Jump to content

Коцкалоне

Звездаши
 • Постова

  28
 • Придружио се

 • Последња посета

About Коцкалоне

Информације профила

 • Локација:
  Косово и Метохија

Последњи прегледи профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Коцкалоне's Achievements

Петлић

Петлић (2/10)

70

Репутација на форуму

 1. Ово дефинитвно није добар тренутак за промену. Деки је растао уз године у годину, јбг није се поклопила та ЛШ, али апсолутно је имао резултате и оправдао очекивања. После сваког неуспеха враћао се бољи, мислим да би тако било и сад. Људи Деки није имао пораз од партизана, какве смо мечеве играли против Милана и Ренџерса, па није то случајно нити је то срећа. Ма ми не би знали једног Фергусона да истрпимо. Хвала Деки за све!
 2. Па може и Човке, какве везе има кад ће ови прекопуташи опет да кидну са црте кад претходно поново освојимо Аба лигу...
 3. Зар то правило не важи само за КЛС док за АБА не постоје такве препреке!?
 4. Било ко да је на месту Терзића можда би и имао право да на овај начин прозива Пиксија, уколико је стварно тачно то што се наводи за њега, али он сигурно не. Недић, јањичари, слика лебдећег итд... За мене Терзић није и никада неће бити Црвена Звезда...Да се разумемо није ни Пикси. Звезда је живот све друго су ситнице!
 5. Наполи - Милан, две ситуације сличне као данас у Суботици, чак и са више елеманата за пенал, али судија не да не помишља да свира него неће да дискутује уопште о томе
 6. Поздрав од још једног са РСБ-а...Тамо сам био члан 8 година, нисам пуно писао али нисам могао да замислим да прође дан а да не посетим форум и испратим шта се дешава у нашој Звезди. За ово место нисам знао и баш сам се обрадовао кад сам видео да постоји још једно право звездашко упориште. Свака победа биће лепша и величанственија, а сваки пораз лакше ће се преболети са вама. Још једном велики поздрав за све са Косова и Метохије... пс Ако може нек ми неко у пп пошаље шта се тачно десило са РСБ-ом, имам право да знам што сам остављен након 8 година. ?
×
×
 • Create New...