Jump to content

Момчина

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  4,672
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  2

Момчина last won the day on October 29 2021

Момчина had the most liked content!

About Момчина

 • Рођендан July 1

Информације профила

 • Пол
  Male
 • Локација:
  Нови Сад

Поља профила

 • Прва утакмица
  Брага
 • Клуб који највише пратим
  КК, ФК
 • Омиљени играчи
  Катаи, Жигатар, Вејн Руни

Последњи прегледи профила

6,653 profile views

Момчина's Achievements

Легенда

Легенда (8/10)

6.4k

Репутација на форуму

 1. Kakve veze ima ko je kakve spreme kad smo prešli pola 5x ukupno?
 2. Brazil sa pola gasa… očekivano. Moram priznati da sam očekivao da Pavlović napravi penal nad Nejmarom ali je odigrao strašnu utakmicu, zajedno sa Milenkovićem. Svaka čast. Okrećemo se obavezama protiv reprezentacija sličnog kvaliteta. Prognoza je 1:1 u obe utakmice. To je iz Moskve 2018. slika
 3. Oni nisu, ali bitno da je peta Zvezdina zvezda stigla medju prvima da podrži svog predsednika.
 4. A obećani bonusi, letovi, zakup Arene, omladinska škola, uprava i sve drugo što čini jedan klub?
 5. Kao da sam ja pisao. Necu se osvrtati na Boska jer nije tema, ali Stojković… Dobro se sećam tih godina. U reprezentaciji je branio on isključivo jer nije imao ko drugi. Opšte mišljenje je bilo da je ubedljivo najslabija karika reprezentacije a ti ga braniš. Prima one golove na SP od Australije a ti ga braniš (iako znaš da je on kiksnuo). Posle potpiše za groblje… užas. I ona majica…Najveće sportsko razočarenje posle Bordoa i Strazbura. Sigurno.
 6. Šta ste se stisli, dajte neke linkove @Colonello @zemunac76 @Чавке
 7. Još jednom bravo za potpis Vildoze. Trenutno od igrača na spisku imamo: Niski Marković, Ivanović, Adams, Topić, Nedović, Lazić, Vildoza Krila Holand, Dobrić, Lazić, Lazarević Visoki Luka, Ilić, Petrušev, Bentil, Martin, Bradulja, Kuzmić 18 igrača ukupno, s tim da se verovatno na Kuzmića ne računa. Problem može da bude činjenica da je malo igrača koji donose ekstra kvalitet a puno njih sa sličnim sposobnostima. Nadam se da će uspeti da nameste hemiju u ekipi jer mislim da će to biti ključno ove godine. Tim da se pošibamo sa svima svakako imamo.
 8. Što je morao da spominje predsednika? Mogao je i da iskulira i ne kaže ništa.
 9. Možda je nekad bio ali više nije. Ni po čemu se ne razlikuje od bilo kog režimskog poslušnika. Jbg, izgleda je doživeo potpunu katarzu dok je bio u buvari. Svašta je čovek spreman da uradi da bi dobio drugu šansu.
 10. JJJ na šta je lik spao. Izgleda da svakim danom pada sve dublje i dublje. Žao mi je, imao je stvarno odličnu emisiju dok nije počeo da se bavi crnogorskim izborima i Vučićem. Dopuna: da ne budem shvaćen pogrešno - odličnu za zasmejavanje.
 11. Kao što svi vidimo dug je 0. Ima limar zemlju u Turiji, bez stresa…
 12. Ovo je cirkus. Penal ni u najavi a ne još i žuti karton. Opet je krenulo guranje sa svih strana a za to smo sami krivi.
 13. To smeće bi Marakanu videlo samo na slici da se ja pitam. Fuj! O igračkim kvalitetima neću pisati ništa ali sumnjam da je igrač koji će napraviti prevagu.
×
×
 • Create New...