Jump to content

Форум је од 19. јула у потпуности отворен за госте, што значи да можете да читате све теме као и регистровани корисници! Уживајте! 😎

Can7ona

Звездаши
 • Постова

  799
 • Придружио се

 • Последња посета

Репутација на форуму

1,709 Одлична

About Can7ona

 • Позиција
  Омладинац

Информације профила

 • Локација:
  Beograd

Поља профила

 • Прва утакмица
  kad sam bio mali..
 • Клуб који највише пратим
  KKCZ
 • Поред Звезде, пратим и...
  Manchester United
 • Омиљени играчи
  Mrkela

Последњи прегледи профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Can7ona

  Серије

  Kosančićev venac. Doduše stan mu uopšte nije blizu kapije, ali to je samo serija.
 2. Can7ona

  Серије

  Sinoć gledam onaj film gde Ristovski "pogađa" onog američkog pilota tokom bombardovanja(Put u raj). Veliki deo filma se odvija u onoj baštici kod Uroša(prostor ispred gajbe) iz Bese gde ga Mima žvalavi.
 3. Can7ona

  Историја К.К. Црвена звезда

  Liči ti na Ljucu.
 4. Can7ona

  Суперлига Србије 2018/19

  VAR je ok..Ali će on dodatno usporiti i ovako predosadan srpski klupski fudbal..
 5. Can7ona

  Серије

  Dardan naravno. Permutovah.
 6. Can7ona

  Серије

  U drugom sanduku je bio uspavani sin. Zato je i ponudio policajcu da otvori taj sanduk jer je delovao kao da je zaista preminuo, dok je u drugom bio "njegov ujak"(Dardan)te je zamolio da ga ne otvara jer se "ujka" raspada.
 7. Can7ona

  Серије

  Isti ti to k....
 8. Can7ona

  Серије

  Padalo mi na pamet za zaštićenog. Ali zašto mislim da su male šanse. Jer Uroš on ne zna ništa o poslovima albanaca(za koje ih tereti Interpol). Njegova ubistva su samo "dodatni aneksi" na dosije koji Agim ima.
 9. Can7ona

  Серије

  "Ovo je Crna Gora, legendo". Definitivno najjača "poruka" do sada. Serija je dobra, iako ima propusta što je i normalno. Zanima me kako će "Tuki" da se izvuče? I da li će uopšte? Albanci ozbiljni glumci. Svaka čast. Za razliku od crnogoraca koji su užasni(Mima,tužilac,policajac). Antipatična je i Kocijeva saradnica. Kapiram da joj je tako napisana uloga. One glupave fore hrvatskog kolege iz Rovinja nisu trebali ni da stavljaju u seriju.
 10. Can7ona

  Суперлига Србије 2018/19

  Odvalićemo ih ovaj put tako da neće znati gde su došli! Pokazaćemo im da su trenutno poluamaterski skup fudbalera! Siguran sam da će biti makar 3 gola razlike! Gazi, lomi...
 11. Bilo je kod nas ljudi iz države, raznih rukovodilaca sa saveznog i republičkog nivoa... Ali je u fkp direktno bila upletena država preko vojske, kao jedne od najbitnijih institucija SFRJ. Sam stadion je bio u vlasništvu vojske. Nije se on zvao "stadion JNA" jer se to nekom ćefnulo, nego je tako bilo. Tako da je sns vlast "pravnim silovanjem" prepisalo stadion na fkp i time oštetilo budžet Republike Srbije.
 12. Kako ga niko ne uze posle Vukova kad je bio kao "Ziko"? Ne kapiraš ti poentu, ali nema veze.
×