Jump to content

Уколико имате проблем са отварањем тема након апдејта сервера и форума, пробајте да промените на неку другу тему на дну форума, па се касније пробајте вратити на ову главну, јер ће до тада можда већ бити поправљено све.

Деспот

Звездаши
 • Постова

  475
 • Придружио се

 • Последња посета

Објаве posted by Деспот


 1. Кад већ Кокеза прави циркус ето прилике да испуни своју жељу нек доведе Марадону за селектора.
  Ако ништа друго новинари ће имати о чему да пишу.
  Славољубе буди доследан одери их за лову, не пристај на никакве договоре.

  • Палац горе 1
  • Лајк 2

 2. Требало би ваљда против најбољих да се покажеш. Упоште не разумем то као ови су бољи и треба да скинемо гаће, нема ми ту шта да тражимо. Па ваљда у таквим утакмицама жеља и хтење треба да буду на највишем нивоу, да покажеш и одмериш сво своје знање и умеће.
  Овај губитничко-пичкасти начин размишљања се већ одавно инсталирао у нашем фудбалу. Испада да сви играју фудбал само ми не. Зато и немамо више неке ратнике који су жељни да се опробају са најбољима, већ теткице којима све смета, само нешто кукају и за све налазе нека оправдања.

  Ово исто важи и за наш клуб(погледати тему квалификације за Европу). Све неки разлози буди бог снама, кад би могли да играмо са параолимпијцима би било идеално. Некад смо желели да добијемо што бољег противника, да покажемо шта ми знамо. Нисмо се никад повукли, већ часно излазили на терен а и са њега.
  Зато смо и дошли у ситуацију да већина поспрдно прича о квалификацијама кад ми себе прогласимо за губитнике а меч још није ни почео.

   

  • Палац горе 2

 3. Ја ништа од Ђурђевића ништа посебно нисам видео осим код гола, ниједном није отворио простор а имао је прилике. Пријем ништа више гледа да противнику ухвати крагну него шта ће са лоптом, о понашању да не причам...

  Гријић сасвим солидна партија, улази у шансе самим тим прати игру, е сад мало пријем не сигуран што је баш последица премало утакмица, због превелике жеље да се покаже и прави те неке ситне грешке...

   

   

  • Палац горе 1

 4. Бата Ђорина школа у пуном сјају. Нити игре, без идеје све глипљи и глупљи фудбал играмо. Измишљамо позиције играчима буквално силујемо игру и нормално да момци изгледају тотално погубљено и то што знају не могу да покажу.
  Баш ме је Лалат разочарао са оваквим приступом игри. Брука и срамота шта урадише од фудбала.

  • Палац горе 4

 5. За нас једно пиво, тикет или пакла пљуга за некога то много значи. Немој да смо јаки само на речима када се ради о људима на Косову и Метохији, нашим светињама и свима онима којима је помоћ потребна.

  ФОНДАЦИЈА ДЕЛИЈЕ
  Љутице Богдана 1а, 11000, Београд 

  ПИБ: 108202229
  Матични број: 28826834 

  Шифра делатности:  9499

  Динарски рачун: 
  105-3206-14, АИК Банка
  Прималац: Фондација Делије
  Сврха: донација

  PayPal: fondacijadelije@gmail.com

  Девизни рачун:
  IBAN RS35 1050 5051 3400 1750 24
  SWIFT/BIC: AIKBRS22
  CUSTOMER: Fondacija Delije
  BANK: АIK Banka AD, Nikole Pasica 42, 18000 Nis, Srbija
  PURPOSE: Donacija/Donation

  • Палац горе 4

 6. Грофе, реагуј, узимај овог Качараву :2gxij5g:. 23 године, 198 цм, нападач, зна лопте...на позајмици у Грчкој из твог Ростова, сви предуслови за довођење су ту [emoji3]. Видим да гдје год је играо има добру статистику.

  Не да Кокеза
  Видиш да морамо без нападача да играмо због странаца
×
×
 • Create New...