Jump to content

Чланске и Сезонске улазнице КК Црвена Звезда


Lux

Recommended Posts

@Момчина јеси се довољно увуко за неку сезонску за џ или мора још дубље, јаче, боље?! :D

22 минута раније, милпар+ said:

све о сезонским и чланским картама нашег кошаркашког клуба

Хехе како си се само сетио овога, боже хумора? Хехехе скеч одличан

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, TomicaCZV said:

@Момчина јеси се довољно увуко за неку сезонску за џ или мора још дубље, јаче, боље?! :D

 

Хехе како си се само сетио овога, боже хумора? Хехехе скеч одличан

E moj Tomice, pomešao si me sa nekim. 

Kad stignem od obaveza idem i to sam, a za tih 15ak utakmica platim kartu(osim ako ih nema u prodaji kao protiv Budućnosti). Nisam dovoljno duboko ušao za free...

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ту сам ту сам и бићу увек ту да скренем пажњу на дискриминацију ,на новокомпоновани фашизам.

Ко овако нешто може подржати њему на част.Написах већ и четр’ес прве нисмо сви били на истој страни тако да ме и поред свега ништа не чуди,има нас разних.

 

Link to comment
Share on other sites

On 4.9.2021. at 12:36, ЦИГАНИН 74 said:

Ту сам ту сам и бићу увек ту да скренем пажњу на дискриминацију ,на новокомпоновани фашизам.

Ко овако нешто може подржати њему на част.Написах већ и четр’ес прве нисмо сви били на истој страни тако да ме и поред свега ништа не чуди,има нас разних.

 

Dje bi ti i ja bili četrest prve ako ne računamo Loznicu, Krupanj i Gornji Milanovac?:D

Link to comment
Share on other sites

Dje bi ti i ja bili četrest prve ako ne računamo Loznicu, Kladanj i Gornji Milanovac?[emoji3]

Нисам сигуран дал би остао уз краља и умарширао међу првима у Лозницу или би у граду сачекао који месец па деловао као неки Прле&Тихи.Ти,или са чика Момчилом или са неком пролетерском,зависи од тајминга. Оно у шта сам сигуран да би гестапо био добро попуњен из ових МЦЗ редова,видим поједине као створене за управнике Бањице,Сајма,одличне за привођење на информативне разговоре и као  "ахтунг ахтунг даје се на знање"добошаре по Крагујевцу идеалне за ширење пропагандног материјала,летак/плакат како и гласноговорнике за колико рајх напредује на руском фронту.

Имамо и данас Гебелсе широм света и њихове конзументе,имамо Менгелеа у сваком штабу који се цени/ поштује,видели смо да је многима узор и гранде Дуче његово уређење/вођење а о фиреру шта рећи сем да би у његову част многи салутирали са усхићењем "зиг хајл" или "хајл Хитлер".Траке око руку,табле на кафанама,фарба на фасади куће тренд који је оживео.

Имамо и једног типичног за деветсто 14-у који би у та доба из дворишта у двориште без да прескаче тарабе обилазио и намиривао женски свет јер 70% мушког прелазило је Албанију у то време итд итд.

Захвалан сам овом ресетовању што ми је омогућио неким повратком у прошлост да кад су људи и њихова уверења у питању доста тога о њима сазнам,ми смо сад ушли опет у та времена и добро је знати координате&фреквенције окружења,здраво је.

 

Link to comment
Share on other sites

Krece i clanstvo u KKCZ, mogao bi @RedHart   da precizira detalje, posto mi nista nije jasno gde i kad se uclanjuje

 

 

https://kkcrvenazvezda.rs/2021/08/30/uclani-se-budi-zvezdas/

 

KK Crvena zvezda mts obaveštava sve navijače da po prvi put aktivira sopstveni softver članstva KK Crvena zvezda.

Ovaj softver je klub razvijao uz pomoć svojih partnera kako bi unapredio iskustva svojih navijača koji su integralni deo i izuzetno važni u njegovom svakodnevnom životu i radu.

Uz pomoć novog sistema članstva, svi će biti u mogućnosti da ostvaruju brojne pogodnosti i popuste.

