Jump to content

Covid 19

Recommended Posts

33 минута раније, CIGANIN 74 said:

Svaku priliku kao i uvek koristim,u Minhenu prošli mesec sam bio na protestu..biti u okruženju koji ne podržava ovo ludilo je privilegija.

Bitna je svaka podrška za SLOBODNI NAROD u čitavom svetu koji je započeo borbu protiv najvećeg zla.

Okaci slike mase slobodno. Da vidimo slobodarski svet.

• Лајк 1

Dr Cristiano Ronaldo o PCR testu... nacrt doktorata iz epidemiologije i virusologije

-----------

Ronaldo besan: PCR test je S**NJE!

Navijači Juventusa, ali i mnogi poklonici fudbala širom Evrope su se nadali da je koronavirus kod Kristijana Ronalda prošlost, te da će večeras (21 sat) moći da se suprotstavi Barseloni i Lionelu Mesiju, međutim od toga neće biti ništa. Portugalac i dalje ima kovid, što ga je prilično razbesnelo.

Jer, Ronaldo minulih dana nije imao simptome, osećao se dobro i na slikama iz samoizolacije je delovalo da je raspoložen. Praktično, samo je bio potreban taj negativni PCR test da se vrati u pogon. Ali, njega nikako nije bilo.

- Osećam se dobro i zdravo! Napred Juve - napisao je Ronaldo danas na Instagramu.

Međutim, to što se oseća dobro mu neće pomoći da večeras nastupi protiv Barselone, za šta je "krivac" PCR test. Stoga je Kristijano imao komentar vezan i za to testiranje.

- PCR test je s**nje - bio je jasan Ronaldo.

U poslednja 24 sata u Srbiji su na korona virus testirane 9.690 osoba, pozitivno je 1.328, dok je nažalost preminulo pet osoba.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 39 pacijenata.

• Палац горе 1

1 hour ago, Чавке said:

?

Screenshot_1.jpg

Miroslav Radman (Split, 30. april 1944) hrvatski je biolog i član Francuske akademije nauka, Evropske akademije nauka i umetnosti, Svetske akademije nauka i Evropske organizacije za molekularnu biologiju (EMBO).

Dr Radman: Pogledajte broj mrtvih, zašto je kovid selebriti?

• Палац горе 3

1 минут раније, CIGANIN 74 said:

Mnogo više je video materijala sa protesta širom sveta,Kanade,Australije , Tajlanda,od pre par dana Italije ,sad i Španije,to ne umem da postavim,iskopaću slike a kolege forumaše koji prate na twiteru IBRS i Dikili zamolio bi te video materijale da postave.

Znam ja sam to da nadjem.

Mislim konkretno na tvoj slucaj. 

Uopste nije bitno da li se slazem sa nekim, ukoliko taj neko svoje stavove brani van interneta, ako se pokrene, uradi nesto, makar to bila i protestna setnja.

• Палац горе 2

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Create New...