Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

BeBe

Звездаши
 • Постова

  138
 • Придружио се

 • Последња посета

Everything posted by BeBe

 1. Нама игра треба да се врти око Влаховића и Јовића, све остало је испод њих. Клео се и Мирко у Вошу и отрчао у ЦГ, јел и он испрдак?
 2. Па колега ти си повукао паралелу о старим заслугама, ја кажем да је по тој логици Пријовић требао бити капитен у најмању руку. Митровић шта је дао, још више је просуо. И грешиш, управо је дотични у најлошијој форми и то није први пут да други испаштају због њега. И кад је тај Јовић разбијао у Немачкој, давао по 5 комада, морао је да седи на клупи у репрезентацији да би балван играо иако није могао да се састави у Њукастлу. Само ми у Србији живимо на конто заслуга и старе славе, зато не мрдамо никуд. Један Реал се одрекне Раула и Касиљаса, само Србија не може Митровића (привремено, не застално) . У најбољој Форми су Ђурђевић, Влаховић и Деспотовић, тај Митровић није ни на 6 месту од свих Српских нападача.
 3. Па то и јесте можда највећи проблем нас Срба, што све гледамо кроз старе заслуге. Супер, нека га, да не одемо ни на ово СП да би се балван Митровић разигравао. По тој логици Пријовић који нас оним голом одведе на СП треба да добије шансу пре Јовића, Влаховића, Деспотовића. Тај балван исто тако промаши одлучујући пенал којим не одосмо на ЕП, мислим да је доста шанси добио за све што је урадио у прошлости за Србију.
 4. Миливојевић се дефинитивно опростио од репрезентација киван због описивања са списка исте. Ја нешто и нисам одушевљен Пиксијем и поступцима истог, не свиђа ми се начин на који је "упао" у јавност и медије, наслове "Пикси прецртао тог и тог.." нису медији изгатали већ им је неко дотурио сазнања. И списак је комедија јебена, чуј Митровић пре Ђурђевића, не памти човек кад је дао задњи гол, зове га на стару славу и да му оживљава каријеру и пумпа самопоуздање за јебени Фулам преко репрезентација. Не пишем ово јер овај оде у ЦГ, није то неки Бог зна какав играч да се жали за њим али у овом тренутку је за дебелог Митровића Роналдо (дебели) лично.
 5. Пренос и на РТС 2. Лепа ова хала у Зрењанину, баш ми се свиђа, штета што нема публике, али и да има не би се ту ни играло..
×
×
 • Create New...