Jump to content

Covid 19

Recommended Posts

1 минут раније, Dark22 said:

I ja tebe da pitam dva pitanja:

1. Ako je vakcina sigurna zašto onaj ko prima snosi svu odgovornost? 

2. Zašto mene teraju da se vakcinišem kad sam se kao i ti zarazio i imao slične simptome? 

3. Zašto QR kode kad vakcinisani takodje možda čak i u većoj meri prenosite virus? 

4. Zašto sada idu na to da se i deca  vakcinišu kada oni nemaju problema sa kovidom? 

5. Kakva je to vakcina kad nema razlike da li si vakcinisan ili ne jel možeš da se razboliš, da imaš lakše ili teže simptome, da završiš na intenzivnoj ili umreš? 

6.kako je moguće da ja koji nisam vakcinisan mogu da prenesem virus onome koji se vacinisao protiv istog.

7. Da li virus radi samo posle 10 uveče. 

8. Da li svaka maska sprečava širenje? 

9.Da li je lockdown imao ikakvog efekta? 

Ja ne znam kojim se jezikom ovde pisalo ili ti ne zelis da razumes 

Niko nikada nije rekao da se vakcinisani ne zarazavaju vec da imaju blaze simptome ....Prava je istina da vakcinisani prolaze sa laksim simptomima ,a da je veca verovatnoca da nevakcinisani prodju sa tezim simptomima ...Sve ostalo nije istina ....Ja znam masu ljudi nevakcinissanih sa tezim simptomima i onda mi se neko pojavi i kaze " Eeee znam ja dvojicu vakcinisanih sa tezim" ...Pa sta ???? ko ovde prica o stopostotnoj zastiti ....Vakcina je sansa i velika veovatnoca da se covek zasititi od tezis simptoma ...Kolika sansa 75posto 80posto ? Ne znam ali velika jeste .....I sve te gluposti kako eto vakcina ne stiti zato je to ko zna sta ....Niko nije rekao da stiti da se covek zarazi ...VAKCINA ZA SEZONSKI GRIP NE STITI DA SE COVEK ZARAZI ..I niko nikada nije postavio pitanje te vakcine a prima se kod nas godinama 

Da li maska sprecava sirenje ? Da ...Koliko posto ? NEbitno ...i 10 posto mi je dovoljno ...Sve sta sprecava koronu i koliko god posto je dovoljno maska 10 posto vakcina da prodjes sa blazim simptomima 70 posto , izbegavanje skupova 10 posto ..Eto 

A ta iskljucivost tipa ako ne sprecava 100 posto onda me ne zanima ...Pa sta je danas u zivotu garancija ...Danas se zivot sastoji iz sansi 

Radi virus i posle 10 a ta glupost ne znaci da je virus glupost i da je vakcina glupost 

Nisi odgovorio ništa posebno kao i obično. 

Ne primam vakcinu za grip nije obavezna, ne pijem antibiotike, probiotike, suplemente, vitamine iz bočica, stereoide, anabolike i ne koristim nikakva sredstva. 

8 od 10 Mastriht vakcinisanih pacijenata, teži oblik. Nije istina da ste zaštićeni. 

Maske neke nisu štitile ni malo jer su bile obične krpe. 

Itd itd nemaš odgovor na pola pitanja

Nastavi slediti premijerku a vakciniši se koliko hoćeš, prestani drugima  nabijati išta na nos. 

• Хвала 1

2 минута раније, Dark22 said:

Nisi odgovorio ništa posebno kao i obično. 

Ne primam vakcinu za grip nije obavezna, ne pijem antibiotike, probiotike, suplemente, vitamine iz bočica, stereoide, anabolike i ne koristim nikakva sredstva. 

8 od 10 Mastriht vakcinisanih pacijenata, teži oblik. Nije istina da ste zaštićeni. 

Maske neke nisu štitile ni malo jer su bile obične krpe. 

Itd itd nemaš odgovor na pola pitanja

Nastavi slediti premijerku a vakciniši se koliko hoćeš, prestani drugima  nabijati išta na nos. 

