Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

Василевс

Звездаши
  • Постова

    608
  • Придружио се

  • Последња посета

Everything posted by Василевс

  1. Зато ми, са друге стране, имамо још већу будалу на клупи. Ко буде ушао у утакмице гладне главе, добија. Они ако успеју то да ураде и ако буду гледали на то као на фудбалски меч, развалиће нас као нико до сада, јер су много јачи од нас. Али ако се буду потезали генерали, мртви и рањени, може свашта бити. Већ сам писао да би за нас било боље да се игра на Пољуду, јер атмосфера може да нашкоди више њима него нама.
  2. Овакве утакмице се играју хладном главом. Ми имамо две ствари са којима им можемо направити проблем - брзина по крилима, и велики број левоногих фудбалера. Они имају 20 ствари којима могу нама направити проблем. Ми немамо шта да изгубимо, из квалификација смо већ испали, а понос смо давно изгубили. Лакше би нам било да се игра на Пољуду, јер атмосфера може више нашкодити њима него нама. Буду ли се потезали генерали, мртви и рањени, тешко је било шта предвидети.
  3. Михајловић показује какав је човек. Љигавац је био, то је и остао. Роби, са друге стране, показује да је господин.
  4. Ништа ме не би чудило кад је Вилотић у питању. Сви се сећамо како смо га сви подржали у борби против опасне болести, а исто тако се сећамо сви како се он после понашао. Знамо и о Партизану све. Тако да ово не би требало никога да чуди. Могу само да замислим на шта би личио штоперски тандем Тута - Вилота.
×
×
  • Create New...