Jump to content

Звездини Евро изазови

dragan wien

Црвена звезда ће на крају групне фазе заузети  

82 чланова је гласало

1. 1. Црвена звезда ће на крају групне фазе заузети

• Прво место
      19
    • Друго место
      27
    • Треће место
      27
    • Четврто место
      9

Recommended Posts

Posted (измењено)

Naleteo sam na neke kalkulacije...

Za 2 kolo  svejedno, nije bas svejedno al da ne preterujem

Za 3 kolo samo da nam se  malo  posreci,

za 4 kolo da izbegnemo Olimpiakos 

IDEALAN PUT:

2. kolo – Flora (Estonija)

3. kolo – BATE Borisov (Belorusija)

4. kolo – APOEL (Kipar)

red-point.png

PUT KROZ TRNJE:

2. kolo – Norkoping (Švedska)

3. kolo – Seltik (Škotska)

4. kolo – Olimpijakos (Grčka)

Edited by dejanjovic

• Администрација
Posted (измењено)

Ovaj idealni put na prikazu i ja prizeljkujem tako nesta,mislim da sa tim scenariom mogli zatrest tu musemu vise:2gxij5g:

Edited by dragan wien

Biće Seltik jak ove sezone. Vraća im se Rendzers u prvu ligu i to je jasan signal za veća ulaganja. Doveli su Rodzersa za trenera a planiraju i da se dodatno pojačaju. Njih bi volio da izbjegnemo, kao i Salzburg. I oni su duže vremena na okupu, prosuli su se prošle godine, mislim da neće opet. Mada tu zavisi da li će ostati Sorijano, čovjek je pola ekipe. Neće naći više napadača koji će na 130 utakmica dati 110 golova.  

BATE, Apoel, Ludogorec, Kopenhagen, Legija, pa i Dinamo.. To su ekipe po mjeri sa kojima se može igrati. Onda veći nivo su mi Plzen, Seltik i Salzburg. I treći nivo najjača ekipa, Olimpijakos. 

Ako dobijemo neku od ekipa iz gornjeg dela tabele, ne da nece biti lagano, nego ce biti jebeno. Norceping, Ber Seva, Ferencvaros, Olimpija, Vardar... Svi ce oni da se pojacavaju. Nisu to N. Pazar, Surdulica, i TSL boranija. 

Mi smo Partizan tukli u derbijima ove sezone, ali daleko da je to bilo tako nadmocno. Imali su oni dosta propustenih sansi. U Evropi ce se to kaznjavati, pogotovu ako ne pogodimo dobar stoperski par.

Uz stopere, potrebno je da ostane Katai. Ako on ode, mi smo momentalno slabija ekipa za kvalifikacije, bez obzira koga doveli umesto njega. Dobar prelazni rok i ozbiljan pristup protiv bilo koga, pa makar i Mladost Pg bila (voleo bih), i onda mozemo da se nadamo dobrom.

Da. Prvi smo bas bili bolji, ali sledeca dva i ne toliko, tako da, kad se sve sabere i oduzme, imali smo problema. E, sad, kad naletimo na, nedaj boze, Norceping ili Ber Sevu, koji sigurno nisu losiji od Partizana, uz jak motiv koji donosi LS, bice bas zajebano.

Tako i oni razmisljaju o nama, da budemo, eto, realni. Kad pogledaju tabelu i ucinak Kataija, Huga, Ibanjeza, itd., nece im biti bas svejedno. Jedina varka je sto nismo primili toliko golova, a sigurno smo mogli, posto su Toleligasi masili dosta izglednih sansi.

Искрено, ја бих пре мало организованији и јачи тим одмах на старту чисто због озбиљности, да наши увиде одмах од старта да морају да се потруде и добро озноје дрес. А не да добијемо ове пекаре и занатлије из Андоре па да их нагрувамо као онај несрећни Вентспилс а чим ти дође у трећем колу организованији и спремнији тим, са размишљањем "лако ћемо", знамо како се то углавном завршава...

37 minutes ago, Crow said:

Искрено, ја бих пре мало организованији и јачи тим одмах на старту чисто због озбиљности, да наши увиде одмах од старта да морају да се потруде и добро озноје дрес. А не да добијемо ове пекаре и занатлије из Андоре па да их нагрувамо као онај несрећни Вентспилс а чим ти дође у трећем колу организованији и спремнији тим, са размишљањем "лако ћемо", знамо како се то углавном завршава...

Ja sam vise za zanatlije iz Andore, sto lakse to bolje. :2gxij5g:

Danas slabo ima neorganizovanih klubova. I ta Valeta vise nije toliko amaterski Klub. Gde god se ulozi neka kinta, eto ti ozbiljnog protivnika. Odmah dovedu nekoliko brazilaca, i ekipa dobije neku drugu dimenziju.

