Jump to content

Тема о форумашима

Recommended Posts

• Администрација

Mislim da ovakva tema fali na forumu,komentarisemo sve zivo i mislim da bi trebali imati mesto gde cemo i sami sebe komentarisati,sta se kome svidja a sta ne,sta bi trebalo promeniti,nekog pohvaliti a nekog kritikovati i ostale razne stvari vezane za ljude koji obitavaju na ovom mestu

• Администрација
1 hour ago, AleksMCZ said:

Nesto mi govori da ce ovo biti tema sa najmanje upisa. :smeh11:

Drago mi je sto su nam se pridruzili ovi kladionicari. :) Doneli su neku novu energiju na forum.

Uf samo malo da se zahukta,bice ovo jedna od jacih tema:smeh11:

• Администрација
Posted (измењено)
1 hour ago, dragan wien said:

Moram nesta da primetim,listajuci mnoge stranice u nazad naisao sam na mnogo dobrih upisa od clana Ambasador,vidim da  i dalje posecuje forum ali nije toliko aktivan u pisanju i diskusijama na forumu,sto je generalno ovde problem,ali koliko mogu da primetim u zadnje vreme se slika znatno popravila na svim temama,nego da se vratim na Ambasadora,ne znam zasto je tako ali bih volio da se vise ukljuci u pisanje jer itekako moze doprineti podizanju nivoa na vise u radu ovoga foruma

Edited by dragan wien

Амбасадор је купио сезонску и сада се као паун шепури у Пиониру и једе оне скупе кокице,а што ја немам с ким да се свађам и терам мак на конац баш га брига.Мрцина је то.:smeh211:

Не бих се сложио да се води боља дискусија него овде,наравно то је најмасовнији форум,самим тим са највише мудрих глава,али кад упоредиш однос масовност-квалитет,хм,нисам сигуран да су испред(о каквом квалитету говоримо када сви пишу пресликане уписе,свако ко мисли својом,а не Василовом главом нпр,давно је елиминисан).Накотило се и тамо свега и свачега,као и на б92,уговарају људи баскет иза зграде на топику.

Давно сам престао да пишем на месту где то да ли ћеш добити бан зато што је неки виртуелни главоња устао на леву ногу или само зато што се не слаже са написаним.

Мислим да је свако доживео неку непријатност тамо и зна о чему пишем.

Места где влада једноумље,где свака критика наилази на ''зид'' треба заобилазити у широком луку.Није ово Северна Кореја.

Наравно,савршено ми шиште јаја да мерим патку,нека буде да су најбољи.Најмасовнији су само зато што су први почели,ни због чега другог. 

Ево нпр. онај мој пост на теми ''играчки кадар'' (ограђујем се,не значи да сам у праву,то је само моје мишљење) би на РСБ-у био дочекан на нож од стране неке ботине или више њих и буквално би био на стубу срама,обележен,праћен итд,море сиктер.

Пуно добрих форумаша је и на ЦЗБГТВ форуму,супер место,поздрав за Босанца.

• Администрација

Rsb je ostala jos samo masovnost,svi kvalitetni forumasi su ili napustili ili prestali da pisu,sada su glavni neki novi klinci i ljudi sa manje od 500 upisa i nema se tamo vise sta bog zna procitati,znate i sami da sam tamo bio od pocetka,o administeaciji i vodjenju foruma ne bih,njihova stvar,znam samo reci ljudi kako dodju tako i odu,i ne znam SHERIFEE sto si ga pomeno uopste,mi bi trebali ciljati da prebacimo ovde jos par dobrih forumasa i sa rsb i sa vestackog b92 foruma i da zavrsimo nas posao,stvarno mi nisu jasni ljudi koji obitavaju na b92 pored zvezdaskih foruma,ono je vestacka tvorevina u punom smislu te reci

Искрено, нисам написао да се води боља дискусија, нисам написао ни гора јербо не знам, сваке преступне године тамо зађем. Искрено, има тамо много квалитетних људи још увијек АЛИ... и код тог али ћу се зауставити. Нема потребе, све се мање више зна.

Што се тиче Дачиног форума, то је сасвим друга прича. Тамо је једна екипа екстремних и саможиивих форумаша силовала форум до те мјере док се није скоро испразнио а онда, када је речено да не може тако даље, покупила прње и отишла на друга виртуелна мјеста на којима, гле чуда, мора да се држи неких правила и кућног реда у много већој мјери него на ЦЗБГ ТВ.

• Администрација

Brate Dacin forum je gotov,tamo se napise 1 post u nedelju dana,ja kad god navratim tamo sam budem,ko jos tamo odlazi ne znam,nisam uspeo upratiti,moram priznati da i ne idem svakodnevno,ja se obicno vezem za jedan forum i onda se tu posvetim maksimalno.

Својевремено ми је чарапан рекао за тај форум,искрено нисам ни знао да постоји,као у добрим односима су са МЦЗ-ом,исто је тако опуштено итд,итд...

Сада ни њега нема тамо кад ''свратим''.

Дача је ок,коректан је увек био у мом случају.

• Администрација
Posted (измењено)

Carapan ti je sada ponovo na rsb,vidim da je i ovde bio i da sada ima status gosta:smeh11: sta je to uradi

Ako te zanima mogu ti reci novi nik

Edited by dragan wien

Чарапан се посвађао овде са пар људи,пар пута сам му сугерисао да се врати,није желео.Његова одлука,некада давно беше баш активан.

Не мораш писати јавно његов ник,ја га искрено не знам,вероватно човек не жели да се зна.