Jump to content

Dark22

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  5,932
 • Придружио се

 • Последња посета

 • Days Won

  2

Dark22 last won the day on August 19 2022

Dark22 had the most liked content!

Информације профила

 • Локација:
  Istok prema Severu

Поља профила

 • Прва утакмица
  CZV-Vojvodina '83god
 • Клуб који највише пратим
  FK
 • Поред Звезде, пратим и...
  Nijedan
 • Омиљени играчи
  Sekularac,Sestic,Ljukovcan,Elzner,Musemic,Piksi, Pancev, Najdovski, Belodedic, Jugovic, Ognjenovic,Bratislav Zivkovic, Vidic,Zigic

Последњи прегледи профила

2,651 profile views

Dark22's Achievements

Звездина Звезда

Звездина Звезда (9/10)

14.4k

Репутација на форуму

 1. A i tata je mogao da nam bude trener na početku sezone bolje nego Dovla ili da ima funkciju u klubu kao SD
 2. Ne znam za Holinsa, valjda je dobio 650k a kod nas imao valjda 450. I pogledaj paralelu Holins prosle sezone nosioc ekipe a ove sezone Holand za iste pare. Nigde veze
 3. Eto Punk meni ovo najviše smeta. Nisam ja da se tera Čović ali svake sezone je ista priča. Prošlu sezonu smo formirali dobar tim sa budžetom ne većim od ovog. Imali smo peh sa Vajtom ali to je viša sila. I onda smo ispušili u EL jer nismo doveli centra. Celu sezonu smo čekali centra, a plaćali smo Cirbesa. Cirbes je gotivan lik ali ne možemo da imamo 3 igrača od kojih ni jedan nije za startnu postavu. Dočekali smo da se tera Kuzmić na početku sezone, juče ubio Fala. Zašto da se dovede Raduljica?Slučaj Kešelj? I tako iz godine u godinu znači do nas je da ne kažem šta mislim dobiću ban za insinuacije i teške uvrede. Ove godine smo ulupali lepe pare u jedno veliko ništa. Da ne tražim sad ja sam prošle sezone branio upravu i mislim da su pojačanja bila dobra sem eto ne dolaska centra. Volters,Holins,Kalinić Vajt sve je bilo planski i pametno. Adams, Holand,Bentil, Martin očajno. Raduljica i Dovla je jebeno prskanje po licu svakom Zvezdašu.
 4. Ne nisu normalan proizvod i to je nasa najveća sramota. Kad čujem da je Adams imao 500k nečega itd. Da Holand ima mozda 400k, da Bentil ima 600k nečega, da Martin posle operacije oba kolena dolazi da bude prva violina, za Raduljicu je puno da ima i 100 nečega po mesecu. Nije tim prošle sezone bio puno skuplji ali je bio puno bolji. A za to nam nije kriv niko do NČ i nesposobna kamarila kojom se okružio. A okružuje se uvek nekim random likovima da ga ne zasene.
 5. Adams,Holand,Raduljica, Bentil,Martin, Kuzmić i na kraju Dovla itd ima i do nas
 6. Znam da će biti tako i ako se uzme ABA biće Čović mag i ostalo ali me ne interesuje da li će biti vreme ili nevreme, da li ću tad biti nazivan grobarom i takvim stvarima.
 7. Rekao sam već prve tri četvrtine je bio očajan. Najviše poena je dao u zadnjoj četvrtini i ispeglao jako loše tri
 8. Nećemo dalje sve je rečeno, čekam kraj sezone da ponovim sve što sam rekao bez obzira da li ćemo ili ne osvojiti trofeje. U moru stvari na koje ne možemo da utičemo, dobro smo se potrudili i kao klub da im radimo na ruku.
 9. Ma ista je svaka u zadnjih 5 godina. Uvek nešto fali. Sreća da dodje Duško pa je napravio čudo inače kako smo krenuli iza Asvela bi bili.
 10. Ovde se previše polemiše o njima. Idu u top8 pa šta. Znamo kako su se isfinasirali. Neću o njima, ne interesuju me. Da odigramo ovo do kraja, da probamo da uzmemo tripletu,a onda bi moglo i neko objašnjenje o našem formiranju tima i sezoni, a nadam se da će se u euforiji ako uzmemo ABA staviti prst na čelo svakog navijača zašto i kako imamo isti scenario iz godine u godinu, a to apsolutno nema veze sa državnim projektom prekoputa. Bez obzira na budžet postoje neobjašnjive pojave kod nas samih.
×
×
 • Create New...