Jump to content

Тема о форумашима

Recommended Posts

-Nemoj da sagledas realno situaciju u FK, samo udri po Terzicu, uvek i na svakom mestu. Dobrih strana- NEMA. Vredjaj sto cesce i onako nema nikakvih sankcija. Banja.

-Nemoj da kritikujes Covica (dva puta za 11 godina) nikad, gde smo bili 2011. nate. 

-Kada prvi put od 2004. kritikujes Djokovica, nisi Srbin, nego australijska fasisticka pic.ka i volis N1 i Vesnu Pesic.

Nista, najbolje da uzmem klajbas u ruke i da odem kod predstavnika tihe vecine (ako smo mi bucna manjina) da mi oni izdiktiraju sta smem, a sta ne smem da pisem, da ne bi dobio kurcem preko cela i ukor svaki put kad se pojedinci registruju. 

Kome smeta, ignor lista i cao. Sjasite.

50 minutes ago, SHERIFF said:

-Nemoj da sagledas realno situaciju u FK, samo udri po Terzicu, uvek i na svakom mestu. Dobrih strana- NEMA. Vredjaj sto cesce i onako nema nikakvih sankcija. Banja.

-Nemoj da kritikujes Covica (dva puta za 11 godina) nikad, gde smo bili 2011. nate. 

-Kada prvi put od 2004. kritikujes Djokovica, nisi Srbin, nego australijska fasisticka pic.ka i volis N1 i Vesnu Pesic.

Nista, najbolje da uzmem klajbas u ruke i da odem kod predstavnika tihe vecine (ako smo mi bucna manjina) da mi oni izdiktiraju sta smem, a sta ne smem da pisem, da ne bi dobio kurcem preko cela i ukor svaki put kad se pojedinci registruju. 

Kome smeta, ignor lista i cao. Sjasite.

Evo si tolike godine tu, pa pišeš šta ti je volja i niko ti ništa branio nije. Ne glumi žrtvu života ti...

I sam znaš da se kontre teraju čisto kontre radi, a onda posle kada izbije frka i dodje do psovanja, pa znate ja sam izneo svoje mišljenje i nisam nikog uvredio, ti ćeš dobiti ban, a ja neću i mogu mirno da nastavim sa svojom kontra politikom.

Jeste, zabranjeno mi je pisanje bar 25 puta za 11 godina. Sto kraci, sto duzi periodi. Koliko ti imas banova?

Ko glumi zrtvu, o cemu ti pises? Upravo je suprotno, cim neko ima drugacije misljenje, to se ne zove tako, nego lupanje kontre. Odma kmecanje, price o administraciji kojoj se moze itd.

Ko si bre ti da ja tebi i slicnima lupam kontru? Sta zamisljate? 

Evo... Dovidjenja.

20220116_235119.jpg

11 hours ago, keyser_soze said:

@Деееккки Nego matori kad placas ta pica sto pominjes ? :) 

Кад @dikili kontakt организује и кад мало отопли пошто се рибице лакше пецају на вишој температури а ја знам шта тебе више занима од пића.?

6 минута раније, Деееккки said:

Кад @dikili kontakt организује и кад мало отишли пошто се рибице лакше пецају на вишој температури а ја знам шта тебе више занима од пића.?

To se podrazumeva , nemoj samo da mi organizujes neki peder bal gde su morati samo da jedem :) 

A valjda ima tih ribica i na hladnoj temperaturi , a dikili nema vremena vidis samo da izbacuje vesti po citav dan :) 

4 минута раније, keyser_soze said:

To se podrazumeva , nemoj samo da mi organizujes neki peder bal gde su morati samo da jedem :) 

A valjda ima tih ribica i na hladnoj temperaturi , a dikili nema vremena vidis samo da izbacuje vesti po citav dan :) 

Не организујем ја него Дикили тако да се њему обрати за полну структуру званица .Моје је само да дођем, добро се проведем и платим туђим новцем тј.што би рекли ИГ профили Терза платио.?

9 минута раније, Деееккки said:

Не организујем ја него Дикили тако да се њему обрати за полну структуру званица .Моје је само да дођем, добро се проведем и платим туђим новцем тј.што би рекли ИГ профили Терза платио.?

E pa ne moraju zvanice da budu zenskog roda ,ali bar da ih ima po okolnim stolovima , cisto radi rodne ravnopravnosti :) 

• Администратори
20 минута раније, Деееккки said:

Сви су добродошли али из искуства Кајзере када дође до неког договора онда сви одједном постану топ бизнисмени без секунда времена за дружење .

a zamisli Tomica od 17 ljeta dodje na skup sa Kajzerom od jedno 57 ljeta :D 

6 минута раније, keyser_soze said:

Kod mene nije tako ako kazem da dolazim dolazim......A sto se ovog drugog tice cisto da uporedim desava se tako kad zoves za fudbal svi odjednom rade imaju posla pa se  pitam majku mu ja izgleda jedini besposlicar , blago vasim poslodavcima sto ste tako revnosni i radite po ceo dan :) 

А у ствари им недају жене/девојке