bio defanzivni specijalac Pabla Lasa. Nama u spoljnoj liniji baš duva i ja iskreno nisam za to da idemo iz krajnosti u krajnost od "mirno spavaj nano sve je zaključano" do "sve je otključano" i da sa tim igračem na 3 treba da dobijemo neki balans, ima ko i da trpa, ali pored Lazića koji je i dalje dobar, ali naravno više nije defanzivac kao svom prajmu i Lazarevića, treba nam još neko ko će da šljaka i krpi.

Jeste u spaceu sam pricao o tome. Jeff Taylor je fenomenalan fit na ono sto nama fali. On je imao doduse milionce u Realu i sl. E sada, nesto je jeftiniji verovatno kad odlazi iz istog, jer su oni odlucili da dodaju na toj poziciji Hezonju, pa i Musu. On i Hanga su isto godiste, tako da je definitivno stariji malo. Glavna zamerka kod njega je jedino sto je uvek bio rezerva u celoj karijeri. U Realu proveo celu karijeru na 15-17minuta. 

• Палац горе 1

Svedjanin je moja tiha zelja vec par sezona,on na 4 i recimo Tomkins na 5...nijedan ne sme da ostane sam jer je to trojka u najavi,ali mi nismo ni kk limarska radionica da dovodimo takve igrace,a jos manje smo Real Madrid...sad su obojica u godinama i ne verujem da bi pruzili ocekivano,a i dalje bi morali ozbiljno da ih platimo.Ne pada takvim igracima cena tek tako preko noci...

Mislim da je nije imao nesto pretjerano manju platu od Hange, a Hanga je po meni korisniji igrac. Na dosta vise nacina moze da ucestvuje u napadu za razliku od Tejlora.

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...