Kao prvo ja uopste ne nabijam nikome na nos ...Uopste me ne zanima ko ce da se vakcinise a ko nece 

Ajde batali me tih bezobraznih fora nisam ti ja od juce .....Sedi tamo gde si vakcinisi se ako nisi onda hoces i ti i ciganin i svi vi sto sedite tamo negde i izmisljate toplu vodu a nama ovde pustate teorije zavere ...Kada ti budu uveli tamo da dubis na glavi dubices a opet ces da izmisljas toplu vodu za ljude ovde 

Tako da radi tamo sta hoces i ovde svakako tebe ne zanima ko ce da se vakcinise a ko ne i sta ce da radi 

Posted (измењено)

Кајсер да се надовежем на Дарк-а..

10 Јел вирус природан с пијаце од неваљалог шишмиша или вештачки убачен/пуштен?

11 Зашто нигде у свету није сузбијен/побеђен него притиском на дугме се прописују идентичне мере у Берлину Риму Белфасту Букурешту  Београду  итд итд.без резултата.

12 Зашто је корумпирани олош,криминалци свих врста истурен да га промовише/спроводи, народ застрашује?

13  Зашто је медијска блокада,зашто нема и друге стране да се и она чује на јавним сервисима него једва на алтернативним медијима ,зашто нема округлих столова,научних дебата,зашто се врши болесна медијска промоција вируса која се граничи са лудилом?

14 Зашто и чему страх од обдукција?

15 Зашто финансијске надокнаде да се преминули припише ковиду,зашто три сома динџи,гучајн,уцене,претње?Зашто се од првог дана врши терор над народом у читавом свету,гумени меци,водени топови,сузавци пендреци ,хапшења,откази?

16 Зашто се већ другу годину жмури на чика Клауса и економски форум,на његове болесне најаве које се испуњавају?

Итд итд итд

Edited by ЦИГАНИН 74

1 hour ago, keyser_soze said:

Kao prvo ja uopste ne nabijam nikome na nos ...Uopste me ne zanima ko ce da se vakcinise a ko nece 

Ajde batali me tih bezobraznih fora nisam ti ja od juce .....Sedi tamo gde si vakcinisi se ako nisi onda hoces i ti i ciganin i svi vi sto sedite tamo negde i izmisljate toplu vodu a nama ovde pustate teorije zavere ...Kada ti budu uveli tamo da dubis na glavi dubices a opet ces da izmisljas toplu vodu za ljude ovde 

Tako da radi tamo sta hoces i ovde svakako tebe ne zanima ko ce da se vakcinise a ko ne i sta ce da radi 

Свашта ти све покушаваш тако да неко набијање на нос за вакц. је и најмањи проблем код тебе.

Једно да ти буде јасно,ЦИГАНИН 74 неће бити део овог  експеримента јер га избегава и имаће начина УВЕК да га избегне а  наставиће као и до сада да се БОРИ свим средствима да сачува своје право на избор.

"Теорија завере"?!? Прошетај само овде на форуму,погледај само овде шта се писало пре две године па закључи јел теорија или пракса.

Схвати да нису многи твојих ставова,погледа како год,није свако Кајсер дал је добро или не небитно је али схвати да то није могуће.% вакц. у Србији нек ти буду довољни.Да не улазим ко све чини те % само ћу напоменути да се дебело косе са оним што си хтео безуспешно да наметнеш пар пута и неком својом пројекцијом да деградираш мислеће људе којима је стало до свог избора,става али то си ти,научило се.

Пратећи твоје писање можда све то и схваташ па  зато подржаваш дискриминацију, фашистичке методе / тоталитаризам,тј.више вероватно него можда и наравно да ме занима да се  тако нешто на овом месту не промовише/шири.

37 minutes ago, Са истока Маракане said:

Pola toga nije tacno, ali navikli smo...

Изволи,која тачка или тачке,утањио си са одговорима,све нешто у једној речи "промашај","није тачно",изволи.