Članska karta KK crvena zvezda će od ove sezone biti obavezna za kupovinu sezonske karte od naredne sezone (2022/2023).

Nova članska karta unaprediće i komunikaciju i informisanost navijača o svakodnevnom radu svih segmenata kluba, od aktuelnih dešavanja, promocija i pogodnosti koje mogu da iskorite kada ih klub bude organizovao i oglasio.

Klub se ovom akcijom pridružuje brojnim klubovima i kompanijama koje na ovaj način komuniciraju sa svojim navijačima i korisnicima njihovih usluga, a sve u cilju lakšeg umrežavanja i podele svakodnevnih informacija o svojim akcijama, aktivnostima i promocijama.

Učešće navijača u radu i svakodnevnom životu kluba kroz plaćanje godišnje članarine nije novost i postoji već godinama svuda u svetu. KK Crvena zvezda svestan vremena u kome živimo, osim vrlo povoljnih cena sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2021/2022, svojim navijačima za narednu sezonu poklanja i besplatno učlanjenje u klub, kao i članarinu za takmičarsku sezonu 2021/2022!


KAKO POSTATI ČLAN KK CRVENA ZVEZDA

Iza nas je izuzetno teška sezona u kojoj smo bili lišeni onog najvažnijeg – navijača i podrške sa tribina. Zbog svega, ali i ogromne lojalnosti koju su Zvezdaši pokazali u godini koju smo okončali trijumfalno, KK Crvena zvezda je osim velikih popusta i benefita prilikom kupovine sezonskih ulaznica, odlučila da za narednu sezonu svojim pristalicama daruje i člansku kartu našeg kluba i članarinu za sezonu 2021/2022!

Učlanjenje u KK Crvena zvezda (po prvi put) znosi 500 dinara, a članarina za sezonu 1000 dinara, što zbirno daje sumu od 1500 dinara za sve one koji po prvi put žele da postanu deo porodice KK Crvena zvezda. Međutim, svim novim kupcima sezonske karte KK Crvena zvezda poklanja besplatno članstvo za prvu sezonu kao i učlanjenje!

Svi oni koji su prethodne sezone kupili godišnju kartu takođe dobijaju besplatno učlanjenje i članarinu za narednu takmičarsku sezonu 2021/2022!

Članska kartica donoće brojne pogodnosti o kojima će klub informisati svoje pristalice u narednom periodu.

Takođe, predviđeno je da Zvezdaš svoje osnovno članstvo može nadograditi.

Uz članske karte KK Crvena zvezda je pripremila i posebne kategorije članstva za sve navijače koji već dve godine velikodušno doniraju u akciji “Doniraj i dominiraj’’. Ta članstva se odnose na sve koji žele da pomognu klubu u narednom periodu od aktiviranja članstva većim iznosima, što su već radili nesebično u prethodnom perodu, posebno u teškim vremenima pandemije virusa Covid-19.

Ovo će biti jedan od načina da im se klub u maloj meri oduži za njihovu pomoć i veliko dušnost. 

Napominjemo ovom prilikom da je veoma važno da se prilikom učlanjivanja u KK Crvena zvezda ostave validni podaci jer će svi članovi biti redovno i lično obaveštavani o svim aktivnostima kluba kroz platformu članstva. Tokom sezone biće brojnih aktivnosti, Klub sprema dodatne pogodnosti za sve članove u cilju da se svaki Zvezdaš, svaki član oseti privilegovano.

KK Crvena zvezda mts

 
 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

OBAVEŠTENJE ZA SVE KUPCE DNEVNIH I POLUSEZONSKIH KARATA

KK Crvena zvezda mts pogođen je novim talasom virusa Covid 19, trenutno su van ekipe devetorica igrača i tri člana stručnog štaba.

Zbog vanredne situacije u kojoj se našao prvim tim KK Crvena zvezda, meč sa Fenerbahčeom koji je bio planiran za četvrtak u 19 časova u Hali Aleksandar Nikolić je otkazan.

