Jump to content

Стефана МЦЗ

Звездаши
 • Постова

  560
 • Придружио се

 • Последња посета

Everything posted by Стефана МЦЗ

 1. Ја више не знам шта да мислим о свему. Имам пријатеље који су прошли са лакшим симптомима, али и комшиницу из куће до наше која је била здравствени радник и умрла је. Изгледа да нема правила. Мере нећу да коментаришем јер су већим делом недоследне и нелогичне... Дете водим у вртић јер сам карантин једва преживела психички радећи и бринући о њему истовремено. Носим маску, алкохол за дезинфекцију и узимамо витамине. Шта више да се уради. Само да се заврши већ једном. Надам се да сте ви сви ок.
 2. Здраво, друштво, само да се јавим. Никакав сам писац на сајту, а још сам гори форумаш... Уписала сам ауто-школу и вратила се на пуно радно време, плус дете, плус клијенткиње ван редовног посла, не спавам више од 5 сати никад. Али чим положим и скинем ту обавезу с врата, имам неке планове у вези са омладинском школом, као некад. Не знам да ли се ико сећа мог интервјуа са Луком Јовићем док је још био у пионирима. Можда убодем још неку будућу звезду. Елем, жива сам, пратим, не стижем да пишем. Поздрав за све
 3. Ћути, термин је био 18. октобар, видиш да су га једва истерали напоље ? Хвала на лепим жељама ?
 4. Данас ћу вероватно читавог дана бити помало патетична. Али и ја славим свој први "мамећи" рођендан. Мили мој мали дечаче. Мали Принче. Пожелели смо те јако, остварио си нам се још дивнији него што смо икада замишљали. Желим ти да од тате наследиш снагу. Оно што је он преживео не може свако. Од мене наследи упорност. Не може живот да ме гази, колико ја могу да не одустајем. Узми све најбоље од обоје и дуплирај, усаврши, подигни на нови ниво. Ми смо иза тебе и уз тебе увек. Лети. Никада ти нећемо везивати крила. Само ћемо бити твој ветар у леђа. Волимо те, Лука. Срећан први рођендан!
 5. Хвала! ? Немој бити толико сигуран. То што гледам фудбал, не значи да не звоцам ?
 6. То већ не знам, јер нисам послодавац, али верујем да има разних прича с обе стране. Ја бих највише волела да останем у некој нормалној фирми дуже време. Мислила сам да ће то бити случај у овој школи где сам радила, али су испали некоректни кад сам остала у другом стању. Но да не скрећемо много са теме, наставите да се хвалите ?
 7. И ово је истина. Мој свекар је баш био против кад је муж мењао посао јер је он 50 година скоро у ГСП-у и тако је навикао. Али није био у праву, муж је процветао откако је отишао из Делеза. Најбоља животна одлука му је била да оде одатле. После десет година нису хтели да му изађу у сусрет због здравственог стања.
 8. Е, да појасним, добила сам повишицу на овом хонорарном послу. Али тражим и нешто с пуним радним временом и пријавом због стамбеног кредита. ? А овај хонорарни ћу наставити свакако да а радим и убудуће јер сам баш задовољна сарадњом. Само што банке ту зараду не виде, јбг.
 9. Добила сам повишицу. Коначно сам налетела на послодавца који показује да цени залагање. И прошла сам у трећи круг конкурса за један посао који баш желим. ?
 10. https://www.youtube.com/watch?v=WyF8RHM1OCg Ја сам глупа, како да окачим песму, а да се види лепо која је
 11. Морала сам ? У светлу најновијих догађаја ?
 12. Нема кукања, књигу у руке, тражићу да те банују овде. Испробај неке технике учења и мотивације, можда ти нешто помогне. Ја сам на ивици снаге и нерава, Лука има фазу неспавања, ја посла преко главе, па кувај, чисти, шетај, не могу више. Мало ми 24 сата у дану за све обавезе.
 13. Мало сте скренули с теме ? Стигла ми иначе порука од Випа, нуде неки попуст на авионске карте у сарадњи са Ер Србијом.
 14. Људи, ако сте из Београда и треба вам посао, а радили бисте доставу, јавите ми се. Треба вам само возачка и потврда да нисте осуђивани.

 15. Да доживимо магију фудбала? Какву, како учинити фудбал невидљивим? Они су били толико самопоуздани да ће бити пун стадион упркос прескупим картама, а сви смо знали да ће бити овако. Само су спречили људе који су желели да буду тамо да их купе, овако ће да деле ко зна коме и ето.
 16. Преводиш са шпанског? ? Колега Баш ћу да погледам нешто са листе.
 17. Да, да, мислим да је за југ Шпаније идеално од октобра до марта, рецимо. У којим градовима си све био? Ја бих душу продала да одем тамо, мајке ми.
 18. Наравно, и то је на листи. Не знам које би време било идеално да се посети Барса, а да не врви од туриста. Ја мислим да тај град не спава буквално. Шта си ти све обишао тамо?
 19. Добро, свако се пронађе у неком граду... Ја сам студирала шпански и сигурно имам шта да видим у Мадриду, почев од Сервантесовог музеја, музеја Прадо и краљице Софије, парка Ретиро, па до све оне архитектуре о којој сам учила. ?
 20. Са нестрпљењем ишчекујем нову сезону Увода у анатомију. Што се мене тиче, могу да сниме још 365 сезона. Ја ћу да гледам док не умрем. ?
×
×
 • Create New...