Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

Дзјуба

МЦЗ Пријатељи
 • Постова

  5,677
 • Придружио се

 • Days Won

  40

Everything posted by Дзјуба

 1. Такве увек радо препуштамо нашем партнеру са гелом у коси.
 2. Похвално је што је звао Раданова упркос малој минутажи у Звезди.
 3. Кад већ направише глупост са сменом Муслина, што не поставише неког тренера, а не рвача.Светско првенство је у Русији, а знамо сви ко се у Русији сналази као риба у води.
 4. 2004. су аутсајдери доминирали.Грчка освојила ЕП, финале ЛШ било Порто-Монако.
 5. Код првог гола велике заслуге припадају Радоњићу због додавања петом. Крстичићев гол исти као Милијашев у 143. дербију.
 6. Може ли неко да ми појасни зашто није више селектор? Фудбалску репрезентацију не пратим одавно.
 7. Медији пишу да се то десило у Истанбулу после полуфиналне утакмице.
 8. Шансе нема да нас добију.Где си ставио Богдановића међу ове клинце за будућност? За вечерас не верујем да ћемо пући, једино ако буде баш неко судијско навлачење, али ја очекујем рутина победу.
 9. Лучић 3 или 4 промашена слободна на крају, Милосављевић 2.Курбанов поентира преко Лучића за 2+1, али ајде, није му замерити, овај је доста снажнији. Једино ми се свиђа што је турнир уједначенији.
 10. Имамо 2 чиста плеја, 4 бека, једно крило. Како ће Стеф Јовић да плоди. Невођење Недовића подржавам. Доста очекујем од ДМБ.
 11. Ко ће по твом мишљењу доћи до медаље?Претпостављам Фра и Шпа?И ко још?
 12. Изостанак Теа отвара много простора Јовићу, који ће бити први асистент првенства.Познаје се одлично са Кузом, Штимцем и Бобијем.На један ће ББ узети више минута, он обожава кад има лопту у рукама, очекујем 20 ппг. Симон изостаје, али ту је Лучић, који је објективно бољи и комплетнији. Моје мишљење је да ће Лазић отпасти.Кад нема Теа, потребнији су бекови који могу да пренесу лопту и искреирају за себе, тако да ту сигурно упада Милосављевић.Једина недоумица је Недовић/Мицић. Јовић, Недовић/Мицић ББ, Гудурић, Милосављевић Калина, Лучић Коњ, Бирчевић Куз, Боби, Штимац Због чега толики песимизам?Снага ове екипе је у тимској игри и одличној хемији, погледај каква је то уиграност на припремним утакмицама, без обзира ко је на терену.Ја сам убеђен у финале. Коју конкуренцију за медаље имају сем Шпаније и Француске, које да подсетим такође имају изостанке?Шпанцима не играју Љуљ, Руди, Миротић, Ибака.Играју Гасол и Наваро од скоро 40 година.
 13. Шта да се ради, ни Шпанцима не игра Љуљ. Стефан Јовић ће имати прилику да још једном докаже да је најбољи плејмејкер у Европи.По питању разигравања екипе је потпуно способан да га одмени. Јављено је и да ће се Недовић прикључити екипи у Атини на Акрополис турниру, тако да очекујем да он иде на Европско, то јест да упадне пре Васе.
 14. ХАХАХАХАХА И Грци су добили свог Јокића.Адентокумбо неће играти на Еуробаскету, Јурохупс на апаратима, силовали су мозак месецима са њим, свака друга вест им је била Јанис, па Јанис. Они су свакако небитна репрезентација, зна се које три ће освојити медаље.
 15. Кадети су испали од Црне Горе. За бронзу са Хрватима.
×
×
 • Create New...