Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

Чворовић Илија

Звездаши
 • Постова

  436
 • Придружио се

 • Последња посета

About Чворовић Илија

Информације профила

 • Локација:
  Кроз шљивике и ливаде...

Последњи прегледи профила

142 profile views

Чворовић Илија's Achievements

Кадет

Кадет (4/10)

702

Репутација на форуму

 1. Извињавам се, моја грешка. Јбт Хепи има навионалну фреквенцију
 2. Па и Нова и Н1 су телевизије са националном фреквенцијом. Е сад СББ је штитио своје економске интересе. Све је питање финансија и економске исплативости. Коректно је омогућити куповину преноса спортских догађаја по разумној цени ал јбг дигитализација код нас није баш распрострањена. И старији људи који су технички неписмени а и људи у руралним срединама који немају техничких могућности такође воле и желе да гледају своју репрезентацију
 3. Брате па он не игра штопера ни код нас. Него ето, дај да га угурамо зато што је наш
 4. Као што рекох Роди свака част и наклон до пода за све што је дао Звезди. Међутим Рода је спор за оно што Пикси тражи. Ко се неслаже нека погледа како га је онај гузоња Морелос у првом полувремену оставио 2-3 пута на центру и изашао 1 на 1 са Драгом без шансе да га Рода стигне. Не мали број пута се то десило и на осталим утакмицама. Његова игра напред није спорна али не може да замаскира тај недостатак. А бек је ипак бек а мање крило.
×
×
 • Create New...