Jump to content

Covid 19

Recommended Posts

Jel vi stvarno verujete da je Tramp toliki debil? Da predsednik jedne Amerike tolika debilana i daska? 

To poredjenje mi je isto sa onima sto veruju da ce on da ugasi koronku i da spasi svet, .. 2 krajnosti jbg heh 

1) DA..rekao je da je Belgija GRAD, da je mnogo lep j da je bio tamo pre par godina... Neko ko pretenduje da bude predsednik SAD to ne sme da kaze, cak ni u sali

2) jeste, pogledaj pod 1. To je jedan primer, imas ih zilion.

3) ako je izmislio, ugasice je, ako nije onda nece

• Палац горе 1

@ромибрат

Slažemo se "kolega" oko nekih delova. Što ne umanjuje niti jednog momenta ono što sam ja napisao. 

Najviše se slažemo oko toga da stvari treba na prvom mestu prepustiti stručnim ljudima. Nažalost u pravu si da se kod nas najviše oko toga pita umobolni diktator, a u pitanje stvari dovode ljudi koji veze sa oblasti nemaju. 

Ja kada pričam o stručnim ljudima, mislim na zaista stručne.

• Лајк 1

Problem je sto strucni ljudi epidemiolozi i slicno bi doneli mere koje bi zaustavile virus ili usporile sirenje ali ti ljudi ne vode ekonomiju drzave ne isplaćuju plate i penzije. Ovo je vec mnogo pogodilo neke sektore tipa ugostiteljstvo, hotelijerstvo, pa organizatore vencanja svadbi proslava i jos puno drugih. Ja licno da sam na vlasti samo bi primenio ove iste mere ali sa striktno kontrolom a ne kao sinoc mi lik duva za vrat u prodavnici mrtav ladan bez maske. Situacija je bas zajebana Kg danas oborio rekord 84 za jedan dan. 

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije priključen je tokom dana na invazivni respirator, usled pogoršanja zdravstvenog stanja, navode izvori Nova.rs iz Patrijaršije Srpske pravoslavne crkve.

“Njegovo zdravstveno stanje se u međuvremenu pogrošalo usled upale pluća. Ipak, mi verujemo da je mitropolit jak i da će prevazići to što ga ja zadesilo. Mislima smo sa njim i molimo se za njega”, navodi naš sagovornik iz Srpske pravoslavne crkve.

Zar virus nije svetska zavera? Ili je Amfilohije uvek posle svake kijavice isao na respirator? 

Ne volim sto coveka spominjem u ovom kontekstu, samo zelim da se smanji dozivljaj u vezi potcenjivanja ovog virusa. Brz oporavak.

• Палац горе 1

Mitropolit Amfilohije Radović umro je večeras u 83. godini od posledica koronavirusa u Podgorici.

"Povodom dezinformacija koje se pojavljuju u vezi sa zdravstvenim stanjem Mitropolita Amfilohija obavještavamo javnost da je u odnosu na današnji izvještaj nepromijenjeno. Problem koji je napravio pneumomediostinum – vazduh u sredogruđu je pod nadzorom ljekarskog tima koji od samog početka bolesti visokopreosvećenog mitropolita Amfilohija se brine o njegovom oporavku", piše sa sajtu Mitropolije.

----------------

Jbt, zar je moguce da su toliko jadni mediji da ovakve stvari izmisljaju!

Nadam se da je ipak ziv!

Posted (измењено)
9 минута раније, Levo krilo said:

Mitropolit Amfilohije Radović umro je večeras u 83. godini od posledica koronavirusa u Podgorici.

https://nova.rs/region/dzomic-za-nova-rs-lazna-vest-da-je-mitropolit-preminuo/?ref=fbnova

Džomić za Nova.rs: Lažna vest da je mitropolit preminuo

SVET Autor:Milica Božinović29. Okt. 202023:06 > 23:11

Edited by IBRS

Митрополија црногорско-приморска огласила се вечерас поводом дезинформација које су се појавиле у јавности о здравственом стању митрополита Амфилохија.

"Поводом дезинформација које се појављују у вези са здравственим стањем Митрополита Амфилохија обавјештавамо јавност да је у односу на данашњи извјештај непромијењено. Проблем који је направио пнеумомедиостинум - ваздух у средогруђу је под надзором љекарског тима који од самог почетка болести високопреосвећеног митрополита Амфилохија се брине о његовом опоравку", наводи се у саопштењу МЦП.

SVESNI da smo izazvali uznemirenje kod vernika Srpske pravoslavne crkve, a bez ikakve zle namere, preneli smo brzopleto dezinformaciju koja se pojavila u Podgorici da se upokojio mitropolit crnogorsko-primorski AmfilohijeOvim putem se najiskrenije izvinjavamo gospodinu Amfilohiju, vernom narodu, kliricima i našim čitaocima, uz želju da se vladika što pre oporavi i vrati svojoj svetoj misiji.

Redakcija "Večernjih novosti"

Evo poslali izvinjenje odmah

Nazalost, nije izdrzao

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović preminuo je jutros.

U petak 30. oktobra 2020 godine u 8:20 časova, u Kliničko Bolničkom Centru Crne Gore, posle primanja Svete Tajne Pričešća, upokojio se u Gospodu Visokopreosvećeni Arhiepiskop Cetinjski Mitropolit Crnogorsko- Primorski i Egzarh svetoga trona Pećkoga g. Amfilohije, saopštila je Mitropolija crnogorsko-primorska.

Нека је вечна слава и хвала нашем великом Митрополиту.

Надам се, да ће српство следити његову борбу и једног дана се ујединити под једну тробојку.

• Палац горе 2

4 hours ago, GoranM said:

Novosti i Kurir su preneli ovu laž. 

U trci za lajkovima prenose neproverene informacije.

djed ješ nije pozavešavao sve ovozemaljske poslove. Neće on nidje. 

inbound6526390953727310765.jpg

Ипак није лаж ? Вечна слава.

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...