Jump to content

Тема о форумашима

Recommended Posts

Сада, Punkerstein said:

Следећи пут дођи на време, немој да касниш 😁

Ja sam miroljubiv covek ,bezim od incidentnih situacija ..tada sam pisao na miroljubivoj temi 

A da budem iskren na teme malih sportova ne ulazim :) ....mada da sam znao sta se desava .. :) 

• 4 weeks later...
On 30.1.2023. at 9:06, stivi said:

Proklet smo mi narod. Delimo se na mcz i rsb... majko mila... 

Đe si bio 2016.??:D

Nego kad smo već kod toga đe vam je ono čudo @милпар+? Nešto ga ne vidim mada nisam ni prelistao još sve teme. 

Inače osim ovog oko Žarka i Sheriffa slabo nekih interesantnih incidenata  a što je najgore i tračeva. Nekako sterilno bez toga baš jbg. Jesmol Srbi il nismo?! :))

• 2 weeks later...

Jedna izreka kaze "Ne mrzim vas sto ste lopovi, vec sto ste i mene napravili lopovom"

Jedina ,ali i najveca pobeda grobara je sto je cigane napravila istim 

Razlike nema osim u klubovima za koje navijaju ...Sve ono sto je godinama uzgajano i negovano prosuto je u blato za samo 1-2 decenije unazad

Ali dobro takva su vremena , vremena u kojima se ruse tradicije gajane destinama godina unazad ,generacijama unazad

3 hours ago, keyser_soze said:

Jedna izreka kaze "Ne mrzim vas sto ste lopovi, vec sto ste i mene napravili lopovom"

Jedina ,ali i najveca pobeda grobara je sto je cigane napravila istim 

Razlike nema osim u klubovima za koje navijaju ...Sve ono sto je godinama uzgajano i negovano prosuto je u blato za samo 1-2 decenije unazad

Ali dobro takva su vremena , vremena u kojima se ruse tradicije gajane destinama godina unazad ,generacijama unazad

Nema potrebe za ovakvim komentarima Kajzer...

12 минута раније, Punkerstein said:

Nema potrebe za ovakvim komentarima Kajzer...

Ovaj komentar nije upucen grupi vec svim zvezdasima

I nema sta lose od konstatacije da smo postali isti .......Nekada si mogao tacno da razlikujes crveno od crno belih ....vise ne ...Naravno ovo se odnosi na ponasanje,stavove,misljenja

I sto je jos gore oni koji ne spadaju u napred navedeno, koji nisu u tom sablonu, oni koji se razlikuju , manjina koja je jos sacuvala odlike zvezdasa koje su ranije imali, e upravo takvi se prozivaju ,nazivaju raznim imenima sto pogrdnim sto sa podsmehom i nipodasavaju ....u najgorem slucaju nazivaju se i "grobarima"

Jednostavno se ne oprasta razlicitost od tog modela i sablona koji imaju sadasnji navijaci ,modela koji je nekada bio karkteristican za crno bele a sada je to model i crveno belih