Jump to content

Буди тренер, буди скаут, реалне жеље

Никола

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

19 минута раније, NemanjaKg__ said:

Mi na zadnjim veznima ostajemo na Sanogu,Srnicu i Krsticicu. Realno bi neko mladje pojačanje kvalitetno bilo potrebno.

Неко ме допунио пре неки дан баш по том питању, ту су Станковић и Станић, мада Станковића већ селе на позајмицу...Слажем се с тобом, за ротацију, квалитетнији од Срнића и Крстичића реално може да се доведе, Вулић, Бањац..

Isto tako pise da trazimo i jos jednog desnog beka

Црвена звезда званично не тражи десног бека јер су ту Кристијано Пићини и Марко Гобељић, али велике су шансе да се током лета ангажује још један играч на тој позицији.

Vidim da je isteko ugovor i Filipovicu iz Batae Borisova, levi bek

https://www.transfermarkt.com/aleksandar-filipovic/profil/spieler/186485

Mozda kao zamena Rodicu i nije los.  Da ga zameni kad je povredjen, kartoni…itd

Ne bih digao ruke od Bakayoka, nakon odlaska Gajica, ostaje stakleni i blajhovani Picini i Gobelja, jeza me vata od ovakvog izbora na desnom boku, a posto znamo da su sanse da Picini povredi nokat ili trepavicu , prilicne i da opet propusti 10 utakmica jer je povredio nokat, onda to znaci Gobelja IN, u startnih 11. 

Nek forsiraju max ovog Bakayoka ili vratiti Zuloa , ako nista drugo. Ne mozemo ovako popunjeni na desni bok da udjemo u sezonu. 

1 minute ago, Užljevača said:

Ne bih digao ruke od Bakayoka, nakon odlaska Gajica, ostaje stakleni i blajhovani Picini i Gobelja, jeza me vata od ovakvog izbora na desnom boku, a posto znamo da su sanse da Picini povredi nokat ili trepavicu , prilicne i da opet propusti 10 utakmica jer je povredio nokat, onda to znaci Gobelja IN, u startnih 11. 

Nek forsiraju max ovog Bakayoka ili vratiti Zuloa , ako nista drugo. Ne mozemo ovako popunjeni na desni bok da udjemo u sezonu. 

Zule već potpisao za neke austrijance mislim slažem se u vezi desnog beka jeza 😞

Филиповић се помиње да ће код комшија,а био би нам одличан за ротацију у целој одбрани, може лево, десно а и на штопера ако играмо са 3, па да игра оног бочног...Могли би да га зграбимо.