Jump to content

Тема о форумашима

Recommended Posts

8 минута раније, Aragorn said:

@keyser_soze hvala na upozorenju ?

@МиланЦЗБГ  drago mi je da ste ti i Aleks rešili taj sitni nesporazum i da ćeš nastaviti da pišeš. 

Јесмо решили неспоразум, али нећу наставити да пишем. 

После оног срамног бана и онаквог обраћања и односа главног админа према мени, то, једноставно, не би баш имало смисла. Добио сам јасну поруку и разумео сам је. 

• Администратори
52 минута раније, Levo krilo said:

Pa, meda je snajperista, mozda je on talija. Evo banuj Krastavca pred Nislije ili kajzera, cisto da vidimo da li je jos neko talija :D

evo nek banuje mene da i ja odmorim malo :D 

Aleks otiso s na Havaje, Dragan na planine, meni dobra i banovina, ne mora nista fensi, samo da bude mirno :D 

Pozdrav svima na ovom forumu, ja sam Relja grobar, sad sam nešto napravio ovaj profil iskreno mrzi me da menjam nick, a molio bih moderatore da objave ovaj post.

Na MCZ sam došao iz jednog razloga, poznajem Vetra u leđa uživo, i bilo mi je interesantno da pratim šta moj drug o kojem i onako diskutujem o fudbalu, piše ovde. Pošto mnogo volim da filozofiram, nisam izdržao i napravio sam i sam svoj profil, a misleći da ukoliko se u startu predstavim kao Grobar, počeo sam da se predstavljam kao navijač Zvezde, i potpuno razumem svaku aluziju koja ima veze sa tim da sam puko kao kapisla jer sam to uradio, i možete misliti da sam najdokoniji čovek svih vremena, ne krivim vas, pošto bih ja verovatno sa podsmehom gledao na nekoga ko slično uradi, e sad jebiga, ne mogu sebe da gledam sa podsmehom.

Mnogo mi se svideo forum, pa sam se čak i navukao, kao što ste se svi vi navukli, morate posložiti stvari van konteksta Grobar/Cigan, vi ste ovde jer volite Zvezdu, i ovde vam je mesto, ja sam ovde bio zbog prijatelja, i da bih diskutovao o fudbalu, i s toga me nikad nijedan ban nije pogodio u smislu da sam osetio nepravdu, ili bilo kakvu vrstu netrepeljivosti, osim one da ja ovde kao navijač Partizana ne bih trebao da pripadam, i ne pripadam, mada je malo smešno stvarati virtuelne enklave, ali dobro. . Sviđalo mi se što dobijam pluseve, pa i minuse na moje postove, što se ovde reč o fudbalu kao igri sluša i uvažava. Imam problem što svi moji prijatelji iz pravog života, koji nisu toliko u fudbalu kao ja, stalno prebacuju da previše filozofiram, i onda mi je MCZ bio kao svojevrsni izduvni ventil za pisanija o fudbalu, na čemu sam zahvalan svima koji su učestvovali u interakciji sa mnom.

Ja se zaista izvinjavam svima koji su na mene, sa pravom, ne zato što jesam, već zato što nisam nikad objasnio svoje motive, gledali kao na provokatora, ali takve tendencije nisam imao. Što se tiče određenih aluzija na moje navijačko opredeljenje, ne osećam se uvređenim, daleko od toga, ali ja zaista nemam pozitivna osećanja prema fudbalskom klubu Crvena zvezda. Niti sam latentni navijač Zvezde, niti uživam u uspesima vašeg kluba, štaviše, uživam u neuspehu, i želim da svi vi uživate u neuspehu Partizana, i pozdravljam svakog navijača Zvezde ovde koji umire od smeha što ona degenčina Đukić i dalje sedi na našoj klupi, i pišajte nam usta, seirite, vrištite nam u facu, ništa bolje ne zaslužujemo, a ništa bolje se ne bismo ni mi ophodili prema vama. Jedva čekam da vas, nekada u budućnosti, a mlad sam, dočekaću ako Bog da, preuzme neki kreten kao što je Đuka, da se slatko ismejem vašim fudbalskim mukama. Naravno, istrgnite ovo iz bilo kakvih ličnih i ljudskih odnosa, ovo je nešto apstraktno i na tome i treba ostati.