KK Crvena zvezda, koji je pustio još pre Nove godine u prodaju istovremeno dnevne karte za mečeve sa Zenitom, Fenerbahčeom i Realom, obaveštava javnost da će kupljene karte za utakmicu sa Fenerbahčeom važiti za novi termin koji će biti naknadno objavljen!
Polusezonske karte koje je naš klub takođe pustio u prodaju, takođe se neće prodavati na badnji dan (06.01.2022.godine) u zvaničnom shop-u KK Crvena zvezda u Hali Aleksandar Nikolić, zbog otkazivanja utakmice koja je trebalo da se odigra u četvrtak u Beogradu.

Polusezonske karte KK Crvena zvezda se i dalje mogu kupiti online i u narednim danima tokom januara pred sledeću utakmicu koja će naš prvi tim igrati u Hali Aleksandar Nikolić o čemu ćemo obavesti javnost.

 

Cene polusezonskih karata:

R.br. KATEGORIJA KARTE CENA
1 Tribina A 7.000
2 Tribina B 7.000
3 Tribina C 7.000
4 Tribina D 7.000
5 Tribina D- JUNIOR 4.500
6 Parter B 12.000
7 Parter 4 12.000
8 Parter 4- SENIOR 7.000
9 VIP Loža 50.000
10 Plava loža 38.000
11 Bela loža 30.000
12 Počasno mesto I RED RASPRODATO
13 Počasno mesto II RED 100.000
14 Počasno mesto- Bočno Levo- I RED RASPRODATO
15 Počasno mesto- Bočno Levo- II RED 75.000
16 Počasno mesto- Bočno Desno-I RED RASPRODATO
17 Počasno mesto- Bočno Desno-II RED 75.000
18 ČLANSTVO 1.500,00

 

KK Crvena zvezda mts

 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

SEZONSKE KARTE – POKLONI I POGODNOSTI

PoklonSezonske-min-768x623.png

 

Sezonske2-768x768.jpg

 

Nakon uspešno okončane sezone 2021/2022 i tri osvojena trofeja, KK Crvena zvezda mts počinje pripreme za novu sezonu i četiri takmičenja u kojima će učestvovati u sezoni 2022-2023.

Prodaja sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda mts za novu takmičarsku sezonu počinje u utorak, 28.06.2022 u 12 časova!

Crvena zvezda će odigrati i u novoj sezoni preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i KLS.

Ove sezone simbolika za sezonsku kartu je ZVEZDIN UNIVERZUM u kome svaki navijač predstavlja jednu zvezdicu crveno-belog univerzuma!

Crvena zvezda pomera svake sezone granice, pa je i ovoga puta za svakog kupca sezonske karte i aktivnog člana (sa produženom članarinom) u pretprodaji klub pripremio nešto potpuno novo!

Osim onog najvrednijeg – sezonske karte, tu su ovoga puta u posebno dizajniranoj kutiji i majica KK Crvena zvezda (posebno dizajnirana za ovu priliku u stilu pozadine same kartice), privezak sa zvaničnim grbomkluba, kao i personalizovano pismo svakom navijaču KK Crvena zvezda!

Svaki kupac sezonske karte i aktivne članske karte dobija ovaj paket na poklon!

KK Crvena zvezda mts potrudio se i ove godine da popularnim cenama omogući svima da dođu do svoje sezonske ulaznice i budu deo Zvezdine priče u sezoni 2022/2023.

Cena koju smo formirali smatramo vrlo pristupačnom i dostupnom velikom broju naših navijača!

Kao i svake sezone, dizajnerski tim KK Crvena zvezda potrudio se da osveži izgled sezonske karte, a svaka boja (crvena, plava, svetlo plava, bela, zlatna, ljubičasta, žuta, i narandžasta) povezane su sa jednim sektorom u hali: Tribine A,B,C i D (junior), Bela i plava loža, Parter B, VIP loža, parter 4, Tribina junior i VIP premijum, kao i počasna mesta (centralno i bočno)…

Takođe, kao i prethodnih sezona za sve kupce sezonskih karata KK Crvena zvezda, klub je pripremio i dodatne benefite.

