Jump to content

Буди тренер, буди скаут, реалне жеље

Никола

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Паленсиа, бивши ђак Барсине школе и име које се спомињало и доводило у повезаност са нашим клубом у прошлим прелазним роковима је од 30.Јануара слободан. У Француском клубу су видни проблеми, што се одразило и на испадање из лиге, а ни ове сезоне нису далеко да некадашњи гигант тотално потоне.

Такође, невероватно ми је да барем Раша није нашао нови клуб ( преко ). Нека се растерећење играчког кадра, само настави.

On 1/25/2023 at 1:48 PM, Stevke said:

Hugo Vetlesen bi po meni bio odličan igrač za nas. Box to box igrač, dobra kondicija, dobra pas igra, opasan pred gol i u duelu uopšte nije loš. Uz to 2000 godište, a ugovor mu istice za godinu dana. Poznato je da su Štutgart i Ferencavros zainteresovani. Mislim da bi dobar deo obeštećenja mogli da finansiramo prodajom Kangve u Rusiju koji meni lično nekako suviše neozbiljan kao igrač. 

On je sada nama preskup 

Takve igrace treba ranije dovoditi

Sa njegovim iskustvom, on bi bio bolji od svih nasih centralnih veznih igraca. Sanse su minimalne, mada je Luka veliki Zvezdas.

Poslati mu mail ili Skype razgovor, sto da ne. Makar da se zna na cemu smo.

Da imamo sportsko novinarstvo, kao sto nemamo, vec danas bi imali izjavu u nekom od tzv medija. Ovako cemo sledecih par dana ili nedelja citati da neko "saznaje" da Luka dolazi kod nas, iako ga niko nista nece pitati.

Zanimljivo pojačanje Spartak Subotice. Na klipu izgleda interesantan

Znam da je malo oftopik ali čini mi se da možda i nije oftopik jer mu je menadžer ona agencija Artur ili tako nekako s kojim sarađujemo od kad je Boaći bio u Zvezdi.

Ja sam zadovoljan prelaznim rokom za sad. Rasterećen je igrački kadar nije niko nerezonski doveden. Sad dal će biti dobri ili ne igrači od Argetinca pa do ovog iz Slavije Bog zna, uglavnom skroz imaju smisla svi dolasci i svi odlasci. Ne kontam baš šta ljudi očekuju od uprave. Eno u mocartu ima transferi italijanske lige pa i drugih liga, masu klubova niko ništa ne dovodi. Sem premijer lige đe se sumanute pare troše.

Moja lična želja je da ako ikako mogu prodaju Veljka Nikolića prije svih ostalih kojima mnogi žele da vide leđa. Kad vidim Velju kako se valja ko sisa kad izgubi loptu muka mi dođe i takav bjes me obuzme da bih baš volio da napusti klub. Srnić sa onom borbenošću i svojim igrama će za njega biti doktor i to za vazda.

Još da ponovim da uprava pokušava da poboljša tim đe škripi i đe treba novih lica, od Azarova (mada ja nisam fan i tanušan mi je i kržljav i ne baš vihor, mada ja nisam vizionar da znam mu domete, samo velim kako mi sad izgleda) koji bi trebalo da postepeno mjenja rodića, dovedeni desni bekovi, doveden centralni bek koji će bit i koji ima i ime i klasu. Ado je skoro tu i jača se veza. Probava se sa Stamenićem i Rakonjcem. Zaista ništa loše u prelaznom roku ne vidim i potezima uprave (sem Kulibalija ljetos).

Moram dodat i to da uprava zaslužuje pohvale za to što imaju podršku većine klubova iz lige, a to je jedna od najbitnijih stvari. Kako i zašto je tako neću da dumam ali je pohvalno za upravu.

Sad što bi neko da da prodajemo nekog tipa Krstičića za neke pare pa ne ide to.

Zamislite nama npr da je Ivanić otišao za 0 ko Olainka iz Slavije. Pa uprava bi se tjerala non stop. A ta Slavija je bila nedavno i solidna u LŠ i u polufinalu LE. Mislim ok su primjedbe, ali kukanje ko sinje kukavice, ne ide, nije zvezdaški.

Još i to da dodam, mene je više strah trenera i njegovih grešaka no grešaka uprave. Sa ovakvom koncepcijom van naše lige nam se ne piše dobro.

49 minutes ago, IBRS said:

Mislim da ce njemu da legne Austrija, isto ko i Joveljicu. . . To je dobar potez i za nas i za njega.

Јовељић има радну етику и посвећеност, коју немају много искуснији и старији играчи од њега. Ако Мотика има такву радну етику или да је у питању велики таленат - биће пун погодак ова позајмица.

Ne očekujem ništa i ne nadam se ničemu. Volio bi da izađe neko od naših i kaže:

1. Koje to kvalitete ima momak i šta ga je preporučilo? Na kojim su ga mečevima pratili? 

2. Koliki je i kakav ugovor? Je li pozajmica čista ili sa pravom otkupa? Ili je sa obaveznim otkupom? Ako jeste, koliki je otkup, jel 100.000, milion, pet ili 15mil. Ali da se zna odmah, ne da se cifre nagađaju do ljeta. A kasnije na ljeto, da ne bude, eto uštedjeli smo što ga nismo potpisali jer se nije pokazao. Ili druga varijanta, eto dao je pet golova, moramo platiti 2miliona otkupnu. Odmah da nam kažu koliko je i tačka. 

3. Kolika mu je plata i ko je plaća, mi ili Rusi? 

Opasno se spartak pojacava, zabrinut sam da li ce biti para za sledecu sezonu ubice moga oca.

Osim ako terza ne pomogne, koliko znam saradjuje i sa siptarima, ako kupi dugo cekanog mogao bi traziti i ulogu u sledecoj sezoni ubica

Taman da mu Tika Stanic da tompus da poousi, pa da uleti Kostic i spasi zvezdu makar samo u seriji 😜