Jump to content

Буди тренер, буди скаут, реалне жеље

Никола

Recommended Posts

12 hours ago, Хлапи said:

Ола Солбакен 23 год, Бодо. Десно крило, лева нога, 186цм. Кидалица, а истиче му уговор 

Odličan predlog. Strašan igrač. Ne slažem se da je toliko nerealan, ugovor mu ističe, Zvezda je realno korak više u karijeri. Nama fali desno krilo. Ne bi me začudilo da ga pojurimo...

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (измењено)

Imaju skandinavci odlican skauting za fudbalere iz Afrike, pisao sam prosle godine ili ne znam ni ja kad, za Ejukea iz Valerenge. Odmah zatim je presao u Herenven, a sada je u CSKA Moscow, clan Nigerijske reprezentacije. Ne pratim te lige, ali ono sto sam tada video, odmah se video veliki kvalitet. Siguran sam da i sada ima zanimljivih spiceva i krila u tim ligama. Recimo desni bek Boda, Islandjanin, vredi ga ispratiti. Ali nasa skauting sluzba ne radi te lige, zapravo nije mi jasno kako su uopste i nasli Ohija. 

Obicno Islandjani idu u svedsku ili dansku ligu. Kopenhagen je platio 4 miliona za klinca od 18 ljeta iz Norcepinga, Islandjanin. Mislim da i je dao gol ili dva PSVu u prvoj utakmici. Mi ako mozemo da placamo 2.5 mil za Motiku i ako su nam te pare neki novi limit, mogu da se nadju izuzetna pojacanja za te pare. 

Edited by Užljevača

Čini mi se da ugovori ističu Ristiću, Spajiću, Veljkoviću, Radoji, Žuletu i Radonjiću, ubeđen sam da ćemo ih zvati sve, Terza Radoju vuče za rukav već dve godine tako da neće to da preskoči ni sad...Šta znam, Rile i Radonjić su mi tu prioriteti za dovođenje, trebaju nam, Spajić/Veljković, takođe, tj jedan od njih nam je potreban, posebno za sisteme sa 3 pozadi. 
Sledeće sezone šampion ide u LŠ, tako da mislim da nam je to glavni adut za pravljenje jakog tima i da će to privući igrače.

• 1 month later...

Интересантан онај мали голман што брани за Раднички Кг. Експлозиван, лак и брз на ногама. По фаци му се види да нема страха а да је пун самопоуздања. Мислим да је за голмана важно да показује ту енергију.  Ако неко зна нешто више...

Ako ima negde na netu da se nadje klip o Gomisu stoperu koji igra u Bugarskoj neka postavi neko. Zanima me dal bi on mogao biti pojačanje?  Vidim redovno igra a ističe mu ugovor ako je tačan transfermarket? Plus leva noga ako je i to tačno prosao francusku školu. Možda bi mogao biti pun pogodak 

• 3 weeks later...

Jedan od igraca ispod radara, koji bi nam potencijalno mogao biti zanimljiv je desni bek Cernomoretsa, Viktor Popov. Pre par godina je vazio za jednog od nekoliko najtalentovanijih igraca Bugarske.

Nedavno je napunio 22 godine, tako da je jos mlad igrac, a na nekoliko fudbalskih sajtova ga smatraju ako ne najboljim, onda jednim od najboljih igraca bugarske lige. Ima itekako prostora za napredak, a iako je celu trenutnu sezonu odigrao na desnom beku, moze igrati i levog beka. Jako je mali uzorak njegovih utakmica na internetu, ovo pisem iskljucivo na osnovu nekih procitanih stvari iz ove i prethodnih godina.

Na leto mu istice ugovor, tako da ne bismo placali obestecenje, a ne verujem da bi mu plata bila veca od recimo 200-250 hiljada.

EDIT: Sad tek vidim i da je na spisku reprezentacije Bugarske, sto za igraca koji je tek napunio 22 godine nije mala stvar.

Zar nije u Dinanu ist Moskve?

Svakako bi Željko bio vrhunsko pojačanje kad je Stručni Štab u pitanju. Jer on je taj bio koji je Dortmundu spremao taktiku klop je služio za motivaciju samih igrača tako da ako postoji i promil šanse da ga ugrabimo trebalo bi ići All In kao što se kaže ?

58 минута раније, Bijelopoljac said:

Jer on je taj bio koji je Dortmundu spremao taktiku klop je služio za motivaciju samih igrača

Da li ti zaista verujes u ovu, da prostis, budalastinu?  Recimo, otisao Buvac, a Liverpool i dalje ima uspehe i u PL i u LS.

Kako je to moguce kada Klop, inace jedan od 3 najbolja trenera na planeti Zemlji trenutno, sluzi samo za motivaciju?