Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

cvećka

Звездаши
 • Постова

  180
 • Придружио се

 • Последња посета

Everything posted by cvećka

 1. /www.kurir.rs/sport/fudbal/3161323/kurir-saznaje-piksi-novi-selektor-reprezentacije-srbije
 2. gade mi gledanje repstacaije još od 91 a i tad su mi gadli gledanje sa raznim baždarevićima i ostalim hadžimuslimovićima, košmar, i tad je nekakav sušić imao prednost nad pančevom a materfaking dragoljubrnović nad savićevićem i slična sr.nja.
 3. pa da su face pa da pošalju Daliću ponudu, da lepo čovek prizna da je naš, specijalista za preuzimanje posrnulih reprezentacija, da posloži momčad... eto, onih 10 miliona za prvo mesto može lepo da se investira
 4. šteta ako kovačević postane sd, nadao sam se da tu može da upadne perković jer je već bio sd u klubu, radio je i sa A selekcijom i svi drugi lepi medijski izgovori da se skloni sa trenerskog mesta a uostalom šteta u toj mojoj "idealnoj" varijanti mogli bi da se ložimo da bi možda, ali samo možda, konačno dobili nekog normalnog selektora. ovako nemamo ni trenera za selektora mmc vam jbm
 5. - U toku sledeće nedelje, najkasnije do kraja, imaćemo konkretne informacije. Između ostalog i oko Krstajića - rekao je Milošević. On je dodao da su "orlovi" zaslužili više, podsetivši i na sudijske greške, odnosno na duel sa Švajcarskom kada Nemac Feliks Brih nije svirao očigledan penal.- Ono što sam video na Svetskom prvenstvu jeste da mi uopšte ne zaostajemo mnogo za najboljim svetskim ekipama, i da smo u prvom krugu iza najboljih, prilično isti, a možda i u prednosti. I uz malo sreće mogli smo i mi da odemo do četvrtfinala - navodi Milošević a jel on normalan ? iz svega navedenog, izgleda da će produžiti agoniju sa krstajićem kao i sve ostale patnje koje imamo sa reprezentacijom since 1995.
×
×
 • Create New...