Pretprodaja sezonskih karata će se ove godine organizovati u utorak 28.06.2022. godine na Malom Kalemegdanu sa početkom u 12 časova i traje do 11.07.2022. godine. Radno vreme prodajnog mesta na Malom kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, dok nedeljom neće raditi.

Link za online kupovinu će biti istaknut na klupskom sajtu ili direktno na sajtu www.tickets.rs nakon pomenutog datuma – dakle prodaja online kreće od druge nedelje pretprodaje!

U prvoj nedelji prodaje, od 28. juna do 05. jula prodavaće se numerisana mesta, sa pravom preče kupovine za sve vlasnike sezonskih karata 2021/22, plavih, belih, VIP loža i počasnih mesta u kojoj će moći da obnove isto mesto i u novoj sezoni.

Sve cene sezonskih ulaznica, objašnjenja oko članstva, programa Zvezdaš Junior, plaćanja na rate i online nalaze se na sledećem linku: https://kkcrvenazvezda.rs/2022/06/24/tacno-u-12-2/

Klub će se tokom prve nedelje prodaje još jednom oglasiti na zvaničnoj web stranici KK Crvena zvezda i ostalim zvaničnim platformama.

Čeka nas još jedna uzbudljiva sezona – Uživajte uz Crvenu zvezdu u sezoni velikih utakmica koje nas čekaju u Evroligi i ABA ligi i Super Ligi Srbije.

Klub podseća da kupovinom sezonske ulaznice, direktno pomažete funkcionisanju kluba i direktno učestvujete u uspesima crveno-belih.

Godine koje su za nama i veliki uspesi i trofeji koje smo osvojili pokazali su i dokazali jedno. Samo zajedno možemo do ciljeva koje postavljamo i dostižemo iz godine u godinu!

Novi izazovi su pred nama, sezona 2022-2023! Svi zajeno, jer samo jedna je Zvezda!

KK Crvena zvezda mts

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Zvezda nastavlja sa prodajom sezonskih ulaznica

1663170223334_kkcrvenazvezda.jpg

 

Sa Malog Kalemegdana se pohvalili i obnavljanjem saradnje sa starim sponzorom

Po završetku sezone 2021/22 Košarkaški klub Crvena zvezda je tokom jula omogućio svojim navijačima da obezbede sezonske ulaznice i svoje mesto u hali u pretprodaji, po znatno povoljnijim cenama. Klub sa Malog Kalemegdana pred početak nove sezone kreće i sa redovnom prodajom preostalog kontigenta sezonskih ulaznica. Od srede 21. septembra u 12.00, svi navijači koji nisu bili u mogućnosti da tokom jula kupe sezonske ulaznice, moći će to da urade na Malom Kalemegdanu i online na sajtu www.tickets.rs.

"Odziv zvezdaša je bio veliki, pretprodaja je bila uspešna, čime su navijači Crvene zvezde na najbolji način pokazali svoju odanost klubu i prepoznali jako značajan trenutak za crveno-bele", stoji u saopštenju srpskog šampiona.

Radno vreme prodajnog mesta na Malom Kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, dok nedeljom prodajno mesto neće raditi, napominju iz kluba.

Crvena zvezda će u novoj sezoni odigrati preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i domaće prvenstvo.

Simbolika za sezonsku kartu je ZVEZDIN UNIVERZUM u kome svaki navijač predstavlja jednu zvezdicu crveno-belog univerzuma – čime jasno želimo da stavimo do znanja da je svaki aktivni član i navijač koji redovno prati Klub aktivni učesnik u stvaranju rezultata i ostarivanju ciljeva. Osim onog najvrednijeg – sezonske karte, kao i u pretprodaji, u posebno dizajniranoj kutiji biće poklon paket koji čine posebno dizajnirana i jedinstvena majica KK Crvena zvezda, privezak sa zvaničnim grbom kluba, kao i pismo svakom navijaču crveno-belih. Svaki kupac sezonske karte i aktivne članske karte dobija ovaj paket na poklon", navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Iz kluba ističu da su će i u redovnoj prodaji sezonske ulaznice biti pristupačne navijačima.

