Jump to content

ЦИГАНИН 74

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  13,677
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  90

Everything posted by ЦИГАНИН 74

 1. Кад би код свих прорадио инат,кад би добили на тону воље&eнергије као што је Пефи у последњих недељу/две отресли би до краја све. Факу је Факу,то смо знали и брзо смо се уверили.Пефи је тренутно највећи добитак,затвара као капитен х2 а и са поенима,нарочито за три почео је да буде константан. Повратком капитена лакше ће бити Пефију да остатак зарази инатом&вољом,лакше ће послати енергију Петрушеву и осталима. 1500 за Аба је наша реалност уназад деценију и од тога не треба правити проблем..Басконија је први тест за Пионир,да видимо како ће реаговати на рекреативо до краја ЕЛ. ..на истеку напада у 1/4
 2. ..боље је било овако са више милових противкандидата да би се натерао народ да изађе јер да је био само један заједнички многи који су сад за Мандића гласали не би за Јакова и обрнуто(+Бечић).Сад у другом кругу иде ударац&ексер за мила.
 3. Обратио си се Панку и мени па ћу само у наше име јер исто заступамо . Позивамо на безусловно јединство&подршку сад ,желимо максималну мобилизацију свега звездашког,фокус само на подршку за клуб& екипу,на паркет све остало остављамо за јули,не улазећи више у разлоге аргументе више пута споменуте јер једноставно сад није време . Шта ти желиш постићи са овим ловом на НЧ,питам те по ко зна који пут,шта је сврха,шта доприноси,где је ту корист за клуб&екипу,зашто баш сад кад му време није и то због свега што деценију уназад НЧ ради од саопштења до тв гостовања?ред би био да најзад одговориш
 4. Потврђујеш чињеницу да су др.мреже један од фактора обликовања мишљења,значи као и ово место нису небитне,без утицаја. Обратио си се мени и испало је да сам те ја обележио.. Ниси ми ништа одговорио него опет свој став изнео. Па ћу те опет по пети пут питати чему сад од јуче отварање очију кад је НЧ у питању,саопштења&гостовања и шта се жели постићи? Шта то треба клубу,екипи и свима нама да донесе његов линч па да сутра пред стоку изађемо спремни и на паркету и око њега? Може ли сад најзад одговор,ево молим те.. Ништа код мене нема увијеног,све у центар,без баба&стричева.Тачно сам по десети пут написао “од дербија у аба” су саопштења каква требају да буду,она пред Ниш што сад напомињем као и оно “сточар” код мене није било ни у траговима. И по ко зна који пут ћу.Ништа од дербија у аба није на нашу штету ,од НЧ саопштења до гостовања него од јула је по први пут у корист,у ИНТЕРЕСУ пред најважнији део сезоне..ко разуме разуме ко не….
 5. ..ни ово ти не приличи,баш ме непријатно изненађујеш..”сточар” нисам ни помислио а тек не написао а да несвесно одмажеш,одмажеш. Ни на једно од она два питања ми ниси одговорио а ја ћу теби на ово,као и на свако друго што сам. Од последњег дербија НЧ ради у ИНТЕРЕСУ клуба,сва она саопштења у којима је поткачио руменог,судијску организацију&теле је у НАШЕМ ИНТЕРЕСУ као и од тад свако његово појављивање јер са њим врши притисак увијено на државу и отворено на аба&стоку. Сад кад су по први пут од јула нама у ИНТЕРЕСУ саопштења&гостовања нашло се да се отварају очи склопљене од 2012..жалосно&смешно. Колико пута треба још поновити?Што се мени само обраћаш,обрати се нпр Панку који је био директнији& грубљи са “Ко разуме разуме а ко не нек се склони и не смета”што радо преузимам. ..код мене оно што не постоји (сточар) си видео а оно што ти је поручено не,ни то ти није ок ,као и вешто избегавање одговора шта ова потера за НЧ доприноси,шта клуб,екипа,ДИригент и сви ми овде присутни од тога сад имамо.
 6. Ако останемо без трофеја подељени ако се та подела осети овде,на улици,кафани..хали биће и до нас небитно у којем % али биће што би било поражавајуће. А ако јединствени,са никад већом подршком изгинемо и попушимо оба трофеја,будемо брутално покрадени тад ћемо чисте савести,с пуним правом рачун који је од јула отворен,од налогодавца -државе до извођача радова -НЧ да затворимо&наплатимо .Даће се до знања(има ко)да за нови јули нико нема намеру исти рачун да плати по други пут. Чак и ако узмемо трофеј, два опет треба тај отворени рачун од јула напоменути и сачекати какав ће бити приложен у јулу(пр.року)..обрни окрени у јулу се своде рачуни а не ДАНАС.
