Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Valar_Morghulis

Футсал Клуб Црвена звезда

Recommended Posts

Црвено бела породица ускоро постаје богатија за још једну секцију, наиме, Футсал клуб Српска, који се такмичи у Првој лиги менја име у Футсал клуб Црвена звезда.

Quote

Футсал Србије дочекао је да има једног од вечитих ривала у елити. Српска, члан Прве лиге, од следеће сезоне играће под именом Црвена звезда.

Тако је употпуњена дугогодишња сарадња два клуба, а у протеклој сезони Српска је, као дебитант, остварила запажене резултате, у полуфиналу плеј-офа елиминисана је од Економца.

Председник Бошко Васиљевић не крије одушевљење због приступања свог клуба једном од наших највећих спортских друштава.

- Црвена звезда је препознала велики ентузијазам и професионализам који нас краси. Поносни смо што ћемо од следеће сезоне носити име нашег најбољег и најорганизованијег спортског колектива. Српска ће нам свима остати у лепом сећању као успешна епизода у развоју футсала - рекао је Васиљевић.

Ко је био иницијатор сарадње Српске и Црвене звезде?

- Љуби из управа оба клуба заједнички су дошли на идеју да Црвена звезда добије и клуб у футсалу. Црвено-бели су нам дужи низ година свесрдно помагали и организовали дружења деце из Србије и Републике Српске на чему смо захвални. На тим окупљањима се створила синергија око заједничког деловања. Из Звездиног табора највише се ангажовао Игор Милојевић, генерални секретар Спортског друштва. Прелиминарни договор постигли смо средином фебруара.

Српска је до сада играла утакмице у дворани „Ранко Жеравица“ на Новом Београду.

- Наш терен је био на Новом Београду и ту ће и да остане. Сигуран сам да ће име Црвене звезде привући навијаче и дати нам већи медијски простор. Ово је велика ствар за популарисање футсала. Звезда увек жели највише домете и тако ће бити и убудуће. Желимо да привучемо што више добрих играча и спонзора и да се у наредном периоду боримо и за титулу – јасан је Васиљевић.

Званична промоција новог клуба заказана је за 20. јун на стадиону „Рајко Митић“, када ће бити саопштени и детаљи око стратегије развоја клуба.

 

  • Палац горе 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Направи налог да би могао да коментаришеш

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Региструј се на наш форум, лако је!

Register a new account

Пријави се

Већ имаш налог? Пријави се овде.

Пријави се сада

×