Jump to content

Кућни љубимци


Recommended Posts

Пошто нисам приметио да постоји на форуму оваква тема,онда да отворим за дискусију. Пишемо буквално све о кућним љубимцима од паса и мачака па до акваристике, папагаја,кућних зечева и тако даље ☺️

Link to comment
Share on other sites

Ахахаха ? брате ја ако видим змију и пацова укењам се од стра' ? Ја имам акваријум тако да би волео ако још неко има рибице нека пише овде. Такође и о псима би волео да видим искуства

Link to comment
Share on other sites

Mi oduvek imamo psa tj.otkad pamtim, što zbog dvorišta što zbog toga što volimo pse, posebno ja. Krivo mi je samo što trenutno ne mogu da čuvam džukca kod sebe, pošto živim u stanu. Ovaj se nalazi kod mojih.

Keva čuva i mačke, 2 stalna člana i 2 koje svraćaju povremeno tj.one su se osamostalile :-D. Ja nisam nikako fan mačaka, al živi stvorovi pa ih tolerišem ?

Link to comment
Share on other sites

Када сам имао 7 година чувао сам Вучјака, нажалост једног јутра ђубретари који су избацивали канте оставили су капију отворену и он је излетео и ударила су га кола,убио га је на месту, није имао ни шест месеци ?. Десет година касније нашли смо пса залуталог расе Епањел Бретон, женка стара око две године,била је доста живахна а и агресивна према непознатима, душмани ми је отроваше ? Неко јој је бацио отров у двориште и угинула је у мукама код ветеринара. Задњег пса којег сам чувао нашли смо марта 2009 испред капије као штене, јадан цвилео је сам на пљуску нисмо могли нити имали срца да га оставимо. То је био Босански Барак,прави ловац средње величине дугодлак, јак као стена хватао и јурио је птице, задавио је и пацова иза куће нажалост успео је да задави и неко маче и то у мраку? Из прве сам  мислио да у чељустима држи глодара али када сам на светлу видео шта је хтедох да се онесвестим. Их што ми беше жао,баш сам се потресо тада. Са њим ми се дешавало нешто чудно, врло често је почео да јури свој реп и да буде агресиван,на почетку сам занемаривао то мислећи да је пролазна фаза, међутим како је време одмицало постало је учесталије до те мере да није стајао и да је сам себи реп скоро прегризо. Двориште ми је било крваво ко кланица. Није могло да му се приђе у неким моментима. Звали смо ветеринара,који је одбио да га погледа када  је видео да је толико постао агресиван јер је ујео моју мајку за руку док је покушавала да му стави брњицу и то није био безазлени ујед. Убрзо дошло су из удружења за заштиту животиња одвели га и касније ми јављено да је имао тумор на репу и да ће га успавати јер му нема спаса,овако се само мучи у боловима.Био је стар 5 година. Аууу људи колико душа боли и дан данас.?? 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Гост
Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Create New...