 7. Колико је теби жао толико је мени х10 јер из пребогатог искуства,љубави х100 кад је клуб у питању знам да ово што поједини раде САДА у овом ТРЕНУТКУ само може да штети..накнадна памет,отварање очију у сред борбе само нашим душманима може све олакшати. Колико год да волите клуб ви му са овим само одмажете..сад није време за НЧ и тачка.То вам ја као неко који је цео свој живот посветио клубу,који му је и отац и мајка,син и ћерка,брат,сестра,најбољи друг,који нема шта није све прошао и видео кад је спорт(кошарка )у Србији могу то све са х1000 пуним правом рећи и поновити:сад није време за НЧ него за јединство и никад већу подршку,мобилизацију! И опет,ко разуме разуме а ко не нек сад кад нам стока држи нож под грлом НЕ СМЕТА!
 8. ..за почетак због нас присутних овде не треба расипати енергију &јединство које нам је потребно као никад до сад..ето нек буде само због нас овде присутних,да занемаримо “госте” и остале из и око клуба што ако не редовно оно с времена на време баце око шта се дешава(пише). Не треба умањивати значај једног оваквог места,ЈЕДИНОГ кад је клуб у питању,поготову у данашње време кад су др.мреже у питању. Није пресудан али није ни небитан.
 9. Тако и треба да буде али поједини у овом тренутку не навијају за клуб него против НЧ ,то је проблем.Чак и да узмемо да и у овом тренутку навијају(мисле)на клуб много је израженије ово против НЧ што опет није добро,нормално,здраво по клуб&његове интересе. Већа им је сад преокупација како наудити НЧ него помоћи клубу. Од те силне бриге око НЧ не виде клуб,глава клуба је на пању а они би сада да тој глави наместе фризуру,ружне им шишке а и око ушију зарасло..баш је време за маказе&гел..до јуче им та фризура није сметала а сад кад је глава на пању,кад се гиљотина подмазала ајд фриз да скратимо&залижемо да глава буде уреднија&лепша,ј´беш пањ&гиљотину. Опет ћу поновити,сад се навија,сад се подржава све у клубу,од маце Љубице до Весне сармице,такав је тренутак!Ко не разуме нити жели нек како написа колега НЕ СМЕТА!
 10. Тај “неко “ сам опет ја.Ту реченицу сам на почетку дискусије о НЧ и његовом гостовању на ртс издвојио да би поједини са споредног “нисмо ни размишљали о топ8” пута прешли на тај главни “све оно што су пробали ове године над нама добро смо издржали” . На жалост као и апели за јединство&никад већу подршку занемарило се,наставило пун гас кад су клуб и његов интерес у рикверц а на свако постављено питање зашто&чему није се дао одговор.
 11. Замолићу те да будеш прецизнији за ову победу у ЦГ,чију то ?
 12. Лимар у сарадњи са фирмом Феги&син
 13. Значи опет морам.,мало дедеведест нокаута мора и тај 90 и први.. Тај “неки”за новопридошле сам ја..даље,Филип нам је донео трофеје&ЕЛ у Томић плејоф серији и било је не само нормално него и дужност бранити га а уз њега и Небојшу..да ли је било исправно трофеји су најбољи одговор,тако да нема потребе даље. За све друго опет морам напоменути добили су се по више пута одговори али 90 нокаута остављају последице а кад је тако шта је један пишљиви зид..пробијати га постаје задовољство и то треба разумети јер је дуже времена остао нетакнут и сад ваља све надокнадити,прилика која се не сме пропустити. Тако да разумем то “време је”
 14. У праву си ,код фсс теме и дискусије са тобом ми је требало бити све јасно..сад и деф.јесте
 15. Био је можда у јулу али док сам ја овде трубио,бацао бомбе поједини и то они најгласнији ми натурали 20 трофеја,тачку на црнобели свет итд итд.шта ми је,јел ме неко отео итд итд. Тад сам писао ок,прогледаће прва група у октобру,новембру..па ће друга до Ниша,трећа после али ће тад бити касно.. Ево нам на сцени трећа група која ето у последњих пар дана,нарочито данас успела да провали НЧ и све везано за њега од потеза до изјава. У јулу је можда било време за тиху револуцију,неки јасан знак незадовољства али бусање у груди и максимална,слепа подршка НЧ се зацементирала. Ја сам тад указао на проблем али сам и имао разумевања за новонасталу ситуацију(за НЧ) и дао форе до следећег јула да се види шта&како јер ми је за ову сезону још тада било све јасно ..какав је план наше&стокине чесме,банкомата&сисе(државе). Ово сад изненадно прогледавање ДАНАС ништа не доприноси.Сад кад је најтеже ухватити се за оно најлакше за НЧ и његове грешке,пропусте,јавне наступе није ни клубу ни екипи ни нама у интересу..јел то толико тешко схватити и шта је то толико јаче да не дозвољава да се скапира бар због клуба ако не нас да требамо бити јединствени,пуну подршку тј као никад је пружити .Зло је никад опасније,никад веће ,више не куца на врата него улази преко дневне у спаваћу да нас прикоље. Спрда се на апел за јединство,подршку,вероватно се у себи и навија да нас стока помете до јула да би се по НЧ могло оргијати 24х7…жалосно на шта се спуштамо ,шта постајемо,где интересе клуба стављамо. На срећу овога тамо где је најважније нема,нити ће бити..Пионир је место и одговор био за све..увек је био тај глас ,глас који заступа ИНТЕРЕС свих нас,који зна кад треба&шта да проговори&загрми.
