Jump to content

Серије

Recommended Posts

Нијесам се уписао за утиске око Фауде 4....одлично,одлично,одлично! А ови догађаји у задњих неколико дана тамо појачавају утисак

8 минута раније, Dr. Mabuz said:

Meni ne nervira to vrtenje scena pada , mene nervira Maric koji konstantno imitira Lausevica i to bas ocajno izgleda . 

Serija Pad je radjena po romanu Zarka Lausevica, a nije ekranizovan roman.

Odgledao sam 2 epizode,  nije losa, prilicno metaforicka, drugacija od standardnih nasih  serija.

Не знам Кајзере да ли си видео пре неки дан,акција ИДФ баш у Јанину,баш у избегличком кампу,један од војника има гопро камеру на шлему. Исто али буквално као серију да гледаш. Што се тиче реалности и тог дела, јебига,они направили Палестинце на дебиле,а није баш да су такви. А и нисам сигуран да,лично ја,имам веће симпатије према било којој страни.

Иначе,не сећам се да ли сам спомињао,јеврејске две серије. Долина суза,обрађује период шестодневног рата,једна сезона,десетак епизода,добра је. Али друга,е то је већ нешто посебно. Our boys се зове,исто једна сезона,по истинитом догађају рађена. Феноменално,тешко,мучно,трагично,сјајна глума,изузетна серија. Обе су на ХБО.

3 минута раније, vodomer said:

Не знам Кајзере да ли си видео пре неки дан,акција ИДФ баш у Јанину,баш у избегличком кампу,један од војника има гопро камеру на шлему. Исто али буквално као серију да гледаш. Што се тиче реалности и тог дела, јебига,они направили Палестинце на дебиле,а није баш да су такви. А и нисам сигуран да,лично ја,имам веће симпатије према било којој страни.

Иначе,не сећам се да ли сам спомињао,јеврејске две серије. Долина суза,обрађује период шестодневног рата,једна сезона,десетак епизода,добра је. Али друга,е то је већ нешто посебно. Our boys се зове,исто једна сезона,по истинитом догађају рађена. Феноменално,тешко,мучно,трагично,сјајна глума,изузетна серија. Обе су на ХБО.

Gledao sam te obe serije 

Ma jesu debili ......Goni u pm govna 

17 minutes ago, Са истока Маракане said:

Serija Pad je radjena po romanu Zarka Lausevica, a nije ekranizovan roman.

Odgledao sam 2 epizode,  nije losa, prilicno metaforicka, drugacija od standardnih nasih  serija.

Dosta toga je iz knjige prikazano , isto tako mnogo toga nije prikazano.

Recimo nije prikazano kada Lausevic u zatvoru iz novina saznaje da je Rahela Ferari umrla. 

Ona dva glumca koji su ga posetili u zatvoru su Voja Brajovic i Misa Janketic. 

Ona sminkerka sa kojom se privatava to mu je sadasnja zena. 

Lausevic je u knjizi pisao o anegdotama sa Batom Zivojinovicem na snimanju Boj na Kosovu , i njegov odnos sa Zoranom Radmilovicem , toga u seriji nema. Umesto toga ubaceno je njegovo detinjstvo .