Jump to content

Covid 19

Recommended Posts

27 минута раније, IBRS said:

Mislim da je ovo nalog koji se najvise bavi tim protestima sirom sveta. . .

Ovde više ljudi ima u kolima sa vodenim topom nego na ulici. Jbt ja očekivao hiljade i hiljade ljudi shodno nekim pisanjima. Kad ono izgleda opet rubrika, "nije se desilo". 

Opasnije "proteste" pravi Vučićev čovek Vnogo od ovoga.

p.s.

Ne mislim ništa na tebe da ne bude zabune.

• Палац горе 1
  • Хаха 2

Posted (измењено)
15 минута раније, BobMarley said:

Ovde više ljudi ima u kolima sa vodenim topom nego na ulici. Jbt ja očekivao hiljade i hiljade ljudi shodno nekim pisanjima. Kad ono izgleda opet rubrika, "nije se desilo". 

Opasnije "proteste" pravi Vučićev čovek Vnogo od ovoga.

p.s.

Ne mislim ništa nna tebe da ne bude zabune.

Mozda Bolonja(danas) ispunjava kriterijume za rubriku "desilo se".
A sto se tice Rima sigurno nisu poslali vodene topove zbog 50ljudi koji se vide na postavljenom snimku. . .a ja stvarno nemam nameru da izvestavam iz minuta u minut sa lica mesta.

Napulj

trst

Treviso

Lece

Sicilija

I jos gomila gradova u Italiji. 

Edited by IBRS
  • Лајк 1
  • Хвала 2

10 минута раније, IBRS said:

Mozda Bolonja(danas) ispunjava kriterijume za rubriku "desilo se"

Ovo je svakako ozbiljnija cifra. Nigde ja inače ni ne sporim da toga nema. Nego su mi malo smešne neke priče, no dobro. Za razliku od onih koji situciju sa virusom vide crno belo i za njih je COVID glupost i sprdnja, ipak malo gledam drugačije i šire na sve to.

Virus je opasan, smrtonosan i nije za zajebanciju i to su nepobitne činjenice.

Sa druge strane trpe i druge stvari poput ekonomije i socialnog života samih ljudi i razumljivo je da se protesti dešavaju.

Mad au isto vreme interesantno je da se protesti najviše dešavaju u državama gde su ljudi sličnog mentaliteta i te države su najviše najebale generalno. Volim Italiju, bio sam tamo na desetine puta, ali ti ljudi su sličnog mentaliteta kao mi i to mislim na loše osobine. I zato i jesu najebali kako su najebali.

Kada se ceo svet bojao virusa, oni su se pravili pametni, pa su imali hiljade mrtvih zbog toga i kolaps medicinskog sistema.

Ne bih ja sve ovo niti malo predstavljao kao dobro, jer ti protesti nisu niti malo racionalni i ako opet kažem razumem i da je ljudima pishički sve ovo teško. Neki su izgubili i poslove, situacija je višestruko teška.

Znaš priča se o ovome i onome, šta ko vidi ili ne, a isti ti ne vide drvo u šumi. Meni je to zaista smešno, no dobro.

Sve ovo niti je crno niti je belo, kao i 99% stvari u životu! Niti jedno isključuje drugo. Ja samo znam jednu stvar 100%, to je da virus nije naivan i da dovodi do smrtnih ishoda, čak i tamo gde su ljudi zdravi. Nažalost znam takve slučajeve. Kao i ljudi u 30im koji su imali izuzetno teške pneumonije. Sve ostalo ne mogu da tvrdim, jer nemamo jasne dokaze. Ali za ovo i te kako imamo. Onaj ko to poriče i dovodi u pitanje što se mene tiče ima potpuno odsustvo od realnosti.

To da li ima protesta, da li su ljudi nezadovoljni, da li možda neko ovo koristi za neku svoju korist, sve to može da se diskutuje, to niko ne spori, niti je to ovde ko dovodio u pitanje. Za razliku od onih koji se psrdaju sa virusom i time i sa preko milion preminulih ljudi od istog!

• Палац горе 1
  • Хаха 1

10 минута раније, BobMarley said:

Ovo je svakako ozbiljnija cifra. Nigde ja inače ni ne sporim da toga nema. Nego su mi malo smešne neke priče, no dobro. Za razliku od onih koji situciju sa virusom vide crno belo i za njih je COVID glupost i sprdnja, ipak malo gledam drugačije i šire na sve to.

Virus je opasan, smrtonosan i nije za zajebanciju i to su nepobitne činjenice.

Sa druge strane trpe i druge stvari poput ekonomije i socialnog života samih ljudi i razumljivo je da se protesti dešavaju.

Mad au isto vreme interesantno je da se protesti najviše dešavaju u državama gde su ljudi sličnog mentaliteta i te države su najviše najebale generalno. Volim Italiju, bio sam tamo na desetine puta, ali ti ljudi su sličnog mentaliteta kao mi i to mislim na loše osobine. I zato i jesu najebali kako su najebali.

Kada se ceo svet bojao virusa, oni su se pravili pametni, pa su imali hiljade mrtvih zbog toga i kolaps medicinskog sistema.