 16. Тачно.Е сад што се ми нисмо од јула/августа/септембра кад је време и кад је здраво нисмо ложили а почели тек у децембру јануару изненада ,тотално неплански најбољи одговор даје какав је план клуба за ЕЛ био.Са једва ЕК ростером&струком знали смо сви већ летос да од осам нема ништа него да од фењера има..ДИригентова бајка нас је наложила и кад је требало да јој се омогући да се настави(доселекција+Факу)заустављена је са свих страна потезима за које је одговоран и клуб(НЧ).Мада кад се све сабере потез(забрана)ЕЛ није оправдан него курвински и са јасним подлим циљем,зауставити наш налет у осам. НЧ изјава о топ8 ми је ту тотално небитна јер сам га се наслушао и нисам међу онима што су данас почели да га тумаче и сваку изговорену му реч мере&пресуђују.
 17. Боже,Боже..само на ово изнад подебљано црним дало се до сада само са моје стране пет пута одговор али не вреди..
 18. Да занемаримо сад све ..очигледно се не разумемо,нек буде тако. Поставио би ти два питања и волео би да ми на њих одговориш ,да не останем ускраћен као од колеге који ми је поставио двадест и три и добио одговоре на свако и то по више пута а на једно,једино моје није га дао. Прво,шта те то код НЧ и његовог перформанса изненадило данас,очигледно и наљутило а није у претходних близу хиљаду од 2012 па све преко јула 2022,јуче до ето данас? И друго,шта ти и још пар желите да постигнете сад?Чему прозивање тренутно првог човека клуба који је после последњег дербија у пар саопштења започео ИСТИНСКУ борбу против највећег душманима,највећег зла у држави. Чему?Јел сад прави тренутак?Јел доприноси нешто?
 19. Ја једно,ти друго..ни то ти не приличи. Поента мог уписа у којем сам ти се обратио је ЈЕДИНСТВО&ПОДРШКА безусловна за све у клубу због тренутка у којем смо а ти и поред тога што си ту поенту занемарио настављаш о НЧ и његовим таблетама на којима је од 2012. Деценију му читамо саопштења и гледамо гостовања на ТВ и сад пред плејоф се прогледало и схватило које и шта је НЧ. Чему то?Шта се жели постићи?Шта?Где су та силна ишчуђавања пре почетка сезоне?Зато сам и питао које то први овде НЧ начео кад је требало ,кад можда није било касно али време јесте и ту нисам добио неку врсту одговора и то се заобишло. Поновићу и теби,ово што се сад покушава је јефтино,нешто најлакше јер се материјала има на тоне кад је НЧ у питању али чему,чему сад?Хоће нам нешто донети,ДИригенту&екипи на првом месту?Наравно да неће! Хоће ли утицати на неко наше јединство не само овде него свуда?Наравно да хоће ..Коме напад на НЧ сад у овом тренутку одговара?Свим нашим душманима,кратко јасно. И онда се поставља питање чему,чему сад ово везано за НЧ кад од тога у овом тренутку клуб нема користи и ми са њим. Ти и још пар њих прогутали сте удицу од лика што је побегао пред борбу за трофеје прошле сезоне,који је читаву сезону посветио руменом&стоци,писао како румени као највећи тренерски маг шпанује екипу за плејоф,како се не узимају трофеји у децембру итд итд а онда се вратио у најгорем тренутку по клуб уназад скоро деценију..кад смо попушили у ЕЛ,изгубили дерби&прво место у Аба..прескочио да изнесе своје мишљење на насилно ресетовање у јулу,на 6/0 у ЕЛ,Ниш и онда кад је клубу најтеже и кад је комшија мали на корак до топ8 вратио се да нас просвети и настави где је стао кад је НЧ у питању..идеалан тренутак одабрао само да би оно због чега је побегао наплатио.У фазону,ј'беш тренутак,ј'беш клуб&екипу дај да истерам оно своје што ми је НЧ са триплетом ућерао..јефтино али се на жалост примило. Нећу питати чему,довољно сам пута питао а одговоре нисам добио,сад ћу само констатовати да је појединима НЧ пречи од интереса клуба и то нек буде довољно..па сад извол'те,потврдите још једном ту констатацију ,на жалост очигледну чињеницу..ако вам је тако лакше&јефтиније него мобилизацијом свега звездашког коме је КК у срцу да се бавите извол'те,имате тону материјала па се са тим бакћите по читав дан..јесте то мањина али је гласна као и код многих ствари који нам и као народу не иду у прилог ,које су од много већег значаја него што је тапкање лопте где мањина из само својих разлога&интереса је гласна и ону већину надгласа.