Ali, ima jedna stvar, meni elementarni fudbalski principi, nikada ne dozvoljavaju da omalovažavam uspeh  FKCZ,  i nikada neću to uraditi. Milojević je trenerčina, napravio je na terenu nešto mnogo bolje od Miroslava Đukića, pokazao fudbalski tokom cele sezone da je bolji, da je Zvezda bolji tim, i da je apsolutno zasluženo uzela titulu. Evo, otvoreno ću reći, Partizan prošle sezone nije zaslužio ni da bude viceprvak, mene to mnogo boli, majke mi, istrošio sam kilometre živaca, i dalje je tako.  Ali, prošle sezone je bilo sramota gledati kako dajemo gol Napretku u 96. minutu iz ofsajda, Borcu iz nepostojećeg slobodnjaka u 100. minutu, više sam i zaboravio koliko puta smo dobili vetar u leđa nezasluženo, ja čak ne vidim neku tendenciju tu, u smislu KOKEZA GURAO PARTIZAN, jednostavno se zna za koja 2 kluba se uvek sudi u ovoj zemlji, i to moramo da priznamo i mi i vi, da smo opljačkali ovu mučenu ligu, koliko puta smo se i mi i vi nezasluženo uz pomoć sudija upišali u usta raznim Borcima, Javorima, Vojvodinama HAHAAH jebi glupe male klubove iskreno.   Partizan je takve okolnosti prošle sezone morao da koristi, i uz mnogo sreće je uspevao, Zvezdi nije  trebao, jer je Zvezda bila ozbiljna fudbalska ekipa od avgusta 2017. do maja 2018..

Zvezda je apsolutno zasluženo bila prvak Srbije u sezoni 2017/18, nikad zasluženiju titulu nisam video u životu, nije mi drago, jebiga, baš nije, ali tako stoje stvari. Bićete prvaci ove sezone, ukoliko se Đukić ne izbode u venu i ne pretvori se u ARIGA SAKIJA iz 94 lično.

Mislim da nema potrebe da pravite ovoliki cirkus sa ličnim odnosima na ovom forumu. Vetar je napravio grešku što je vređao redom one forumaše, ali koliko je on meni predočio, a ne bi lagao, bilo je određenih dvojakih aršina u pogledu trajnih banova i slično, mada to me ne zanima nešto, samo nemojte da se svađate, mislim ono boli mene *****, ali imate fino jezgro iskrenih navijača, pa bi bilo fino da se ne krvite svako malo, zbog vas, ne zbog mene.

Sve najbolje lično svima :D Bez ironije

IMA I TAJ PLEJOF PAZITE SE xDDDDDDD

Nista licno, kakav god da si lik, ovo je forum navijaca Zvezde i ovdje nema mjesta za tebe. Ja to tako gledam, a vjerujem i velika vecina. Da se radi o nekom obicnom sportskom forumu/podforumu, kao sto je npr. b92, ne bih imao nista protiv tebe. Ovako imam i nadam se da neces moci pisati ovdje, bez obzira sto ne mislim da si ne znam kakav lik. Jednostavno ne pripadas ovdje.

7 minutes ago, ДоброЗнај said:

Nista licno, kakav god da si lik, ovo je forum navijaca Zvezde i ovdje nema mjesta za tebe. Ja to tako gledam, a vjerujem i velika vecina. Da se radi o nekom obicnom sportskom forumu/podforumu, kao sto je npr. b92, ne bih imao nista protiv tebe. Ovako imam i nadam se da neces moci pisati ovdje, bez obzira sto ne mislim da si ne znam kakav lik. Jednostavno ne pripadas ovdje.

Bukvalno sam to napisao gore, kapiramo da si veliki cigan koji ne da na svoje dvorište, i da si mnogo ljut na grobare i mnogo zajeban.

Ja licno nemam nista protiv boravka grobara ovde ...Kao sto ima onih sto idu na njihov forum tako i ovo.....Jedini problem moze biti sto njegovo otvoreno ucesce na forumu moze da izazove direktne rasprave sa njim i da se cela prica o Zvezdi prebaci na pricu o Zvezda -Partizan a ipak bi teziste price trebalo da bude Zvezda 

4 минута раније, Relja Basara said:

Bukvalno sam to napisao gore, kapiramo da si veliki cigan koji ne da na svoje dvorište, i da si mnogo ljut na grobare i mnogo zajeban.

Lose kapiras, ili kapirate.

Sve u svemu, stojim iza misljenja. Nema sta bilo koji grobar, ili obicni simpatizer Partizana, raditi na forumu koji je posvecen Zvezdi. Ko hoce da se ukljuci u diskusiju sa navijacima suprotnih klubova ima b92, sportklub i koji vec jos.