-
Чланови на теми
- No registered users viewing this page.
-
Recent Achievements
-
Poslednje
-
6,387
-
6,387
-
1,069
Милош Милојевић и стручни штаб
Sve potpisujem. On je imao par puta izjave u smislu da zeli promjene, da zeli da igra brze, jaci tempo, presing, sta je dobio tacno zimus za tu igru? Bukvalno nista. Sto kaze @Milos 81, i to je skorz tacno, ako smo planirali rekonstrukciju ekipe onda je MM odlican izbor, ako nismo nego samo neku sok terapju onda je katastrofalan... Jer za sok terapiju nama je trebao iskusan trener. Ja sam siguran da ova ekipa ne moze da igra Evropu u ovom sastavu ma ko da dodje za trenera, zato sto su odnosi u ekipi poremeceni, zato sto su nosioci fizicki pali i veliko je pitanje mogu li se vratiti na nivo koji je potreban za Evropu. Trenutno je 90 minuta za Kataija ne u LS, ne u LE, nego u domacoj ligi kao Mont Everest... o cemu da pricamo dalje, i to traje i traje. Jedina stvar koju zamjeram Milojevicu i to je stvar zbog koje ce zazaliti ako se razidjemo, sto nije bio mnogo ostriji prema igracima koji su na papiru najplaceniji a ne pruzaju to sto se trazi, nema starih zasluga, to je u sportu nepostojeca kategorija. Ima cekanja da udjes u formu, ako se ti ne popravljas i ne popravljas, onda nema tu sentimenata, tj ne smije da ih bude za upravu i trenera, navijaci mogu da vole koliko 'oce ali to nece promijeniti rezultat na semaforu. Sigurno vec sad zali sto nije u startu presjekao, ali dobro, titula je prioritet i ja to shvatam, vjerovatno je grcevito isao na to i zato forsirao provjerene. Sto se tice konstatacija da je imao ekipu duplo jacu od Stankoviceve jer se i to provlaci, to nije tacno, jer je Stankovic imao zdravog Sanoga, 3 spica razlicitih karakteristika u svim momentima naspram jednog Milojevicevog, koji je igrao cijelu polusezonu povrijedjen i bio po meni najbolji pojedinac. Rodica u mnogo boljoj formi plus desno Gajica/Gobeljica koji su pruzali bolje partije od Gobeljica jesenas, ili Erakovica kad je glumio to, da ne pricam o Srnicu desno... Ovdje nisam ni pomenuo igrace koji ove sezone nemaju 3 vezana meca dobra kao sto su Katai i Ivanic, dakle ne da nema jaci tim od Stankovica nego ima duplo slabiji.- 3
-
-
-
1,069
Милош Милојевић и стручни штаб
Baš tako...MM nema u sebi tog balkanskog "bezobrazluka" i drskosti...Stanković malo malo pa se "zakači" sa nekim od igrača, sa Kangom se više puta kačio, pa je dobio što je hteo... a našim igračima baš to treba, da im se po potrebi najebe majke, da bi uvek davali maksimum na terenu!!!- 1
-
-
37,832
Сваштара
Koliko jezivi zemljotresi u Turskoj, zgrade padaju kao kule od karata.. Mislim da ih je pogodilo 7-8 zemljotresa u toku noci. Nek je Bog u pomoci tim ljudima, nema mnogo gorih stvari koje mogu da se dese..
-
-
Tell a friend
-
Most Contributions
-
Popular Now
-
Данашњи рођендани
Важни линкови
Клубови СД Црвена звезда

Recommended Posts