 20. Које први у јулу ово написао,понављао и пре и после сваког гостовања од пинка па до прве&хепија?Ко? Сад се тиме бавити и као тек сад нешто закључивати, чему? Сутра нас чека Аба&КЛС плејоф а данас да се бавимо НЧ изјавама,сад да га као разоткривамо,ловимо сваку реченицу,реч&слово,чему? Сад није време за то,расипа се енергија,трује ово место што очигледно поједине храни али ако нам је до клуба стало нећемо се бавити НЧ и његовом главом,њега у први план стављати него стварати атмосферу за јединствен фронт у одбрану Калемегдана јер нам је зло ту,испод самих зидина .Сад највећем душманину олакшати нејединством то само могу они којима клуб није на првом месту,за тебе верујем да ниси од тих и волео би да искључиво антиНЧ не дајеш повода за њихове таблетице,дневне потребе због ИНТЕРЕСА клуба&свих нас коме је клуб на ПРВОМ месту.
 21. Кајсер са тобом нема потребе да улазим више у дискусију кад је у питању тренутак у ком је клуб. Све ти је објашњено,разумем твоју улогу&потребу али шта је имало да се напише написало се и поновило по више пута али не вреди. О свим другим темама ту сам и радо ћу их са тобом поделити.
 22. Лазар због зицера је да почупаш оно мало косе&ноктију..али Пефи,Пефика то што је синоћ одиграо је у рангу чуда,уз Кампаца наше чудо од синоћ(и Митра у пр.пол.) Пефика је Веселог удвајао узео му пар лопти,са Калином се рвао,није га пустио у рекет..Саторанског у другом пол.затворио,бацао по паркету,целог себе дао и на све то 2/2 за три.толико захвалан,толико тимски играч да ће ми тешко пасти кад останемо без њега.
 23. Ова реченица је кључна и њу простудирајте,маните се НЧ прича о топ8 ,никад бољем тренеру,Ласу,већој понуди од Барсе за Калину,Радоње побегуље итд..Сад му трљати на нос изјаву о Топ8&Ф4?!!??смешно. Не само овде него и по осталим циганским упориштима од почетка пр.рока знало се да ћемо се борити за фењер у ЕЛ,да је овај на силу скарабуџени ростер једва за ЕК..апетити су тек порасли након бајковите серије 6/0 ,тек тад су се ревидирали неки планови&циљеви у ЕЛ (+Факу )који су се од жалгириса,па преко албе&бајерна вратили у позицију са старта сезоне. Ова реченица изнад је кључна и ако се већ бавите са НЧ изјавама ову ставите на прво место. (рајвоСа није теби директ.упућено) Кратко јасно,оних мојих 2+2 што поједини тврдоглаво не желе да саберу а ако и то ураде покушавају да прикажу да је 9
 24. Има се разлога за оптимизам после овог пораза након 39мин егала.Осећа се да се враћамо у новембар/децембар мод.Враћа се стрпљење,још вера да се поврати па да видимо. Чекају се капитен,Недара&Книнџа,чека се Вилдоза а времена има,још 5 ЕЛ&5 аба мечева,сасвим довољно да се уђе у ритам и нашпанује за плејоф.
×
×
 • Create New...