Ne bi trebalo nikoga da potcenjujemo, niti nesto da prizivamo jace ekipe. Trenutno je najbitnije da se prodje u 3. kolo. Em nam donosi popravni ako se sjebemo, em kintu. A dok je Bozo tu, ne brinem se ja da nasi nece dati maksimum u Evropi protiv bilo koga.

Ono u prvenstvu je bilo, sto bi rek'o Radonja: ,,Specificna situacija.". :D

Sastavi grupa za novu sezonu Lige šampiona: Lester u pol-poziciji, Atletiko i Siti su drugi razred.

Tri meseca pre žreba poznati klubovi iz prvog šešira

Iako do žreba za grupnu fazu Lige šampiona ima puna tri meseca, i četiri kruga kvalifikacija, već nakon milanskog finala i trijumfa Reala iz Madrida nad Atletikom posle izvođenja jedanaesteraca, projektovani su sastavi šešira. Istina, samo je prvi šešir zakucan, a ostali će zavisiti od ishoda kvalifikacija.

Novi šampion Evrope predvodiće grupu šampiona vodećih zemalja koji će sigurno biti smešteni u prvom šeširu, pa ćemo kao nosioce uz Real gledati i senzaciju Premijer lige Lester, zatim Barselonu, Bajern, Juventus, Benfiku, Pari Sen Žermen i CSKA iz Moskve. 

Vicešampion kontinenta Atletiko Madrid predvodiće klubove iz drugog šešira, zajedno sa pobednikom Lige Evrope Seviljom, ali i Dortmundom, Arsenalom, Napolijem i Bajerom iz Leverkuzena. Ako prođu kvalifikacije u ovom šeširu će im se pridružiti i Mančester Siti i Porto, ali još jednom napominjemo, ovde može doći do izmena. 

Totenhem će u tom slučaju morati u treći šešir, a moći će da napreduje samo ako tri tima s boljim rejtingom od njih iz drugog ne prođu kvalifikacije. Nekoliko jakih timova poput PSV Ajndhovena, Sportinga iz Lisabona, Borusije iz Menhengladbaha, Rome i Monaka naći će se u četvrtom šeširu, ali će izgled tog šešira u mnogome zavisiti od rezultata koje dobijemo u kvalifikacijama.

Na kraju, spomenimo i da bi Crvena zvezda, ukoliko bi tokom leta napravila uspeh i došla do grupne faze Lige šampiona, na žrebu završila baš u četvrtom šeširu, u društvu pomenutih klubova, pa bi mogla da se nada da za rivale izvuče recimo Lester, Leverkuzen i Bazel. Naravno, to je samo mašta u kojoj bi mogla da izvuče recimo i grupu sa Barselonom, Dortmundom i Totenhemom. Ali o tom – potom...

14646135315937.jpg

PRVI ŠEŠIR (potvrđen): Real, Barselona, Lester, Bajern, Juventus, Benfika, PSŽ, CSKA Moskva.

DRUGI ŠEŠIR (mogući): Atletiko Madrid, Dortmund, Arsenal, Mančester Siti*, Sevilja, Porto, Napoli, Leverkuzen.

TREĆI ŠEŠIR (mogući): Bazel, Šahtjor**, Totenhem, Olimpijakos, Dinamo Kijev, Lion, Viljareal*, Ajaks**. 

ČETVRTI ŠEŠIR (mogući): PSV Ajndhoven, Sporting Lisabon, Viktorija Plzenj**, Briž, Salcburg***, Menhengladbah*, Roma*, Fenerbahče*, Sparta Prag**, Seltik***, Steaua**, Monako**, Bešiktaš. 

Objašnjenje:
*plej-of kvalifikacija
**treće kolo kvalifikacija
***drugo kolo kvalifikacijama

19 minutes ago, dikili kontakt said:

Nesto pregledavam klubove ( i sponzore) koji treba da igraju LS ili kvalifikacije za istu,pa mi smo jedini predstavnik Gasproma u LS za ovu godinu.

Da li ce mo uci u grupe LS mozda nezavisi samo od nas vec i od sponzora  :2gxij5g:

E , da je u pitanju kosarkaska LS ja se ne bih  brinuo , usli bismo u LS samo tako . U kosarci  su turci sponzori LS i turski klubovi bas imaju ,,poseban ,, tretman . Ali iako je Gasprom godinama generalni sponzor LS ja ne videh nikakvu korist od toga ni za Zenit -  niti mu sudije navlace , niti dobija lake grupe, a ni posle grupa ga ne zapada neki autsajder .... U sustini to sto je Gasprom  sponzor LS je cisto bacanje para ... A i sponzorstvo Salkea od 20 miliona godisnje je jos veca glupost - kao da ce ih nemci zbog toga zagotiviti ... bacaju so u more ... E, kad bi nama dali te pare ja bih istakao Gaspromovu zastavu na balkon .. i po po citav dan bih pevao ,,Kaljinku ,, .... i ko bi god pisnuo nesto protiv Gasproma skako bih mu na zivot .... a kakva bih tek nerealna imena predlagao  na temi prelazni rok .... :30hm2iq: