Jump to content

Буди тренер, буди скаут, реалне жеље

Никола

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kahriman

Petko Fibel Mitrovic Luco

Donald    Le Talek

Katai      Kanga       Ruiz

Hugo

Izmene: Plavsic, Ristic, Lukovic, Milosevic, Supic, Djurdjevic, Poletanovic, Srnic, Lukovic, Rendulic, Cvetkovic, Sikimic, Orlandic, Babunski (nikako mi nije jasno kako ce se odredjivati 7 igraca za klupu od svih ovih koje imamo)

Ovo ocekujem za Evropu. Naravno za ocekivati je da ce nas posle kvalifikacija neki od ovih igraca napustiti, mada u slucaju plasmana u LS i povecanja plata u odredjenoj meri verujem da bi svi i ostali. Usled plasmana u LE ili ne daj Boze ispadanja skoro pa je sigurno da nas napustaju Luco, Katai i Hugo, ali to je sasvim ok, lepo ce se zaraditi a imamo spremnih igraca da uskoce na njihovo mesto.

Usled ogranicenja stranaca u nasoj ligi ocekujem malo izmenjen sastav u odnosu na onaj koji ce nastupiti u kvalifikacijama i nadam se nekoj od grupa ali o tome bi trebalo pricati dosta kasnije kad se zavrse svi odlasci i kad prodju te famozne kvalifikacije, posto ce posle istih doci do dosta tumbanja celog tima. (primer: Ristic koji se planira na levom beku posle odlaska Ibanjeza, sto pozdravljam, svakako je mnogo bolja opcija od Andjelkovica, nadam se samo da ce on prihvatiti tu poziciju posto ranije bas i nije bio srecan na levom beku)

Za sad tim izgleda stvarno lepo, ima glavu i rep, dobrog trenera, pokriveni smo defanzivno, imamo sigurnog golmana, boljka u defanzivi su bekovi ali zato imamo 2 zadnja vezna koji ce pokrivati ispadanja Petkovica i Ibanjeza bez problema, a produkcija bekova u napadu ce nadomestiti nesto losiju defanzivu. U napadu smo se dodatno pojacali, imacemo brze i kreativne igrace i igrace koji imaju dosta golova u nogama. Neka ocekivanja su da prve tri izmene na ovu ekipu uglavnom budu Djurdjevic, Plavsic i Srnic, mada to naravno zavisi od kretanja utakmcie i rezultata pa cemo cesto gledati Poletanovica koji ce menjati nekoga od trojca Katai Kanga Ruiz kako bi se ucvrstio bedem ispred gola, ili uvodjenje Ristica umesto Donalda ili Le Taleka kako bi se pojacala ofanziva. Mnogo opcija imamo sto raduje, mada trenutno mozda ih imamo i previse, ali resice to uprava, zasluzili su da imamo poverenja u njih.

Имам једну прилично луду и нереалну идеју. Име му је Лорд Бендтнер (28). :2gxij5g: 

Слободан је играч, негде сам прочитао да је имао плату милион по сезони али будали сад сигурно нико неће понудити толико. Ето, идеја јесте шашава али волео бих да чујем мишљење људи са форума. :aja9:

38 minutes ago, Хлапи said:

Имам једну прилично луду и нереалну идеју. Име му је Лорд Бендтнер (28). :2gxij5g: 

Слободан је играч, негде сам прочитао да је имао плату милион по сезони али будали сад сигурно нико неће понудити толико. Ето, идеја јесте шашава али волео бих да чујем мишљење људи са форума. :aja9:

Veće su šanse da Leandra Damjaa dovedemo nego njega......;)

Па оно, контам да га нико неће. Његова вредност је по тм-у (колико год био релевантан) милион а Лендрова бар 3-4x већа.  

Мада, свестан сам да су обојица прилично нереална. Тема је мало слободнија, жеље... А верујем да нам је свима жеља једно "име" у шпицу, разбијач од 1,94м. Одјекнуло би у Европи. 

• Администрација
14 minutes ago, Lux said:

FC Red Star Belgrade 4-4-2 football formation

Kapiram da ce nam ovo biti formacija i tim za kvalifikacije.. 

Ja sam zadovoljan sa ovim timom, mislim da smo dosta jaci nego prosle godine u Evropi.. Nadaam se samo da ce se momci uigrati i da ce biti tip top za prvo kolo kvalifikacija..

Ocekujem od stranaca dosta pogotovo od Ruiza i Kange ako pokazu delic od onoga sto sam gledao na klipovima bice Ronaldinjo i Zidan za ovu ligu

Nesta gledam ovaj sastav i upade mi u oko samo dvojica sa "ic":2gxij5g:

21 minutes ago, Levo krilo said:

A to je... ?

Ма о Бендтнеру сам причао, пише све пар постова изнад. Случајно сам налетео на њега данас па ми је пало на памет. Нереалан јесте али пола милиона плата и још толики бонус за лш, можда би и размислио. :2gxij5g:

14 minutes ago, Dr. Mabuz said:

Po cemu je Babunski zasluzio da bude u prvih 11 , lik je doveden na konto samo sto je iz Barsine skole , protiv Vojvodine je bio jedan od najgorih i pitanje je dal se on uopste svidja Grofu kao igrac

Гледали га само против Војводине са све Гаврићем, Цветковић, Орландићем у тиму и сада одједном није за Звезду... Ма 'ајде.

Dzabe sve to ako se ne svidja Grofu a sve mi se cini da je tako i da ce proci kao Vered , dobijao je sansu i onda je Grof izjavio da Vered nije to ono sto mi treba uprkos tome sto ovaj zna fudbal i bolje tehnicki potkovan od Srnica , ubedjen sam da ce Srnic i Plavsic imati sigurna mesta u prvih 11 sto se Jsl ostalima po zasluzi

Веред је друга прича, Бабунски је доведен као будућност клуба као што је и речено. Не знам ко је очекивао да ће дечко да буде лидер на терену после једне сезоне? Веред се није снашао у тој конкуренцији, нарочито када смо почели да доминирамо. Играо је на почетку када смо почели да склапамо екипу, а кад смо је склопили... Зна се.

Не бих био сигуран што се Срнића тиче... Зна Срна да падне у форми у току сезоне и да буде неприметан на крилу, а и нисам нешто сигуран да је Веред технички бољи од Срнића

• МЦЗ locked this topic
  • МЦЗ unlocked this topic
  • Lokalac featured this topic
  • Lokalac pinned this topic
  • Lokalac unpinned this topic
  • Lokalac pinned and unfeatured this topic