Ne bih ja sve ovo niti malo predstavljao kao dobro, jer ti protesti nisu niti malo racionalni i ako opet kažem razumem i da je ljudima pishički sve ovo teško. Neki su izgubili i poslove, situacija je višestruko teška.

Znaš priča se o ovome i onome, šta ko vidi ili ne, a isti ti ne vide drvo u šumi. Meni je to zaista smešno, no dobro.

Sve ovo niti je crno niti je belo, kao i 99% stvari u životu! Niti jedno isključuje drugo. Ja samo znam jednu stvar 100%, to je da virus nije naivan i da dovodi do smrtnih ishoda, čak i tamo gde su ljudi zdravi. Nažalost znam takve slučajeve. Kao i ljudi u 30im koji su imali izuzetno teške pneumonije. Sve ostalo ne mogu da tvrdim, jer nemamo jasne dokaze. Ali za ovo i te kako imamo. Onaj ko to poriče i dovodi u pitanje što se mene tiče ima potpuno odsustvo od realnosti.

To da li ima protesta, da li su ljudi nezadovoljni, da li možda neko ovo koristi za neku svoju korist, sve to može da se diskutuje, to niko ne spori, niti je to ovde ko dovodio u pitanje. Za razliku od onih koji se psrdaju sa virusom i time i sa preko milion preminulih ljudi od istog!

Samo sam odgovorio na tvoj post(rubrika nije se desilo) koji se nadovezao na moj post  a koji je bio upucen Ciganinu

Nemačka kancelarka Angela Merkel, danas se sastala s premijerima saveznih država kako bi razgovarali o novim merama. "Bild" ekskluzivno saznaje kako su se premijeri saveznih država složili s Merkel pa da Nemačka ide u karantin 2. novembra, odnosno u ponedeljak.

“Bild” dodaje i kako su kancelarka i premijeri dogovorili i nove mere, ali još nemaju informacije koje.

Prema informacijama objavljenim juče, ali i rečima ministra finansija “lokdaun” bi trebalo da traje četiri nedelje.

• Лајк 1

Sprema se izmena Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti

U toku je izrada najavljenih hitnih izmena Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti kojima će biti propisano da komunalna milicija izdaje prekršajni nalog za nepoštovanje propisanih mera za sprečavanje širenja virusa Covid 19.

Zakonskim izmenama, koje bi trebalo da budu pred Vladom sledećeg četvrtka, nije predviđeno povećanje visine zaprećenih kazni za nepoštovanje mera, rekla je za Tanjug zamenik sekretara Vlade Srbije i član radne grupe za imenu Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti Tamara Stojčević.

Prekršajnim nalogom moći će da se izrekne mandatna kazna od 5.000 dinara fiizičkom licu zbog nenošenja maske, ukazala Stojčević.

Zakonom su već predviđene više kazne za pravna i odgovorna lica koja ne obezbede uslove u svom objektu, poput razmaka između stolova u ugostiteljskim objektima, ili nepostojanja korona redara i one se takođe ne menjaju.

Prekšajni nalog funkcionisaće poput onog koji plaćamo i kod nepripisnog parkiranja – u roku od 8 dana moći će da se plati pola kazne, navodi Stojčević.

U Zakonu će takođe biti preciziran pojam kućnog karantina, dodala je Stojčević.

Naglasila je da su ovo samo hitne izmene, ukazujući da ovaj Zakon mora da bude usklađen sa preporukama i pravilnicima Svetske zdravstvene organizacije.

Ona očekuje da će se predlog izmena naći pred vladom Srbije sledećeg četvtka, odnosno zajedno sa rebalansom budžeta, a potom i pred poslanicima Skupštine Srbije radi usvajanja.

Izvor: Tanjug

Ekstra. Svidja mi se sto narodna milicija moze da pise kazne ljudima koji ne nose maske na otvorenom. 

S obzirom da kriminalce, tajkune i ostale vrste punisica prepoznaju po luksuznim automobilima, te izbegavaju da ih sankcionisu u saobracajnim prekrsajima. Nadam se da ce se neki pajko zeznuti da pise kaznu nekom bahatom bogatunu, pa da malo dobije vaspitnu dozu na otvorenom...

• Палац горе 3

Protesti u Italiji zbog mera protiv korone.

https://nova.rs/region/napulj-protest-protiv-mera-sukob-policije-i-demonstranata/

Italijanska vlada smatra da su proteste organizovale mafijaske grupe

https://nova.rs/region/italijanska-mafija-na-ulicama-raspalili-antikorona-proteste/

Oba teksta se pozivaju na Agencijske vesti ili na Vladu Italije, tako da smanji/te dozivljaj pljujuci portal nova.rs  posto za time nema potrebe.

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Чланови на теми

• No registered users viewing this page.
  • Recent Achievements

• pedja789 went up a rank
      Кадет
    • Stifmeister went up a rank
      Омладинац
    • Zvezdaš iz Zemuna went up a rank
      Петлић
    • Vaske8990 went up a rank
      Првотимац
    • Prikolica12 went up a rank
      Петлић
  • Poslednje