Jump to content

rakicko

Звездаши
 • Постова

  60
 • Придружио се

 • Последња посета

Everything posted by rakicko

 1. 70 godina duga priča!

 2. Interesanta postava, a dje je Rajko? Ovaj trener zove odlicnog golmana, koji moze da brani i za mlade, i drzi ga na klupi, cak i na prijateljskom mecu.
 3. Ako sam ja lepo sabrao, pobednik je ShoneDS! Provericu jos jednom, ali glasanje je zavrseno. Javi se u inbox. Zahvalio bih se clanovima na glasanju, ucesnicima na poslatim radovima, uskoro takmicenje #2.
 4. Da glasam i ja, ali ovo se dalje nece tolerisati, budite originalni, kreativni... Nemojte zaboraviti ako ste diskvalifikovani iz jednog takmicenja, necete moci da ucestvujete ni u narednim. SHONEDS 3 Jedan je Bajko 2 - mogao si uzeti bolju Robijevu sliku, ovde mi se izbecio. MisterDelija 1
 5. Гласање: 1. Глас може дати сваки члан форума, под условом да има 5 или више порука. 2. Такмичари не могу истовремено и гласати, једино ако будемо имали више група, па могу гласати у групи у којој се не налазе. 3. Гласање је једноставно, раду који вам се највише допао можете дати 3 поена, другом 2 и трећем 1 поен. Награда за првог победника биће МЦЗ мајица! Члан: Jedan je Bajko http://shrani.najdi.si/?2x/W6/2boEGLxd/robi.jpg Члан: милпар+ http://www.dodaj.rs/f/3r/2n/1q5BdsLO/1.png Члан: SoneDS http://www.dodaj.rs/f/1T/YB/35dGVRHF/igorrakocevic.png Члан: MisterDelija http://www.dodaj.rs/f/2P/Wv/1hWRQTLg/delijesever2.jpg Члан: urke_ucz http://fc08.deviantart.net/fs71/i/2013/332/2/9/nelson_takmicenje_uros_by_urke10-d6vztrc.png Гласајте! Учесници такмичења не могу да гласају!
 6. Prijave sam stavio da traju malo duze, tako da vas rad mozete poslati do petka u ponoc. Sve kasnije prijave se nece vaziti. :)
 7. KK Crvena zvezda - Poraz nije opcija!

 8. Можда није сада време за овакав видео, али...
 9. Полако присижу радови, имате форе до 10. 12. 2013. :jes-va10:
 10. Поздрав, прво у низу такмичења биће у прављењу слика, па овим путем позивамо све чланове форума да се пријаве. Правила за учеснике: 1. Један члан може да пошаље само једну слику. 2. На слици мора да стоји исписано: "www.mojacrvenazvezda.net". 3. Слика не сме бити увредљивог садржаја. 4. Teма првог такмичења биће слободна, али мора да се тиче Црвене звезде ( није битно да ли се ради о слици фудбалера, кошаркаша, групној и сл.). 5. Ваш рад шаљете мени као приватну поруку. Уз ваш рад, пошаљите ми ваше име и презиме. 6. Слика мора бити ваш рад и не смете је објавити до почетка гласања. СВАКО КРШЕЊЕ ПРАВИЛА ЈЕ ДИСКВАЛИФИКАЦИЈА ИЗ ОВОГ, КАО И СВАКОГ ДРУГОГ ТАКМИЧЕЊА НА ФОРУМУ! Гласање: 1. Глас може дати сваки члан форума, под условом да има 5 или више порука. 2. Такмичари не могу истовремено и гласати, једино ако будемо имали више група, па могу гласати у групи у којој се не налазе. 3. Гласање је једноставно, раду који вам се највише допао можете дати 3 поена, другом 2 и трећем 1 поен. Награда за првог победника биће МЦЗ мајица! За почетак није лоше. РОК ЗА СЛАЊЕ СЛИКЕ ЈЕ 5. ДЕЦЕМБАР, ПА ПРИЈАВИТЕ СЕ И ПОЗОВИТЕ ДРУГЕ ДИЗАЈНЕРЕ ДА СЕ ПРИЈАВЕ! ПОШТУЈТЕ ПРАВИЛА И СРЕЋНО! Спортски поздрав!
 11. Klip koji sam uradio pre vise od dve godine!
×
×
 • Create New...