"Klub podseća da kupovinom sezonske ulaznice, direktno pomažete funkcionisanju kluba i direktno učestvujete u uspesima crveno-belih. Godine koje su za nama i veliki uspesi i trofeji koje smo osvojili pokazali su i dokazali jedno. Samo zajedno možemo do ciljeva koje postavljamo i dostižemo iz godine u godinu! Novi izazovi su pred nama, sezona 2022-2023! Svi zajedno, jer samo jedna je Zvezda", zaključuje KK Crvena zvezda u saopštenju za javnost.

©KK Crvena zvezda
 
 

Novost sa Malog Kalemegdana je i daje potpisan višegodišnji ugovor sa ruskom naftnom kompanijom "Lukoil Srbija" AD. Ruska kompanije tako ponovo stala uz Zvezdu, čiji sponzor je bila i u prošlosti.

"KK Crvena zvezda mts želi da iskaže ogromno zadovoljstvo što je jedna od najvećih svetskih kompanija i lidera na ovim prostorima, iskazao poverenje i prepoznao kvalitetan rad našeg kluba, što se vidi i po novom višegodišnjem ugovoru koji je potpisan između osvajača triple krune u prošloj sezoni i kompanije “LUKOIL SRBIJA”AD", navodi se i kluba.

Generalni direktor "Lukoil Srbija" AD Denis Rjupin izraio je zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa srpskim šampionom.

"KK Crvena zvezda mts želi da iskaže ogromno zadovoljstvo što je jedna od najvećih svetskih kompanija i lidera na ovim prostorima, iskazao poverenje i prepoznao kvalitetan rad našeg kluba, što se vidi i po novom višegodišnjem ugovoru koji je potpisan između osvajača triple krune u prošloj sezoni i kompanije “LUKOIL SRBIJA”AD", rekao je Rjupin.

©KK Crvena zvezda
 
Saradnja koja je ozvaničena, već je imala i svoju premijeru u praksi, jer je prvotimac crveno-belih Stefan Lazarević bio jedan od promotera i zapaženih učesnika vrlo zanimljive akcije “oldtajmera” koja je održana prošle subote upravo u organizaciji kompanije “LUKOIL SRBIJA” AD u Beogradu. Takođe, Zvezdini prvotimci već treniraju i igraju trening utakmice u opremi i majicama sa dobro poznatim logom kompanije LUKOIL.

Veliko mi je zadovoljstvo što obnavljamo saradnju sa kompanijom koja je učestvovala u uspesima Crvene zvezde i podržavala klub tokom prošlosti. Ono što oduvek ističemo u potenciramo je da timski uspeh dolazi zajedničkim naporima i snagama svih partnera koji funkcionišu u okviru jednog kluba. Crvena zvezda je uvek želela da kreira porodičnu atmosferu u klubu, kao i da ima otvorenu komunikaciju sa svojim partnerima i sponzorima. Povratak tako velike kompanije kao što je LUKOIL u sponzorski tim KK Crvena zvezda je veliko priznanje za naš rad i nastojanja da klub podignemo na još viši nivo, što posle brojnih titula, velikih utakmica nije lako. Još jednom veliko hvala na poverenju koje su nam ukazali”, rekao je generalni menadžer kluba Nemanja Vasiljević.

"Odziv zvezdaša je bio veliki, pretprodaja je bila uspešna, čime su navijači Crvene zvezde na najbolji način pokazali svoju odanost klubu i prepoznali jako značajan trenutak za crveno-bele", stoji u saopštenju srpskog šampiona.

Radno vreme prodajnog mesta na Malom Kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, dok nedeljom prodajno mesto neće raditi, napominju iz kluba.

Crvena zvezda će u novoj sezoni odigrati preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i domaće prvenstvo.

 

Link to comment
Share on other sites

Oд сутра тачно у подне почиње продаја сезонских карата за 2022/2023.

Цена за трибине је 19.500 динара а за све оне који су били власници сезонских карата за прошлу сезону цена ће бити са попустом 15.000 динара.

Дакле за све оне који желе и могу од сутра правац на Мали Калиш 2...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Гост
Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...