10. Ni CIA ne zna ko je napravio virus da li je prirodan ili vestacki ili je pobegao iz njihove, ruske, kineske, marsovske laboratorije. I oni nagadjaju i oni ne znaju ili nece da kazu. Rusi se ne izjasnjavajju., Kinezi imaju svoju verziju, veruj kome hoces

11. Zato sto se zna procedura za PANDEMIJU koja je OPSTEPRIHVACENA i sprovodi se SVUDA na isti nacin

12. gomila etiketa i optuzbi

13. Evo ti neistine... Nestorovic se ne skida sa Pinka i Hepija, koji su nacionalna frekvencija. Ne pratim bas cesto sta budala prica, ali znam da gostuje veoma cesto, za ostale "strucnjake" nemam pojma, ali sam siguran da su vrlo aktivni na NACIONALNIM FREKVENCIJAMA U SRBIJI

14. Obdukcije se vrse

Autopsy data from Germany on a dozen patients who died from COVID-19 confirm that thromboembolic events are common and may be unsuspected at the time of death.

“The high rate of death-causing pulmonary embolism at autopsy correlates well with the unsuccessful resuscitation of three of four patients, two of whom died out of the hospital,” write Dominic Wichmann, MD (University Medical Center Hamburg-Eppendorf, Germany), and colleagues. “Apart from that, no preclinical evidence had been reported of pulmonary embolism or deep venous thrombosis.”

https://www.tctmd.com/news/german-covid-19-autopsy-data-show-thromboembolism-heavy-lungs

15. Ovo je takodje neistina, posto znam, nazalost, nekoliko preminulih od kovida licno i znam milion odsto da niko nije nudio nista da bi se lazirao izvestaj!

16. Nemam pojma o cemu pricas

P.S. ako cete da diskutujete normalno, batalite vredjanja, svodjenje na licni nivo, etiketiranja i tako te sitnice. AKo necete, onda recite ili snosite posledice

• Палац горе 1

За то што пишеш да немаш појма под 16 све ти стаје,све ово друго од ЦИА БИА до Нестора на Хепију и урађеним на мишиће пар одбукција у Немачкој а у читавом свету правило лимени сандук нема потребе,то су само твоја тумачења.Новчаних надокнада,лажних извештаја колико хоћеш..итд итд

Ti znas nekog kome je neko nudio pare da laze za izvestaj o smrti? I taj neko je ili prihvatio novac ili je prijavio to policiji? Ili si procitao negde pa mislis da je istina?

Ja znam LICNO ljude kojima NIKO NIJE NUDIO nista vezano za laziranje smrtovnice! NIKO... NISTA!

A Nestorovic visi i na pinku i na hepiju, sto unistava tvoju teoriju o "zabrani drugacijeg misljenja"...  Da li je uradjeno par obdukcija u MAJU 2020, na pocetku pandemije ili 2 miliona, je nebitno, posto ti tvrdis da NISU RADJENE. Tako da si i tu dao pogresnu informaciju.

Autopsies of COVID-19 victims in Russia have shown COVID-19 to be the cause of death in thousands of instances. This is contrary to posts on social media claiming these autopsies revealed COVID-19 does not exist and people are instead suffering from treatable blood clots caused by bacteria. COVID-19 is caused by a virus, not a bacterium, and although it can trigger blood clots, this is not the only effect of the disease.

“Russia is the first country in the world to dissect Covid-19 corpses (going against WHO’s criminal orders of no autopsy’s (sic) allowed for covid deaths), and after a thorough investigation, it was determined that Covid-does NOT exist AS A VIRUS,” says the title of an article hosted on several sites (here , here) shared on social media here , here and here .

https://www.reuters.com/article/factcheck-russia-covid-autopsy-idUSL1N2M82C9

https://www.washingtonpost.com/health/2020/07/01/coronavirus-autopsies-findings/

https://www.elsevier.es/es-revista-revista-espanola-patologia-297-articulo-the-first-covid-19-autopsy-in-S1699885520300453

I tako dalje...

• Палац горе 1

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Чланови на теми

• No registered users viewing this page.
  • Recent Achievements

• pedja789 went up a rank
      Кадет
    • Stifmeister went up a rank
      Омладинац
    • Zvezdaš iz Zemuna went up a rank
      Петлић
    • Vaske8990 went up a rank
      Првотимац
    • Prikolica12 went up a rank
      Петлић
  • Poslednje