Jump to content

Naše malo je nekome mnogo!


Recommended Posts

Evo postovi @NEMANJA 82 su me postakli da otvorim ovu temu. Zašto? Trošimo eneregiju na sve i stvašta, pišemo o svemu i svačemu, a na kraju je sve to mahom uzaludno i bez efekta! Pa ajde da uradimo nešto što ima efekta!

Ajde da se bar negde pokažemo na delu! Ajde bar negde da promenimo nešto i nekome na bolje gde možemo da utičemo sada i odmah! Za nas malim gestom, a za nekoga velikim!

Evo stiže ovih dana svima i 100e od države, pa ako vama taj novac nije od životne važnosti, prosledite ga onima kojima može da spasi život!

Stoga evo citiram prvo Nemanjin post:

Smatram da su ove stvari važnije od raznih glupostima, kojima svi mi svaki dan zatrpavamo forum! Stoga ajde da svi nešto uradimo i na delu što ne znači nama ništa, a nekome znači mnogo!

56 минута раније, NEMANJA 82 said:

Ajde da pomognemo ovom anđelu...

797 na 3030 puta 3... da pokazemo koliko vredimo!

Screenshot_20200515-134730_Twitter.jpg

A ostavljam i link fondacije BUDI HUMAN, pa eto svaki put kada pomislite da ste veliki čovek, veliki Srbin, veliki pravoslavac vi i pošaljite bar jednu poruku na neki od ovih brojeva! Izaberite bilo koji, svakome od njih je potrebna pomoć i vaše malo će njima da znači mnogo!

https://www.budihuman.rs/

Molio bih i administraciju da tema bude negde u vrhu i uvek vidljiva, kao i da se zabrani svako komentarisanje u istoj i dopusti samo da se ostavljaju poruke za pomoć nekome. 

Hvala!

Link to comment
Share on other sites

1 минут раније, TomicaCZV said:

постоји ова тема негде на форуму. 

Nisam znao, ukoliko da, neka se ova izbriše, a ta stvai negde da je uvek vidljiva ukoliko je to izvodljivo. Ukoliko ne ostavi ova i opet postavi negde da je uvek vidljiva i potseti ljude na humanost!

Link to comment
Share on other sites

Neka bude da sam promašio fudbal, zbog teme na kojoj se nalazimo, mada sam prilično siguran da nisam. Može ovakva jedna tema mnogo ljepše da se otvori nego na način kako si je ti otvorio praktično prvom rečenicom. 

Link to comment
Share on other sites

Evo editovao sam i izbrisao "sporni" deo u slučaju da tema ostane. Kao što rekoh nemam nameru i da na ovakvoj temi posvećujem vreme glupostima.

Tako da još jednom molim administratore da izbrišu sve poruke, ukoliko tema ostane, jer nije za mačevanje i patkometriju. Ili da izbrišu celokupnu temu, jer ima stara za koju nisam znao i tu staru nekako stikuju da je uvek vidljiva.

  • Палац горе 1
Link to comment
Share on other sites

Гост
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...