Jump to content

Covid 19

Recommended Posts

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 11.004 osoba, pozitivno je 1.545, dok je nažalost preminulo pet osoba.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 47 pacijenata.

Kad vidim ove idiotske računice, ne znam da li da se smejem, ili da plačem.

Ne znam ko nas je to prokleo da nepismeni u Srbiji najviše vole da drže govore i pišu mudrosti? Prva rečenica:

"Ovako se Kovid-19 slučajevi TREBAJU IZVEŠTAVATI u Srbiji"!

Daning-Krugerov efekat: sve zna o medicini koju nije učio, ali ne zna gramatiku, koju je učio!?

Pošto je u pitanju konjina, ne ume da drži tačku gledišta, odnosno čas računa procenat od ovoga, čas od onoga, pa mu procenat negativnih i procenat pozitivnih slučajeva (rubrika 3 i 5) daju zbir 96,853, umesto 100.

Prirodno je da neko ko nije naučio gramatiku, nije naučio ni procentni račun. Ali je za medicinu majstor.

Kad date kretenu da se bavi statistikom, sve je moguće. Kreten je mogao, pošto u Srbiji godišnje umire oko 1,4% populacije, da zaključi da i nemate neke velike šanse da umrete. A, opet, na kraju svima nekako spadne trola.

Ili: paradajz izaziva rak! Kako? Pa 97,3% umrlih od raka su za života jeli paradajz.

Ili: marihuana leči sve, a opet svi umru.

Zaključak. malo znanje radja veliko ubedjenje.

Pouka: budali je i more do kolena.

Krizni stab nas siluje vise od pola godine iz zajebancije. Tek ga pre neki dan formirase. 

123248412_1672914472885958_6408694644801029883_o.jpg

• Палац горе 3

Upravo su mi javili da je preminuo od korone moj kolega Saša Kurandić  veliki čovek i veliki delija. Nešto preko 40 godina, sportski tip, nije imao drugih bolesti, nije pušio, nije pio. Prošli ponedeljak smo se čuli, bio pozitivan i rekli mu da sedi kući. Peta sahrana 

Za Čika Kureta je smrtnost od korone sto posto. Neka mu je laka crna zemlja.

Čuvajte se 

Nisam bas siguran u ovo jer su to testovi koji nisu kao PCR nemaju tu tacnost ali je ideja sama dobra videcemo rezultate. Koliko sam video na testiranih 2,5 miliona ima 25 hiljada pozitivnih. Ipak kad nije PCR pitanje je sve to sada kako je. Oni su jedina zemlja koja se ovo ovako odlucila koliko se secam mozda je Island radio isto nisam siguran. 

On 10/29/2020 at 10:56 AM, BobMarley said:

Takvi najviše i pričaju o svemu tome. Teorijama zavere itd.

Vrhunski fudbaler, sportista, ali manite se majku mu stvari o čemu ništa ne znate. 

Fascinantno je što su javne ličnosti u tripu da zbog same činjenice što su javne ličnosti treba da pričaju od svemu i ako o mnogo toga veze nemaju.

No nisu jedini, slični su i oni van tog miljea javnih ličnsoti koji vole da kenjaju o svemu.

Jel se bar malo ne pronalazis u zadnjoj recenici. Ti, ja, i 90 % forumasa. I ne samo forumasa.

1 минут раније, Pbp said:

Jel se bar malo ne pronalazis u zadnjoj recenici. Ti, ja, i 90 % forumasa. I ne samo forumasa.

Ne, niti malo. Nisam javna ličnost i moja reč, mišljenje svakako ne može nekome drugom da kreira njegovo i time ugrozi nekoga ako ja pričam nešto što nije tačno ili je glupost. Sa druge strane ako to rade ljudi koji su planetarno poznati i veruju im ljudi, to oda može da bude vrlo opasno.

Tako da niđe veze poređenje...

Pri tom sam daleko obrazovaniji od svih tih sportista, pa se ni tu ne poklapamo.

Posted (измењено)

Mozda bi najbolje bilo da nam onaj odozgo uskrati mogucnost govora i bilo kakvog izjasnjavanja. Tad bi verovatno svima bilo sve po volji. Ovako su nam najveci problemi tudje misljenje...

4 минута раније, BobMarley said:

Ne, niti malo. Nisam javna ličnost i moja reč, mišljenje svakako ne može nekome drugom da kreira njegovo i time ugrozi nekoga ako ja pričam nešto što nije tačno ili je glupost. Sa druge strane ako to rade ljudi koji su planetarno poznati i veruju im ljudi, to oda može da bude vrlo opasno.

Tako da niđe veze poređenje...

Pri tom sam daleko obrazovaniji od svih tih sportista, pa se ni tu ne poklapamo.

Nisam mislio na ceo post, samo zadnju recenicu.

I naravno, nista licno.

Edited by Pbp

6 minutes ago, Pbp said:

Znaš zašto ne možeš reci da je isto. Zato sto mi "obicni ljudi" možemo razmeniti mišljenja, reci svoje mišljenje i neće ga niko uzeti kao bas vazno. Neki neće ni razmisliti o tome šta sam ja rekao. 

A npr Ronaldo ima svoje mišljenje i on ga nameće i nema od mene povratnu informaciju, to je videlo par miliona ljudi i pri tom imaš takvih fanatika da sto Ronaldo kaže, to je za njih zakon. Dok je sigurno par miliona ljudi razmislio da li je on upravu.

• Палац горе 2

8 минута раније, Pbp said:

Mozda bi najbolje bilo da nam onaj odozgo uskrati mogucnost govora i bilo kakvog izjasnjavanja. Tad bi verovatno svima bilo sve po volji. Ovako su nam najveci problemi tudje misljenje...

Nisam mislio na ceo post, samo zadnju recenicu.

I naravno, nista licno.

Kako god i dalje odgovor stoji.

58 минута раније, BobMarley said:

Kako god i dalje odgovor stoji.

Stoji sve sto si napisao, samo nije odgovor na postavljeno pitanje. U predsednikovom maniru si odgovorio na pitanje koje ti nije postavljeno.

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...